Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע בעלים של מאזדה 6 פרימיום 2.5 170 כ"ס, לרכב הזה יש המון יתרונות מבחינת מה שהוא מציע ביחס למחיר, אני מרוצה מהרכב מאוד אבל לאחרונה אני מתחיל לפזול.

אם היתה לי האפשרות הייתי מוציא 6 פרימיום+ חדשה, אבל התקציב לא מאפשר לכן הפזילה נופלת בעיקר על פסאט CC שנתונים 10-12 סביב 110-140 אלף שח.

לא הצלחתי למצוא מתחרה שיעניק לי עוצמה+אבזור+יופי מלבד ה CC 2.0 ל'.

אז כרגע אני מחפש רשמים לגבי אופי הרכב, מחלות דברים שנוטים להתקלקל עם הזמן, אגרת רישוי, צריכת דלק, טיפולים במורשה כל דבר שיעזור לי להרכיב את הפאזל.

תודה

פורסם (נערך)

אתה בטוח שב 140 אש"ח 6 פרימיום פלוס לא נכנסת לך לתקציב?

בזמנו אמא שלי רצתה לקנות את CC ויצא לי לנהוג עליה כמה פעמים, היא מאוד קשיחה ומאחורה צפופה (מרבית הדגמים עם 4 מקומות ישיבה). האחזקה תהיה לך יקרה בעשרות מונים ממה שאתה משלם על מאזדה. תתחיל מלברר מחירי ביטוח.

בסופו של דבר היא קנתה 6 פרמיום פלוס ועלות האחזקה שלה אפסית יחסית למכוניות שאני רגיל אליהם.

בנוסף, שים לב שה CC נמכרה לרוב עם מנוע ה 1.8 שהגיע עם DSG7.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

^ לא ידעתי שה CC 4 מושבים. אני עם 2 ילדים קטנים = 2 כסאות . לגבי מרווח רגליים מאחור, אכן ראיתי תמונות שאחרים העלו והיה נראה צפוף מאוד אבל חשבתי שזה בגלל שהם לקחו את מושב הנהג/נוסע אחורה מידי.

פורסם

הניסיון שלי עם CC 2L שנת 2008 יד ראשונה שעבר קצת מעל 80k ק"מ.

הרכב לא תואם לגמרי להגדרה שלך כי הוא עם גיר פלנטארי.

עד היום, הרכב עבר החלפה של משאבת דלק לפני כמה חודשים. מלבד זה, לא היו לו תקלות נוספות. צריכת דלק סביב 1:9-10.

עוצמה/אבזור/יופי הוא יודע לתת. מצד שני הוא רופס נורא לטעמי, גם כאשר הבולמים האדפטיביים מכוונים למצב הקשה שלהם.

כיסוי גג שמש מחורר, כך שגם כשהוא סגור, השמש חודרת.

תא מטען גדול, אך בלתי שימושי לחלוטין היות והוא צר ועמוק.

בשנתונים המאוחרים ניתן היה לבחור בין מושב לשניים או לשלושה מאחור.

בסה"כ אוטו נעים לנסיעות ארוכות, אך לטעמי פאסאט סטנדרטית מדגם מאובזר תתן הרבה יותר בפחות כסף.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...