Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שאלות אנדרואיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. תפרט יותר. אתה מתכוון לווידג'ט שמראה את לוח השנה? אירועים בימים הקרובים? התרעות על אירוע מהיומן?

ב. לא רואה סיבה שלא. באיזה מכשיר מדובר?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

גלקסי 5.

הכוונה שכשאני מוריד את הוילון אני אראה את הפגישות שיש לי במהלך היום.

לגבי הלולילופ בעבר נטען שהוא פוגע בביצועי הסוללה... וכמו כן אני צריך כל בייט של זיכרון מעבד לטובת הפעולה הרציפה של הסוויפטקי המדהימה אך הנתקעת.

פורסם (נערך)

לגבי הווילון, נסה את זה. התקנתי את האפליקציה לפני יותר משנה, רק דברים טובים...

לא מבין למה לא להתקין לוליפופ בגרסאות המעודכנות שלה. לדעתי - עבור כל המכשירים - גוגל עלו כבר על כל הבאגים וזליגות הזכרון. תבדוק בפורום של iandroid. אני עם G3 ובבית יש כמה HTC ONE, הכל נראה ועובד הרבה יותר טוב עם לוליפופ. כנ"ל סוללות.

סוויפטקי נתקעת?!? או שיש לה בעיות תאימות עם S5 או שמשהו ספציפי בזכרון המכשיר שלך חורק - אין לנו, ולא היה אף פעם - גמגום בסוויפטקי. לא התקעויות ולא שום דבר.

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...