Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין בהמלצה על עסק שיכהה את החלונות האחוריים ברכב שלי. מחפש מקום מקצועי שעובד עם חומרים איכותיים.

רצוי באזור פ"ת אבל לא חובה בתוך העיר, יכול גם לנסוע מחוץ לעיר עבור מקום ששווה את הנסיעה.

נ.ב.

בעבר שאלתי על מקום בפ,ת וקיבלתי המלצה על nanosun באזור התעשייה סגולה. התקשרתי אליהם אבל קיבלתי הרגשה לא כ"כ טובה. אין שום שילוט למקום, לא ניתן למצוא אותו ללא הכוונה מדוייקת ולא יכניסו אותך בלי שהזמנת תור מראש בטלפון. לא ידידותי במיוחד...

תודה.

פורסם

נאנוסאן.

אם תגיע למקום לבקש הצעת מחיר וכו' ברור שיתנו לך להיכנס,אבל אם לא תקבע תור לא יכניסו אותך לעבודה.

הם לא עובדים מעכשיו לעכשיו מה לא ידידותי בזה?

וכיאה לסגולה זה רחוב בתוך רחוב בתוך רחוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
נאנוסאן.

אם תגיע למקום לבקש הצעת מחיר וכו' ברור שיתנו לך להיכנס,אבל אם לא תקבע תור לא יכניסו אותך לעבודה.

הם לא עובדים מעכשיו לעכשיו מה לא ידידותי בזה?

וכיאה לסגולה זה רחוב בתוך רחוב בתוך רחוב.

כבר הייתי ברחוב וידעתי שלא יקבלו את הרכב לעבודה אבל רציתי לפחות לראות את המקום ולהתרשם (שוב, כבר הייתי ברחוב עצמו, אפילו בכתובת המדוייקת) והם עדיין לא היו מוכנים להגיד לי איך למצוא אותם. מה הסודיות הגדולה?

למה לא לנסוע לגנתון ולעשות אצל רביב?

מחיר מעולה, חומר איכותי ואחלה יחס. מה עוד צריך?

כי לא קיבלתי עליו המלצות עד עכשיו. כמו שאמרתי בתחילת השירשור, אין לי בעיה לעשות נסיעה קצרה אם האיכות של העבודה והחומרים מצדיקה את זה.

עריכה אחרונה על ידי Spongebob
  • תוכן חדש...