Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בבעיה.

מחפש איפה לשים את המתקן לפלאפון. על השמשה זה לא בא בחשבון( גם פדנט של כיסוי שמש כשאני לא באוטו, גם פשוט נראה נורא לטעמי ובעיקר לא נוח לתפעול).

צירפתי תמונות של הדשבורד ברכב(גולף 2008 דור 5). מצד ימין אי אפשר בגלל הכרית אויר של הנוסע. קצת שמאלה, באמצע הדשבורד, אי אפשר כי יש שם פתח מזגן(אף פעם לא בשימוש אצלי ככה שזה לא רלוונטי) והחלק העליון עשוי מרשת חורי ברזל קטנים שלא מאפשרים לוואקום להתפס כמו שצריך. קצת שמאלה מזה(וזה גם ככה יותר מדי מול הנהג מה שלא נוח ומסוכן לטעמי מבחינת זווית ראיה) בדשבורד יש שינויי גובה ואין שטח רחב מספיק. משמאל להגה(בתמונה השניה) ניתן לשים שם אבל התפעול פחות נוח, כדי להעביר את הAUX צריך לפתוח את כל הפלסטיקים(לא נורא אבל פחות נעים).

חשבתי לעצמי לנסות להחליף את החלק רשת(מזגן) באמצע הדשבורד לכזה של הגטה 2009 (מעיין מגירה שמאפשרת לאחסן דברים שיש לה גימור חלק ואפשר לשים שם את המתקן). נראה שזה לא מתאים בגלל ההכנה של שיש אצלי. חיפשתי רק את הסוגר של זה ואז נחשפתי לעובדה שיש שם חיישן של הDUAL של הבקרת אוויר(שוב, אף פעם לא בשימוש והמזגן עובד בסדר גמור גם בלעדיו ונוכחתי לדעת שלמצוא את המקט של הלוח שסוגר את החור הזה כמעט בלתי אפשרי.

אז איפה אתם שמים את המתקן לפלאפון שלא מפריע לכריות אוויר, לא חוסם טווח ראיה חשוב, נוח לתפעול כשצריך וכו...?

IMG_20150616_171726 (Large).jpg

גולף קדימה (Large).jpg

פורסם

עושה רושם שיש לך יותר מדי דרישות.

פתרון אחד, שאולי כן יקיים את כל הדרישות,

זרוע שמתחברת לשקע-מצית, גבוה יחסית, (בגובה של המסך) מצידו הימני, די נוח.

לא מסתיר שום דבר חשוב. רק נמוך יחסית ודורש תפעול של בנאדם אחר.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

הרבה מהגולפים בארץ הגיעו עם מתקן כמו כאן, שנראה יחסית איכותי ותואם לעיצוב הרכב. יש באפור ושחור.

אתה יכול לנוסת למצוא אחד כזה מפירוק, לקנות מהלינק ששלחתי (תחפש עוד קצת, אולי יש יותר זול) או לקנות משהו פחות "תואם למקור" אבל זול יותר כמו זה.

פורסם

למתקינים יש פלחים מברזל שהם יודעים איפה להתקין בלי לפגוע בבטיחות,נכנס לאחד מהם שיראה לך איפה אפשר להתקין אצלך

פורסם
עושה רושם שיש לך יותר מדי דרישות.

פתרון אחד, שאולי כן יקיים את כל הדרישות,

זרוע שמתחברת לשקע-מצית, גבוה יחסית, (בגובה של המסך) מצידו הימני, די נוח.

לא מסתיר שום דבר חשוב. רק נמוך יחסית ודורש תפעול של בנאדם אחר.

אכן, יש לי המון דרישות... זה רע? אם אפשר לא להתפשר אז למה כן?

אם חייב להתפשר, נתמודד.

בכל אופן את הזרוע מצית ניסיתי והיא פשוט לא מתאימה לאופיה השימוש שלי, מה גם שהיא די צורמת לי בעין. תודה.

הרבה מהגולפים בארץ הגיעו עם מתקן כמו כאן, שנראה יחסית איכותי ותואם לעיצוב הרכב. יש באפור ושחור.

אתה יכול לנוסת למצוא אחד כזה מפירוק, לקנות מהלינק ששלחתי (תחפש עוד קצת, אולי יש יותר זול) או לקנות משהו פחות "תואם למקור" אבל זול יותר כמו זה.

זה נראה טוב, אמנם יקר(וכבר קניתי את המחזיק האהוב עלי אחרי 3 שנים עם הקודם-iottie xl) אבל בהחלט מרשים. ראית פעם כזה גם לפלאפונים גדולים?

למתקינים יש פלחים מברזל שהם יודעים איפה להתקין בלי לפגוע בבטיחות,נכנס לאחד מהם שיראה לך איפה אפשר להתקין אצלך

תודה דור אבל הפלחי ברזל האלה השאירו עלי כמה צלקות בילדותי ברכב של הורי ככה שאני אשתדל להמנע מהם.

או שתבצע התקנה של מעין "כרית".

