Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

למזלי או לצערי אני צריך לעבור טיפול שיניים :|

ללכת לקופת חולים כללית אני קצת חושש כי שמעתי דברים לא טובים אז קצת ירדתי מהם.

מחר אני הולך לקבל עוד הצעת מחיר לטיפול שיניים

אבל מה המחיר הממוצע לסתימת שן 2 משטחים קומפוזיט לבנה? זו שן טוחנת.

ביקשו ממני במרפאה פרטית סביב ה630 ש"ח לסתימה בודדת.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הנושא מחדש.

קיבלתי הצעה לסתימה 2 משטחים שחזור מורכב לשן 46 ו47 ב500 לאחת.

האם בקופה זה יהיה יותר זול? המחיר עצמו סביר? כי לי זה נראה די יקר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לרופא שיניים יש יותר מאשר מחיר.

צריך שתהיה גם עבודה טובה, שהסתימה לא תהיה גבוהה מדי ואז תפריע בכל סגירה של הלסת או נמוכה מדי ואז המנשך יהיה לא טוב

צריך גם עבודה טובה שתחזיק יותר שנים

ובכללי גם ממליץ ללכת לשיננית טובה ויסודית אחת לחצי שנה בכדי להקטין את התלות ברופא השיניים (לא מחליף ביקורת מדי פעם כמובן)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מקפיץ את הנושא מחדש.

קיבלתי הצעה לסתימה 2 משטחים שחזור מורכב לשן 46 ו47 ב500 לאחת.

האם בקופה זה יהיה יותר זול? המחיר עצמו סביר? כי לי זה נראה די יקר.

יקר? איפה אתה חי?

רופא שיניים לא בוחרים על פי מחיר !!!!!

רופא שיניים מחפשים מישהו עם המלצות שעשה דברים מסובכים שמחזיקים זמן, מישהו שמגיע עם כמה שיותר תעודות הסמכה, תעודות הצטיינות וכו וכו

מקבל הצעת מחיר, מתמקח קצת ומשלם מה שהוא מבקש.

מדבר אחד שהלך לרופא שיניים שקיבלנו עליו המלצה ועשה לי נזקים שעלו עשרות אלפי שקלים לתקן.

פורסם

הייתי הולך למרפאות שיניים של בית החולים הקרוב למגוריך.

מהכרות עם מרפאות כאלה מקרוב (עובד בית חולים לשעבר במקצוע אחר) הרופאים שם כולם מגיעים עם הכשרה מתאימה ולרובם אף התמחות וניסיון של המון שנים.

לא יודע אם רלוונטי אליך, מרפאת שיניים של הדסה עין כרם מאוד מומלצת.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
לרופא שיניים יש יותר מאשר מחיר.

צריך שתהיה גם עבודה טובה, שהסתימה לא תהיה גבוהה מדי ואז תפריע בכל סגירה של הלסת או נמוכה מדי ואז המנשך יהיה לא טוב

צריך גם עבודה טובה שתחזיק יותר שנים

ובכללי גם ממליץ ללכת לשיננית טובה ויסודית אחת לחצי שנה בכדי להקטין את התלות ברופא השיניים (לא מחליף ביקורת מדי פעם כמובן)

יקר? איפה אתה חי?

רופא שיניים לא בוחרים על פי מחיר !!!!!

רופא שיניים מחפשים מישהו עם המלצות שעשה דברים מסובכים שמחזיקים זמן, מישהו שמגיע עם כמה שיותר תעודות הסמכה, תעודות הצטיינות וכו וכו

מקבל הצעת מחיר, מתמקח קצת ומשלם מה שהוא מבקש.

מדבר אחד שהלך לרופא שיניים שקיבלנו עליו המלצה ועשה לי נזקים שעלו עשרות אלפי שקלים לתקן.

מסכים לגמרי עם שניהם.

רופא שיניים לא בוחרים לפי מחיר. אבחנות לא נכונות, טיפולים מיותרים, עבודה לא טובה על השיניים, חומרים זולים (לא תאמינו כמה סוגי חומרים לסתימות קיימים), הקרנות מיותרות ועוד מאות מקורות לתקלות אפשריות בהווה ובעתיד.

מניסיון מר בעבר עשיתי סתימה לבנה אצל רופא שמישהו המליץ עליו, אחרי שנה התחילו לי תחושות מוזרות, הלכתי לאחד אחר והנ"ל איבחן אצלי עששת מתקדמת מתחת לאותה סתימה שקודמו עשה (בעזרת מכשיר רנטגן דיגיטלי - דירשו מהרופא שלכם). עם הרבה עבודה עדינה הצליח למנוע לי טיפול שורש.

פורסם
בדיוק בשבוע שעבר עשיתי סתימה לבנה לשן 47 ב21 שקלים במכבי.

21 שקלים ?

במקרה ביצעת סתימה אצל אסף מכנופית הטיפולים השוטפים ושילמת רק עבור חומרים ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...