Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

מזה שנים שהמצת אצלי ברכב - לא מתפקד. בחצי השנה האחרונה החלפתי פעמיים פיוז, מייד אחרי ההחלפה - הגורם שהחליף את הפיוז בדק והמטען שחובר למצת - עבד אך יום/יומיים לאחר מכן, כשחזרתי על פעולה זו בעצמי - המצת לא עבד.

בפעם הראשונה הפיוז הוחלף ע"י מוכר בחנות חלפים ובפעם השנייה אצל מתקין דיבוריות (לא בקרתי אצל חשמלאי רכב).

שאלותיי הן:

האם ייתכן שישנה תקלה בבית המצת שגורמת לקצר בפיוז בכל פעם או שמדובר במשהו אחר ?

במידה והתקלה היא בבית המצת/שקע - האם ניתן לרכוש בית מצת/שקע חדש בחנויות כגון אוטו דיפו ומה העלות פחות או יותר ?

האם ניתן להחליף את בית המצת/השקע בקלות באופן עצמאי ?

תודה רבה על תשובתכם,

רועי.

פורסם

אכן בשקע המצת של הגטס יש מצב שהכנף של הפלוס נוגעת במינוס ואז הפיוז נשרף. כנראה כשאתה מכניס את המטען לשקע הוא גורם למגעים לזוז.

יש בורג אלן בתחתית שמחזיק את הכנף של הפלוס.

צריך לפרק את השקע ולחזק את הבורג ולכופף קצת את זרועות הפלוס כדי שזה לא יחזור על עצמו.

מאיפה אתה בארץ?

Stay Dirty

פורסם

חברים צהריים טובים,

ברצוני לשתף אתכם בחוויה יוצאת דופן שטרם נתקלתי בה בעבר:

שאלתי כאמור בפורום בעניין תקלה בשקע מצת בגטס שלי, תוך זמן קצר מאוד ענה לי אסף מכנופית הטיפולים השוטפים והסביר מה מקור התקלה לדעתו. שאלתי אותו שאלה נוספת והוא הציע לי להיפגש ברעננה (עיר מגוריי) ולסייע. טרם הפגישה שאל אותי מתי עשיתי טיפול לרכב, עניתי שעכשיו אני אמור לבצע והוא הציע מיוזמתו לעשות את הטיפול! נפגשנו אמש, אסף מגיע עם ציוד ועובד מאוד מסודר ויפה, בודק כל פרט, מסביר בדיוק מה הוא מבצע, החליף את השמן, את פילטר השמן ופילטר האוויר. ציין כי המנוע עדיין חם ולכן יעבור לטפל בשקע המצת המדובר.

השקע היה עקשן אך הוא לא התייאש, פירק את כל המכלול ותיקן את הבעיה! על הדרך זיהה שהמנורה בתקרת הרכב שרופה והחליף אותה במנורת LED חזקה.

בהמשך החליף פלאגים, עבר שוב על הכבלים והסתכל באופן כללי על כל המערכת ועוד הציע לי להיפגש שוב להחליף תרמוסטט!

מחפשים קאצ' ? גם אני אך זהו- שאין!!

הבחור סירב בתוקף לקחת שקל על העבודה! ישב על האוטו שעה ארוכה ועבד במקצועיות ובסבלנות!

כמובן שממליץ לכם בחום להעזר בשירותיו של אסף - ושוב: תודה ענקית לך איש יקר!!

מצ"ב תמונות של הרכב בזמן העבודה.

רכב 4.jpg

רכב 3.jpg

רכב 2.jpg

רכב 1.jpg

פורסם
חברים צהריים טובים,

ברצוני לשתף אתכם בחוויה יוצאת דופן שטרם נתקלתי בה בעבר:

שאלתי כאמור בפורום בעניין תקלה בשקע מצת בגטס שלי, תוך זמן קצר מאוד ענה לי אסף מכנופית הטיפולים השוטפים והסביר מה מקור התקלה לדעתו. שאלתי אותו שאלה נוספת והוא הציע לי להיפגש ברעננה (עיר מגוריי) ולסייע. טרם הפגישה שאל אותי מתי עשיתי טיפול לרכב, עניתי שעכשיו אני אמור לבצע והוא הציע מיוזמתו לעשות את הטיפול! נפגשנו אמש, אסף מגיע עם ציוד ועובד מאוד מסודר ויפה, בודק כל פרט, מסביר בדיוק מה הוא מבצע, החליף את השמן, את פילטר השמן ופילטר האוויר. ציין כי המנוע עדיין חם ולכן יעבור לטפל בשקע המצת המדובר.

השקע היה עקשן אך הוא לא התייאש, פירק את כל המכלול ותיקן את הבעיה! על הדרך זיהה שהמנורה בתקרת הרכב שרופה והחליף אותה במנורת LED חזקה.

בהמשך החליף פלאגים, עבר שוב על הכבלים והסתכל באופן כללי על כל המערכת ועוד הציע לי להיפגש שוב להחליף תרמוסטט!

מחפשים קאצ' ? גם אני אך זהו- שאין!!

הבחור סירב בתוקף לקחת שקל על העבודה! ישב על האוטו שעה ארוכה ועבד במקצועיות ובסבלנות!

כמובן שממליץ לכם בחום להעזר בשירותיו של אסף - ושוב: תודה ענקית לך איש יקר!!

מצ"ב תמונות של הרכב בזמן העבודה.

ברוך הבא לרשימת מוקירי התודה לאסף ;)

• תוכן חדש...