Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק 1.4 או 1.6

adrigoal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לשני הדגמים של השברולט סוניק,

רכב ראשון:

שנת 2011, 1400 סמ"ק, 27,000 ק"מ, יד ראשונה פרטית, שמור לחלוטין עם חיישני רוורס. מחיר בסביבות 45,000 ש"ח. (מחירון 60,000).

רכב שני:

שנת 2011, 1600 סמ"ק, 60,000 ק"מ, יד שלישית (נקנה מליסינג ב0 ק"מ), שמור עם חישוקי מגנזיום. מחיר בסביבות 50,000. (מחירון 54,000).

מה דעתכם? יש לי הצעות על השולחן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה דווקא סוניק? מה אתה מחפש ברכב ומה יהיו הנסיעות שלך?

דעתי לגבי הסוניק היא שהרכב לא נותן תמורה למחיר שלו ויש אופציות הרבה יותר משתלמות במחיר של 45-50, שוב הכל תלוי בצרכים שלך ומה אתה מחפש ברכב, אולי תשתף ונוכל להציע משהו יותר אטרקטיבי,

ולעניין הסוניק לדעתי ה1400 חלשה מדי, הייתי הולך על ה1600 שהיא גם יותר מאובזרת אבל הייתי מנסה להוריד עוד קצת במחיר, ליסינג מוריד אחוז נכבד מהמחירון למרות שזה נקנה ב0 ק"מ, על הנייר המחיר אמור לרדת, הקונה הראשון שילם נמוך יותר על רכב חדש וככה זה גם יעבור הלאה.

בלי קשר גם לפרטית 1600 לא הייתי משלם 50K

עברתי לסקייטבורד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון עם הסוניק 1.4, הרכב פשוט כבד מדי ויש צורך בקיק-דאונים תמידיים ומשיכות במעלה הסל"ד

על מנת שהרכב יזוז כמו שצריך, דבר המשפיע כמובן על צריכת הדלק.

לדעתי מנוע 1.6 עדיף בהרבה על הסוניק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש רכב למשפחה צעירה שיחזיק ל5-6 שנים הקרובות וראיתי שהרכב הזה אמין, זול, בטיחותי ומרווח (המטרה שיכיל משפחה ושני ילדים בע"ה לפני שאצטרך להחליף).

יש לך עוד הצעות לרכבים במחיר הזה?.. הכי קרוב שמצאתי זה ה-I25 אבל היא יותר יקרה.

וכמה אני צריך להתייחס לזה שהרכב "לא סוחב" כמו שכולם אומרים לי? אני לא מחפש מכונית מרוץ בסופו של דבר. מה היחס האופטימלי של כ"ס לק"ג כדי שהרכב ייסע באופן סביר ויצרוך דלק באופן סביר גם כן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לומר יחס כ"ס לק"ג כי כל מנוע מייצר רצועת כוח שונה ותיבת ההילוכים גם מאוד משפיעה על כמות הכוח שהמנוע יוריד לכביש,

ה1400 לא יסחוב בקטע של תצטרך ללחוץ בעליות ויקח לך הרבה זמן להגיע למהירות שיוט בכביש מהיר, וצריכת הדלק תהיה גבוהה בגלל שהמנוע מתאמץ.

דעתי האישית? אם אתה מחפש נטו רכב פרקטי שיסחוב משפחה ויגיע מנקודה לנקודה, תבדוק את המאזדה 3 דור שני בטווח מחיר הזה, אמנם רכב חרוש אבל עונה על כל הצרכים והאמינות של המאזדה 3 ידועה, לא חושב שיהיו לך בעיות בשנים הקרובות עם תחזוקה שלה

עברתי לסקייטבורד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם מיצובישי לנסר 1500? הרכב אמין, בטיחותי (נכון קצת עצל אבל לא נראה לי שיותר מהסוניק) צריכת דלק סבירה+ בתקציב הזה אפשר לבדוק שנתונים באזור 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי גם אותו. הוא גם עונה לדרישות שלי אבל קשה למצוא.

כרגע הדירוג שלי הוא:

1. I25

2. סוניק 1.6

3. קיה ריו סדאן (2012 והלאה).

4. לאנסר (2010 והלאה).

לא מצאתי רכבים אחרים בשוק שקרובים לדרישות שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...