Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מהכותרת אפשר להבין שיש ברשותי מיצובישי ספייסטאר(האוטומטית אם זה משנה) ואני רוצה להחליף את המערכת שמע, אין לי ממש ידע וגם אני לא מכיר בעלי מקצוע. התקציב של הוא 4000 שקל.

השאלה שלי היא לאן כדאי לי לפנות (באזור המרכז, אני מפ"ת) ואיזה חלקים לקנות? והאם אני חייב להחליף את הרדיו דיסק או שאני יכול להישאר עם הסטנדרטי ?

×
×
  • תוכן חדש...