Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הזמנתי את הכפפה המדוברת

כשהיא הגיעה ישר עשיתי טיפול לרכב שלי (לא ראה פלטלינה שנה) - וזה עולם אחר. הרבה יותר קל לביצוע (בעיקר בגלל הגודל הנוח).

אממה, הכפפה משאירה אחריה ממש מעט נקודות עקשניות. בניגוד לפלטלינה רגילה שהורידה הכל והשאירה אחריה פח חלק לחלוטין.

האם גם אצלכם ככה?

גם אם באמת ככה הכפפה, זה עדיין מאוד משתלם כי היא מורידה 95% מהלכלוך, נוחה מאוד לשימוש וזמן העבודה מקוצר, והמחיר שלה זהה ל 100 גר' פלטלינה קלאסית.

מה שכן חשבתי לקנות פלסטלינה רגילה כדי לעבור אחרי הכפפה להוריד את מה שנשאר. והיא תחזיק כך זמן רב. ואם אני קונה, איזה חיתוך לקנות לצורך זה? (עדין, רגיל, אגרסיבי)

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתם עוברים גם עם כפפה וגם עם פלסטלינה לא עדיף כבר לעבור פעם אחת עם פלסטלינה איכותית, חוסך בזמן לדעתי וגם מנקה מצויין מהתחלה, אני מניסיון יכול להמליץ על הפלסטלינה של כימיקל גייס עשיתי שבוע שעבר יצא בן **** :lol:

פורסם

לא הצטרכתי לעבור עם פלסטלינה רגילה אחרי הכפפה, עובדים לאט ובזהירות (ואני כבר בכפפה השניה שלי).

אם יש צורך, נותנים עוד מעבר קליל בעזרת הכפפה כמובן.

לא נתקלתי עד עכשיו בשום פספוס עם המוצר הזה, בטח לא משהו שהצריך ממני לשנות אסטרטגיה.

"יאללה בירי".

פורסם

כמה החזיקה לך הכפפה הראשונה SCIPO?

אני מתלבט אם להזמין למרות שיש לי את הספוג של ננו. השתמשי בו פעם אחת

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה חמש פעמים, פעמיים מתוכם על רכב טינופת, ואז העברתי לחבר וקניתי חדשה דנדשה.

הישנה הייתה במצב מושלם כשהעברתי אותה.

"יאללה בירי".

פורסם

השתמשתי בכפפה 3 פעמים על רכבים שונים , מושלמת ולא השאירה לי שום כלום .

אני עובד עם הרבה סבלנות ואצלי הכפפה נותת מענה לנוחות עבודה ולא לזמן עבודה(לעומת פלסטלינה) , יכול להיות ששם הבעיה אצלך בעצם.

COCOdetailing

פורסם (נערך)

מה זה המוצר הזה? זה באמת בצורה של כפפה שמתלבשת על היד? כשעובדים עם פלסטלינה רגילה, כשהיא מתלכלכת, מקפלים, מקבלים משטח רך ונקי, עד לקיפול הבא. איך השימוש בכפפה מההיבט הזה?

עריכה: הנה סרטון הדגמה

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תוכן חדש...