Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי כן. אבל נבדוק זאת.

בעניין זה הציע לי חשמלאי לחבר את שני הוונטות שיפעלו יחד. זה יכול להועיל או שבכלל לא כדאי לעשות זאת?

תודה.

פורסם

אני לא מבין באיזו קלות ראש משפצים ומחליפים מנועים...רדיאטורים...

כשבפועל לא זה ולא זה נדרש. העיקר שגוזרים קופה.

אני נגד ונגד מוסכים מורשים אבל יש מקרים נניח המקרה הזה שלך...

תכניס את הרכב למורשה, תאמר שמתחמם...ותבקש הצעת עלויות לתיקון. לפי זה גם תדע מה הבעיה וגם לא יעבדו עליך.

לפי דעתי מבלי לפגוע, חירבשו לך את הרכב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אני לא מבין באיזו קלות ראש משפצים ומחליפים מנועים...רדיאטורים...

כשבפועל לא זה ולא זה נדרש. העיקר שגוזרים קופה.

אני נגד ונגד מוסכים מורשים אבל יש מקרים נניח המקרה הזה שלך...

תכניס את הרכב למורשה, תאמר שמתחמם...ותבקש הצעת עלויות לתיקון. לפי זה גם תדע מה הבעיה וגם לא יעבדו עליך.

לפי דעתי מבלי לפגוע, חירבשו לך את הרכב.

האמת שהמוסך הזה נתפס בעיניי יותר אמין מהמורשה כאן בכרמיאל שישר ניסה להחליף לי את כל הרכב בלשון גוזמא.. בבדיקת לחץ הפוך לפני השיפוץ ראש מנוע אכן עלו בועות. אני עכשיו שוב במוסך ומנסים לברר מה התקלה.

ייתכן שזו המשאבה? הונטות נראות די תקינות ועובדות טוב לטעמי.

ליאור

פורסם (נערך)

לא מבין איך הגעת למצב הזה בכלל.

לחץ הפוך...בועות...

הילאנה בשנתון שלך זה רכב עם אמינות מופתית...אין תקלות כאלה בליאנה(תעשה חיפוש בפורום).

לגבי המורשה זה רק בשביל לקבל איבחון נוסף וכנראה אמין יותר.

וכל הסיפור הזה זה רק בגלל המזגן. למעשה אם היית מבודד אותו מהרכב אזי לא היה לך שום תקלה.

עכשיו כבר מאוחר מידיי

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לא מבין איך הגעת למצב הזה בכלל.

לחץ הפוך...בועות...

הילאנה בשנתון שלך זה רכב עם אמינות מופתית...אין תקלות כאלה בליאנה(תעשה חיפוש בפורום).

לגבי המורשה זה רק בשביל לקבל איבחון נוסף וכנראה אמין יותר.

וכל הסיפור הזה זה רק בגלל המזגן. למעשה אם היית מבודד אותו מהרכב אזי לא היה לך שום תקלה.

עכשיו כבר מאוחר מידיי

לא כ"כ ברור לי. האם בדיקת לחץ הפוך יכולה להעיד על משהו אחר חוץ מראש מנוע? מוסך סוזוקי מראש אמרו לי שזו הבעיה מבלי לבדוק אפילו. אני יודע שקודמי ברכב שם בו מים רגילים אז יכול להיות שהוא פגם בו.

בכל אופן, אחרי שעה וחצי של הפעלה עם מזגן ובלי, כולל נסיעה בעיר נראה שהכל עובד טוב יחסית. הוא אמר שיכול להיות שמדי פעם יכול להיתפס המאוורר. נעקוב ונראה..

תודה.

• תוכן חדש...