Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האלן, קניתי את הווקס הזה והפעם האחרונה שהשתמשתי בו לפני ארבעה חודשים, לפני פסח בערך

מאז שמרתי אותו בארון ולא נגעתי בו, מניסיון של החבאת שוקולדים שם 8) כן לפעמים יש מעט אור שמש

על הארון למרות שהוא היה בפנים וככל הנראה התחמם מעט לפעמים.

אז הופיעו נקודות אדומות, אני מעלה תמונה: לחץ כאן

23c5b5a386dc94fb49785b90fba5a6a9.jpg

אז זהו מכאן והלאה אין לי מושג אם אפשר להשתמש בזה עוד, האמת ערבבתי חלק מהאדומים והם פשוט נעלמו

אגב בפנים הווקס אין נקודות רק בחלק העליון ואם אני יוציא את זה נראלי שהרבה ווקס יזרק, אז מה לעשות לערבב ולהשתמש

אגב שאלה נוספת, האם אפשר לנקות ווקס כאילו אחרי מריחה עם מטליות מיקרופייבר של סנו סושי? זה טוב? (לא אני לא מתכוון לשלם 40 שקל על מטלית ועוד 35 משלוח!:wink:)

תודה על העזרה חברים :]

עריכה אחרונה על ידי Tnc
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אולי זה rally עם תוספת דובדבנים. (רע-לי)

ווקס תוריד עם apc, חומר לניקוי כללי תעשה חיפוש בפורום לגביו.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם

נראה לי שהוא התכוון ישר לאחר מריחת הווקס , שממתינים מספר דקות ואז "מורידים" אותו עם מטלית מייקרופייבר

ולא להוריד ווקס לפני ניקוי כללי או פלסטלינה.

אופיר כהן תקן אותי אם אני טועה .

פורסם
נראה לי שהוא התכוון ישר לאחר מריחת הווקס , שממתינים מספר דקות ואז "מורידים" אותו עם מטלית מייקרופייבר

ולא להוריד ווקס לפני ניקוי כללי או פלסטלינה.

אופיר כהן תקן אותי אם אני טועה .

כן כן אתה צודק אני פשוט לא שמתי לב לניסוח, ערכתי מחדש.

התכוונתי ישר אחרי מריחה מנקים עם מיקרופיבר כמובן והאם סנו סושי לרצפות או ה30X30 טוב במקום המטליות היקרות יותר

פורסם

חח?! :-D 128 שקל למגבת?! אישתי מרוקאית תזרוק אותי מהחלון על טעות כזאת, תודה על העזרה אבל לא בשבילי מחירים כאלה :-D

באמת אנשים קונים בכאלה מחירים? אגב הנה תראה ב18 שקל משהו דומה לחץ כאן גם קוריאני סיני, הכל אותו דבר

ובאמת אם אפשר תשובה לגבי הווקס והסנו סושי שראיתי כאן בפורום שדיברו עליהן שהם טובות בתכלס.

פורסם (נערך)

מעבר לזה שהווקס הנ"ל באיכות נחותה. הנקודות שאתה רואה בתוך הווקס

זה עקב חשיפה ישירה לשמש. היעילות שלו (שגם ככה לא קיימת) פחותה ביותר.

לא הייתי זורק אותו אלא משתמש בו לניקוי חישוקים. רוב הווקסים הישנים שלי

או שאני נותן לשכנים לעשות "פוליש ווקס" או משתמש בהם לניקוי חישוקים או "עזרה ראשונה" למקרה שפשוף.

למה? כי כל הווקסים הפשוטים מכילים פוליש במינון נמוך.

לפני חודש הורדתי לשכן שלי (לתדהמתו) שפשוף בטמבון מישראלי מצוי

עם ווקס של קארפלן.

* בלי קשר לשאלה משהו שמקומם אותי כל פעם מחדש.

למה לעזאזל צריך אישור מהאישה לרכוש דברים שהם התחביב שלך? מה היא לא קונה

דברים שהיא אוהבת לבד (נעליים,תכשיטים,בגדים וכד') או שהיא מבקשת אישור ממך?

