Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתחייב על כלום.

מראה הסטוריית טיפולים מלאה. דבר עם המוסך כמה שתרצה....

רגע, בעצם אני לא מוכר.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

על שילדה מתחייבים.שים לב לנוסחים העדינים- על כל פגיעת שילדה .הרבה יגידו לך ש"זה לא שילדה-זה קצה שילדה", אל תיפול על הנסחים הקטנים.שיתחייבו לך לכל סוג של פגיעת שילדה.

לגבי מנוע וגיר-המצב קצת יותר מעורפל.אף אחד לא יודע בדיוק מה הולך לו בתוך המנוע אלא אם הוא ממש לא סוחב ומעשן-אז זה לא בדיוק דבר שאתה יכול לצפות שאנשים יתחייבו עליו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שילדה נקודה.

מסכים עם קודמי, אין לדעת מה באמת מצב הגיר והמנוע, נניח והכל נראה ונוסע טוב ויפה, אי אפשר לדעת.

פורסם

סליחה, איפה רשומים החוקים האלה?

אני גם רוצה לקרוא את הנוסחים האלה.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
סליחה, איפה רשומים החוקים האלה?

אני גם רוצה לקרוא את הנוסחים האלה.

אלו לא חוקים. זו תורה שבע"פ. זה הנוהג בלבד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל מה שתסכם עם הצד המוכר, תופס. רצוי לעגן דברים כאלה בזכרון דברים.

כאשר אתה עושה בדיקה לרכב, אתה משלם, לכן הבדיקה שלך ואין לך חובה להראות אותה לבעל הרכב. אתה רשאי לשתף אותו, להתמקח.

dirty old man

need love too

פורסם

על מה?על כל מה שהוא אמר שיש ברכב,אחרת למה אמר?

כמובן שאי אפשר לסמוך או להתחייב על מילים כמו מנוע פיצוץ וכאלה,ברגע שתגיד מתחייב על כל דבר הוא יזהר במילים...

• תוכן חדש...