Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ראש מנוע בהונדה סחוויק, המחט של החום בלוח שעונים משחקת למעלה ולמטה.. זה קורה אחרי נסיעה של 10 דקות + , פתאום היא עולה ויכולה להגיע עד הסוף ואז לרדת בשנייה לחצי..

כמה פעמים עצרתי בצד כשהחום הגיע למעלה עד הסוף (200 מעלות +-) ופתחתי את הפקק של הרדיאטור ומדדתי עם רב מודד את הטמפרטורה של המים והם היו 80 מעלות

מה דעתכם?

האם מים במערכת קירור יכולים לרדת ב100 מעלות ב5 שניות?

הפתיחה של הפקק רדיאוור ציננה את המים?

קומפרסיה חודרת למים ומנפחת את מערכת הקירור ולכן יש הרבה גזים במערכת והקירור לא יעיל?

שמישהו יאיר את עיניי..אני כבר אובד עצות

הייתי רוצה לדעת בבירור בשעה שזה קורה והמחט מטפסת למעלה, לעקוף את המחט ולבדוק מיידית עם גורם חיצוני את טמפרטורת המים..

עצות הארות הערות יתקבלו בחיבוק גדול

G-D will give me justice

פורסם

יתכן שהחיישן תקול וייתכן אויר אבל תגש למוסך. לא פותרים את זה בפורום וגם לא מומלץ לסוע עם מחוג שנמצא ב 200 מעלות . גם אם הוא מזייף.

פורסם

נוזל קרור לא מסוגל להגיע ל-200 מעלות צלזיוס, ואני בספק אם קיים יצרן רכב שמראה טמפ׳ כזו בלוח שעונים. (בהנחה ולא מדובר בשעון טמפ׳ שמן של טורבינה תעשייתית או מנוע סילון).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חום מנוע לא יכול לצנוח בשניה וחצי ב20 מעלות, מדובר במסה די גדולה עם קיבול חום לא מבוטל. כנל לגבי פתיחת פקק רדיאטור, אם אכן המים היו מעל 100 מעלות בפתיחת הפקק היית מקבל אותם לפנים, אם פתיחת הפקק עברה בלי דרמות אז כניראה ש80 זה החום האמיתי.

בקיצור המדידה/תצוגה אצלך מזייפת. הייתי מתחיל מחיזוק אדמות באיזור המנוע ולוח השעונים

יום טוב גם לך

פורסם

אלעד:

הבנתי שבסיוויק לא מנקזים אוויר מכיוון שלא מדובר במערכת סגורה.

סייב:

החיישן הוחלף בחדש וגם החדש מציג אותו הדבר.

רזמל:

למיטב זכרוני הונטה של הרדיאטור בסיוויק מתחילה לעבוד ב90-95 מעלות כשהמחט על החצי. כשהמחט עד הסוף למעלה הטמפרטורה הרבה מעל 100 מעלות.

נדב:

אין טרמוסטט. הוא מבוטל

יגאל:

מה שמעניין אותי שבתחילת נסיעה הוא לא מזייף..רק אחרי נסיעה של 10 דקות לפחות או נסיעה במהירות גבוהה. ולאחר פתיחה וסגירה של פקק הרדיאטןר הוא כבר לא מראה חום גבוה אלא חוזר לחום אידיאלי - וזה יותר מחשיד שמדובר במחט לא מזייפת..

רציתי לדעת אם דבר כזה אפשרי ויעיל:

לחבר רב מודד ליוניט חום שליד הטרמוסטט במצב התנגדות , עם חוטי חשמל מאריכים עד תא הנוסעים וכך לראות בלייב את מצב ההתנגדות כשהמחט בלוח שעונים עולה לחום גבוה. אפשרי , יעיל?

G-D will give me justice

פורסם

בשביל למדוד את התנגדות החיישן תצתרך לנתק את החיווט שלו, לא ניתן למדוד את ההתנגדות שלו ולהסתכל על המחט בו זמנית

יום טוב גם לך

פורסם

אני מדבר על היוניט חום שאחראי על סגירת המעגל של הוונטה של הרדיאטור. הוא נמצא ליד הטרמוסטט על הפלאנג' שאליו מתחבר צינור הרדיאטור התחתון.

החיישן של הלוח שעונים ממוקם על ראש המנוע. אותו אני משאיר עם החיווט כדי שנוכל לעשות הצלבת נתונים.

G-D will give me justice

פורסם

להחזיר מיד טרמוסטט ולנקז אויר כמו שצריך.

אם ממשיכה התוופעה אז לבדוק מצב קוטבי מצבר ולבצע ניקוי שלהם ומצב הקונסקטור של החיישן טמפ.

פורסם

אתה בטוח שהיוניט של הוונטה אצלך מוציא נתוני התנגדות שיחסיים לטמפרטורה? לרוב זה תרמוסטט בעל שני מצבים, נתק או קצר

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...