בסה"כ מדובר על תחביב זול יחסית. כן זול. בתחביב העיקרי שלי אני מוציא (לפעמים במכה אחת) עשרות

אלפי שקלים בלי אישור של אף אחד. כן, גם לי יש בת זוג.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)
מעבר לזה שהווקס הנ"ל באיכות נחותה. הנקודות שאתה רואה בתוך הווקס

זה עקב חשיפה ישירה לשמש. היעילות שלו (שגם ככה לא קיימת) פחותה ביותר.

לא הייתי זורק אותו אלא משתמש בו לניקוי חישוקים. רוב הווקסים הישנים שלי

או שאני נותן לשכנים לעשות "פוליש ווקס" או משתמש בהם לניקוי חישוקים או "עזרה ראשונה" למקרה שפשוף.

למה? כי כל הווקסים הפשוטים מכילים פוליש במינון נמוך.

לפני חודש הורדתי לשכן שלי (לתדהמתו) שפשוף בטמבון מישראלי מצוי

עם ווקס של קארפלן.

* בלי קשר לשאלה משהו שמקומם אותי כל פעם מחדש.

למה לעזאזל צריך אישור מהאישה לרכוש דברים שהם התחביב שלך? מה היא לא קונה

דברים שהיא אוהבת לבד (נעליים,תכשיטים,בגדים וכד') או שהיא מבקשת אישור ממך?

בסה"כ מדובר על תחביב זול יחסית. כן זול. בתחביב העיקרי שלי אני מוציא (לפעמים במכה אחת) עשרות

אלפי שקלים בלי אישור של אף אחד. כן, גם לי יש בת זוג.

אוקי אתה אומר להשתמש בזה לחישוקים...? דווקא כמה אנשים בפורום כאן אמרו שהוא טוב, תריץ חיפוש תראה כאלה שדי בטוחים בעצמם, התנסת בו פעם? בכל אופן על איזה מוצר אתה ממליץ רצוי בטווח מחירים האלה 40/50 שקלים של Carplan או טרטל ווקס

ובקשר לאישה, אין לך מה להתקומם זה היה בציניות (הומור כזה).. אני על האוטו השקעתי הרבה כספים, וכן גם בתחביבים שלי

בלי לבקש אישור מאף אחד, האישה תמיד תייעץ שזה בזבוז אבל בלי הסבר הגיוני לא תגרום לי לא לממן דברים חיוניים בטח כמו השקעה כדאית ברכב, אבל בכל אופן אשתי לא קונה לבד דברים יקרים תמיד אנחנו מתייעצים ביחד על הנושא הכלכלי אבל יש דברים שאני לא מרשה לעצמי כמו מה שהגבתי מגבת ב128 שקל 8) פה אני כבר ירגיש אחרי שזה בזבוז, וכדאי שתגדיר מהו התחביב, טיפוח הרכב או הוצאות רבות של כספים כשאפשר להשיג את אותה המטרה בפחות (חוץ ממי שהכסף נוזל לו חופשי כמובן)

צריכים לפתוח תת פורום לגברים מוכים.

טוב עכשיו בכלל הוכחת לי שאתה טרול שמגיב אוטומט בלי קשר לצבור הודעות :wink:(קבל את זה בהומור חח ברוח טובה)

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

לפעמים קורה שנשאר שיירי צבע/לכלוך בתוך הווקס, קורה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

זה בסדר גם אמא שלי נבהלה מהUBERX שעלתה לי איזה 160 ש"ח וחשבה שזה יכול להיות אחלה סמרטוט לניקיון :lol: ההורים שלי בכלל חושבים שאני משוגע שאני משקיע כל כך הרבה על הרכב, רוב החברים גם חושבים שאני משוגע ולא מבינים למה אני יושב ומשפשף :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תלוי מה אתה משפשף :)

חבר'ה אתם סוטים! מהנושא, אנא תגידו לי מה אפשר לעשות עם הנקודות האלה

להוציא/ לערבב? אפשר להשתמש רגיל ? ומה עם הסנו סושי

נו דברו, תודה

• תוכן חדש...