או שאם אתה לא משתמש בכניסת הדיסקים - יש מעמדים שנכנסים לפתח של ה-CD.

משתמש בדיסקים מדי פעם.

מה זאת אומרת כרית? יש אפשרות להתקין ברכב משהו שעליו אוכל לתלות מעמד רגיל שכזה?

פורסם (נערך)

זה נראה טוב, אמנם יקר(וכבר קניתי את המחזיק האהוב עלי אחרי 3 שנים עם הקודם-iottie xl) אבל בהחלט מרשים. ראית פעם כזה גם לפלאפונים גדולים?

זאת רק הכרית שעליה מתקינים את התושבת לטלפון. לא חושב שיש מגבלות של גודל.

בסוף זה אמור להראות משהו כזה:

IMAG0256.jpg

המתאם בתמונה של brodit ומתלבש בקלות על הכרית. הוא מגיע גם בוריאציה שכוללת חיבור קבוע למטען.

דוגמא: http://www.proclipusa.com/phone-holders/device/apple/iphone-6-plus-with-a-case/adjustable-holder-for-small-to-medium-cases-with-cable-attachmen-514667-19736.cmsv?p_leftorright=0

עריכה אחרונה על ידי Morph00
פורסם

הנה מה שאני עשיתי. אומנם זה גולף דור 6 אבל נראה מהתמונה שאפשר גם אצלך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?486299-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%95%D7%A2-%D7%9C%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA&p=4508723#post4508723

פורסם

אני מניח שאצטרך לשקול מחדש את עניין הכרית. אני לא מעריץ גדול של הרעיון אבל נראה שאין לי הרבה אופציות...

אני משתמש ב2 מכשירים שונים(לפעמים הפלאפון יהיה על המתקן ולפעמים נגן ייעודי(cowon x7), בנוסף לבת זוג שלי שפעם ב משתמשת ברכב והייתי רוצה שיהיה לה נוח.

הנה מה שאני עשיתי. אומנם זה גולף דור 6 אבל נראה מהתמונה שאפשר גם אצלך.

תודה. ההתקנה שלך נראת מעולה! אני מחפש משהו בגובה העיניים שלא יצריך אותי להוריד את העיניים מהכביש במקרה הצורך.

הKUDA יקר בטירוף. יוצא בסוף 400 ש"ח של התקנה אבל יכול להיות שלא יהיה מנוס מזה.

בכל אופן תודה לכם!

אם מישהו יכול לחשוב על רעיון שבו אני יכול ליצור את הוואקום בחור הקיים של המזגן כי בתמונה הזו אפשר לראות שהחורים הם רק באמצע ולא בצדדים(או ספציפית בחלק השמאלי קדמי( הכי קרוב לנהג).

כשניסיתי פשוט להתאים את זה על זה, הוואקום השתחרר.

אשמח לרעיונות.

פורסם

אצלנו בג'טה יש זרוע קטנה בצד שמאל של השמשה / הגה. אני גם לא מחבב במיוחד התקנות באמצע השמשה, נוח מאוד.

אפשר לשאול איזה פלאפון יש לך?

יש לי 2 אפשרויות, אחת מהן היא המגנט של Tetrax שמוצמד לדשבורד או לפתח מזגן (שציינת שלא בשימוש), אתה לא "כבול" רק לשמשה.

דוגמה:http://www.qpg.co.il/#!tetrax-magnets-family-/c1x4p

האופציה השנייה (ושבגללה שאלתי איזה פלאפון יש לך, לא מתאים לפלאפונים בגודל של אייפון 6 ומעלה אז קח בחשבון) זה מתקן להגה: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10151757_588366327953426_5822658514378505789_n.jpg?oh=bdae3d0eb7c95c7a79abfd94a2a9db9c&oe=5619D360

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אצלנו בג'טה יש זרוע קטנה בצד שמאל של השמשה / הגה. אני גם לא מחבב במיוחד התקנות באמצע השמשה, נוח מאוד.

אפשר לשאול איזה פלאפון יש לך?

יש לי 2 אפשרויות, אחת מהן היא המגנט של Tetrax שמוצמד לדשבורד או לפתח מזגן (שציינת שלא בשימוש), אתה לא "כבול" רק לשמשה.

דוגמה:http://www.qpg.co.il/#!tetrax-magnets-family-/c1x4p

האופציה השנייה (ושבגללה שאלתי איזה פלאפון יש לך, לא מתאים לפלאפונים בגודל של אייפון 6 ומעלה אז קח בחשבון) זה מתקן להגה: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10151757_588366327953426_5822658514378505789_n.jpg?oh=bdae3d0eb7c95c7a79abfd94a2a9db9c&oe=5619D360

הפלאפון שלי זה נוט 3 מה שפוסל את האופציה ה2.

אבל לשמחתי גיליתי שהIOTTIE הוציאו כזה ITAP באותו סגנון של הTETRAX המעולה(והיקר) ששכחתי מקיומו.

מניח שבסוף אזמין אותו אפילו שזה מאוד קורץ לי וקל מאוד לעשיה

• תוכן חדש...