Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרגשה שהמזגן ברכב אצלי לא מקרר כל כך טוב.

הרכב מיקרה חצי שנה על הכביש עם 10KM.

בדקתי עם מד טמפרטורה את האוויר ביציאה המרכזית, הטמפ הכי נמוכה היא 6 מעלות, ברגע שהאוויר מגיע לטמפ הזאת המדחס נכבה עד שהאוויר מגיע ל10 מעלות וחוזר חלילה.

האם המצב תקין?

פורסם

נסה שוב פעם לבצע את הבדיקה אבל הפעם סגור את כול פתחי האיוורור מלבד הפתח המרכזי ותעביר את הבורר למצב של סיחרור אוויר כאשר המנוע עובד בסל"ד של 1500 סיבובים לדקה.

התוצאה צריכה להיות בין 3-6 מעלות צלזיוס.

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש לי הרגשה שהמזגן ברכב אצלי לא מקרר כל כך טוב.

הרכב מיקרה חצי שנה על הכביש עם 10KM.

בדקתי עם מד טמפרטורה את האוויר ביציאה המרכזית, הטמפ הכי נמוכה היא 6 מעלות, ברגע שהאוויר מגיע לטמפ הזאת המדחס נכבה עד שהאוויר מגיע ל10 מעלות וחוזר חלילה.

האם המצב תקין?

המזגן של המיקרה החדשה הוא דיי טוב ואין הרבה תלונות עליו.

אולי אתה נוסע במצב של אויר חיצוני ולא סירקולציה אם לאו אז שווה לבדוק כמות קרר במערכת

• תוכן חדש...