Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המגורים בתל אביב פשוט הרסו כל פיסת פח ברכב (צריך לקטוע לאנשים כאלה את הידיים והרגליים).

אז שנייה לפני שאני משתגע מתעניין בציפוי מגן לכל הרכב:

- האם אכן מגן מפני שריטות ופתיחת דלתות

- מה העלות המשוערת לג׳יפון (אפילו סדר גודל)

- מקומות מומלצים באזור ת״א

תודה ושבת שלום

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

זה בהחלט מגן עד גבול מסוים... לא יעמוד במי שרוצה לחבל.

יש לך באזור הבורסה מישהו שמתעסק בזה.

כך בחשבון זה לא מתאים לרכב לבן, הציפוי הופך לקצת צהוב בחום שלנו ועל צבע לבן ישר רואים (לצערי לא כל בעלי המקצוע אומרים את זה), לכל צבע אחר זה מעולה.

פורסם

הבנתי..באמת מדובר ברכב לבן לצערי.

אולי ברכב הבא..אתה יודע בכל זאת להעריך עלויות של פרויקט כזה?

תודה רבה

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם
הבנתי..באמת מדובר ברכב לבן לצערי.

אולי ברכב הבא..אתה יודע בכל זאת להעריך עלויות של פרויקט כזה?

תודה רבה

זה בין 400 ל 700 ש"ח למטר.

פורסם

אני הזמנתי את החומר מארה"ב - וכעת שהגיע ביום שישי אני מחפש מתקין

אכן אומרים שמצהיב עם צבע לבן אבל אני עושה רק פגושים.

מחיר לא זול של התקנה

אתה יכול להזמין את החומר כאן - יש מידות אורך ורוחב שונות בהתאם לרכב שלך

http://www.ebay.com/itm/291380865448

קובי

:-)

פורסם

כך בחשבון זה לא מתאים לרכב לבן, הציפוי הופך לקצת צהוב בחום שלנו ועל צבע לבן ישר רואים (לצערי לא כל בעלי המקצוע אומרים את זה), לכל צבע אחר זה מעולה.

אכן, המצב היה כך בעבר, אבל כיום הטכנולוגיה התקדמה וחומר מחברות ידועות כמו 3M ו XPEL ישאר שנים ללא הצהבה משמעותית. יש פוסט של אדם שהתקין את החומר ב- 2010(על צבע לבן) וחזר אחרי חמש שנים לספר. אפשר לגלול לתגובה האחרונה.

http://forums.nicoclub.com/clear-bra-paint-protection-film-or-protecting-your-car-against-paint-chips-t480717.html

פורסם
מה עלות התקנה?

עשיתי ב 2011 לאודי A3 רק הצדדים של הרכב (3 דלתות) כנפים והדלתות עד גובה החלון עד סוף הרכב עלה לי 4000 ש"ח בדיעבד לא הייתי עושה הרכב היה שחור כל מי שפותח עלייך את הדלת קצת פוגע בציפוי, צריך לעשות פוליש לציפוי מידיי פעם במכונה כי רואים עליו סוורלים. מי שמרוויח מזה בסוף זה מי שקונה ממך את הרכב.

עשיתי ברמת גן סאן פילם.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז מה בנוגע לציפוי על רכב לבן?

באמת מצהיב עם השנים? האם זה מורגש באופן משמעותי?

ובכללי, עד כמה זה באמת מגן ממכות חנייה ושריטות?

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אז מה בנוגע לציפוי על רכב לבן?

באמת מצהיב עם השנים? האם זה מורגש באופן משמעותי?

ובכללי, עד כמה זה באמת מגן ממכות חנייה ושריטות?

הדגמים הטובים לא מצהיבים,

וזה מגן מעולה ממש משריטו ומכות מפגושים של רכבים אחרים.

הציל לי את הרכב מהרבה הרבה שריטות של אנשים שאין להם כבוד לרכוש של אחרים ופשוט פגוש עולה ומשפשף.

ממליץ בחום

קובי

:-)

• תוכן חדש...