Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נדלקה לי תקלת CHECK INJECTION בבדיקה נמצא קוד תקלה DF308 שאומר שהמסנן חלקיקים סתום

יש מישהו שמתמחה בביטול המסננים האלה?

הרכב עדיין יעבור טסט גם בלי מסנן?

הרכב הוא מגאן 2

מנוע 1900

פורסם

לבטל זה בעיה כי אם מסירים את הממיר עדיין יש תהליך רגנרציה שהו תוספת סולר כדי שהממיר ישרוף את האפר. אם תסיר אותו תהיה בעיה. צריך לתכנת את מחשב ניהול המנוע שלא יהיו מחזורי רגנרציה.

פורסם (נערך)

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין מי יכול לעשות תכנות מחדש כדי להתעלם מזה

כדי לבטל אותו אני יכול ללכת לכל אגזוזן....

המחשב ניהול הוא בוש EDC16 כמו בפולקסווגן למינהם

עריכה אחרונה על ידי lior134
פורסם

ניתן לבטל את מסנן החלקיקים, אבל זה לא דבר שהייתי ממליץ לך, אחד מהם זה זיהום האוויר (לזה זה נועד).

מסנן חלקיקים בדיזל מה שנקרא FAP, שונה ממסנן שנמצא בבנזין.

ברכב שלי גם דיזל מתוצרת סיטרואן, פשוט פירקתי את המסנן וניגשתי למכון שטיפה הקרוב שישטוף עם לחץ מים, יבשתי עד כמה שיכולתי(הרכב הוציא את המים שנשארו). https://www.youtube.com/watch?v=3Vl5-whPMNg

ישנה אפשרות אחרת זה ע"י חומרים

החלטה שלך.

פורסם
היום נדלקה לי תקלת CHECK INJECTION בבדיקה נמצא קוד תקלה DF308 שאומר שהמסנן חלקיקים סתום

יש מישהו שמתמחה בביטול המסננים האלה?

הרכב עדיין יעבור טסט גם בלי מסנן?

הרכב הוא מגאן 2

מנוע 1900

קודם כל צריך לבודד את הבעיה. לוודא שאין תקלות נוספות כמו df315, df226, df272, כי הן מחייבות טיפול לפני df308.

כמה ק"מ עבר המסנן הנוכחי?

לפני שאתה הולך לצעדים קיצוניים, נסה רגנרציה כפויה באמצעות מחשב ייעודי של רנו, שמהווה תחליף לרגנרציה בנסיעה.

אפשר גם ניקוי באמצעות הזרקת חומרים בלחץ. יש ערכה של ליקווימולי שמיועדת לזה, ויש גם יצרנים אחרים.

בכל מקרה אם אתה מבטל את המסנן תשאיר את הדוד החיצוני של המסנן חלקיקים אחרי שאתה מסלק את התכולה שלו (צריך לפתוח את הדוד, לשבור את המסנן ולהלחים את הדוד מחדש). זה חשוב כדי שלא יקרה לך מה שקרה באנגליה שכדי לעבור טסט צריך לראות שהמסנן קיים (גם אם אף אחד לא רואה שהוא בעצם ריק).

כמו כן צריך לתכנת את המחשב מחדש במעבדה המתמחה בכך. חיישני הלחצים לפני ואחרי מסנן החלקיקים צריכים להישאר במקומם.

לא צריכה להיות בעיה לעבור טסט, לפי תקנות הזיהום הקיימות היום, אבל זה עלול להשתנות בעתיד.

פורסם

עשיתי רגנרציה עם מכשיר אבחון של רנו

התקלה היחידה היא DF308

המסנן עבר 110 אלף קילומטר 20 דקות אחרי החידוש הוא נסתם שוב ואותו קוד תקלה חזר

לפרק ולהוציא אותו זה לא הבעיה שלי הבעיה זה למצוא מישהו שיודע לעדכן את הגדרות המחשב בהתאם

כרגע אני חושב לשלוח את המחשב לחו"ל

פורסם

במקום לשלוח את המחשב לחו"ל, תבדוק את עלויות המסנן בחו"ל. שם יש הרבה תחליפיים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מאוד מוזר שהמסנן הקיים החזיק רק 110000 ק"מ. האם אתה בטוח שהשתמשת בשמן מנוע בתקן RN0720?

יש יתרון לביטול המסנן גם מבחינת ביצועים טובים יותר של הרכב, וגם בשיפור לא מבוטל בצריכת הדלק.

המעבדה הזו יכולה לעשות את מה שאתה צריך

http://www.compucar.co.il/

עדכן בבקשה לגבי התוצאות.

פורסם

תודה אני יעדכן

בכל מקרה המסנן המקורי שהגיע על האוטו החזיק רק 85 אלף והולף באחריות

השמן שבו השתמשו לפי הפירוט הוא PAZ POWER C4

הרכב היה מטופל עד עכשיו במורשה ואני בטיפול האחרון שמתי לו יורול

ACTENCE 5w-30 עם פילטר מקורי

פורסם
תודה אני יעדכן

בכל מקרה המסנן המקורי שהגיע על האוטו החזיק רק 85 אלף והולף באחריות