Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכאל, רעיון מצוין. מה גם שסטודנטים מקבלים ווינדוס ואופיס בחינם [לפחות בטכניון].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניקו - תיקון קטן: וינדוס בכל דורותיו וגם שורה ארוכה של תוכנות $M אחרות, אבל לא אופיס. ולא רק בטכניון אלא במרבית האוניברסיטאות והמכללות, בהתאם להסדרים שביניהן לבין $M.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני זוכר שהיה אופיס 2007 להורדה באותו האתר. אולי זה היה בתשלום?

אם אתה אומר, כנראה שאני טועה. הזכרון שלי לא להיט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני קניתי לאחרונה מחשב יד שניה.

דל XPS אקסטרים, 16 ראם, מעבד i7, כרטיס מסך חיצוני. כל זה ב-2800 שקלים כולל משלוח. מאיביי.

פורסם

אחלה מציאה.. אני סה"כ רוצה מחשב עם מעבד i5 במינימום ו8 גיגה זיכרון במינימום. אכן דרך המכללה יש לי וינדוס.

האמת? יש לי משיכה למשומשים לא יודע למה. אני מעדיף מחשב משומש טוב על חדש בררה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מיכאל - הקישור שלך אינו מציג מחשב ספציפי.

זיו - אני מניח שהמחשב שקנית גדול (לפחות "15.6), כבד ובעל חיי סוללה קצרים, לא רלונטי. לא ציינת דגם ואיזה מעבד מותקן בו, אני מניח שכמה דורות לאחור, כך שלא מדובר במציאה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קניתי את המחשב סמסונג (סדרה 7) שלי בP1000 מסמליין במצב "מוחדש" היה להם אחד במלאי וקניתי אותו 5 דק' אחרי שעלה ב4000 שקל (חדש עלה 5000).

אחותי החורגת התלהבה מהטאץ והיופי של המחשב ורצתה מחשב טאץ עם נתונים חזקים בתקציב מצחיק של 2000-2500 צחקנו עליה שזה לא אפשרי ואי אפשר לאכול את כל העוגה במחיר כזה. והיא לא הייתה מוכנה להתפשר.

מפה לשם פתחתי יד2, יום אחרי זה קניתי לה מחשב סמסונג סדרה 9 (!) חזק, חדש, עם קבלות מהדיוטי פרי בנות 3 חודשים על סה"כ 6 אלף שקל בערך ב2700 שקל!!! מאיש מבוגר שהרים ידיים מהטכנולוגיה וחזר למחשב הנייח עם מסך גדול.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

Sperial,

מדובר במחשב בן שנה שיש עליו קבלת קניה של 2000$ בארה"ב. בארץ מחירו מתקרב ל-5 ספרות. והמעבד הוא i7 4th gen.

מה שאני בא לאמור - איביי ידידו הטוב של האדם. אם יש לך מי שבא (ואפילו אם לא) אפשר למצוא שם מציאות חבל"ז.

פורסם
אין מצב 1.4 ק"ג. אולי 2.4.

אם קנית את ה p206 אז עשית עסקה טובה. אם קנית את דגמי ה r הם די פח.

צודק, המשקל 2.3 ק"ג

אהבתי גם את הרמקולים מתוצרת Beats שנמצאים מעל המקלדת ולא מתחת למחשב..

מפרט טכני

• Intel® Core™ i3-5010U 2.1 GHz processor
  • מערכת הפעלה: Windows 8.1
  • זיכרון: 6 GB
  • כונן קשיח: 750 GB
  • כונן אופטי: צורב DVD
  • קישוריות: Wi-FI b/g/n, BlueTooth 4.0
  • מסך: WLED 15.6"
  • רזולוציה: 1366 X 768
  • מאיץ גרפי: Intel HD 5500
  • סוללה: ליתיום 4 תאים בהספק 41 WH
  • ממדים: 385 X 260 X 24 מ"מ
  • משקל: 2.27 ק"ג

חיבורים

• USB 3.0 X 2
  • USB 2.0
  • HDMI
  • RJ45
  • שקע משולב למיקרופון ואוזניות
  • קורא כרטיסי SD

תכונות

• זוג רמקולים איכותיים מבית Beats Audio
  • מצלמת אינטרנט באיכות HD עם מיקרופון דיגיטלי משולב
  • מקלדת בגודל מלא בעלת לוח מספרים
  • חיישן תאוצה מובנה
  • עומד בתקן Energy Star לחסכון בחשמל והארכת חיי הסוללה

אחריות

• אחריות לשלוש שנים ע"י HP ישראל הכוללת איסוף והחזרה מבית הלקוח

112D76F256EC2.jpg 112D76F256D80.jpg

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מיכאל - המחשב שהצעת הוא גדול וכבד, וקרוב לודאי בעל חיי סוללה קצרים (מסך גדול)

קובי - אתה מדבר על דגם מלפני 3-4 שנים, מעבד i5 מדור שני, כאשר כיום יש דור חמישי.

פות"ש, אני חוזר על מה שכתבתי לפני כמה הודעות, ומצטרף לכמה ממליצים אחרים: דחה את הרכישה בשנה, אולי שנתיים. בשנה הראשונה (ואולי בשניה) תוכל להסתפק במחשב השולחני, ובעוד שנה-שנתיים קנה מחשב מתאים לצרכים ומעודכן לאותו זמן מבחינת החומרה. כל הניסיונות לחסוך יגרמו לך עלויות נוספות, כיון שמחשב מיושן שתקנה היום יהיה בלתי שימושי בעוד שנתיים (וגם תתקשה למכרו, הרי הדגם יהיה בן 5 שנים).

• תוכן חדש...