Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים GOLF MK7

dahuky
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן, רציתי לשפר אחיזה לאוטו(GOLF MK7 1.4TSI 160HP), ושמעתי מכמה אנשים שהדבר הכי יעיל זה להחליף את הצמיגים, נסעתי לצ'ק אפ בחולון, והבחור שם אמר לי שאין צמיגי ספורט לR15, ושצריך להחליף ל16 או 17, ועל הג'אנטים הנ"ל הוא הציע לי את הTOYO R1R, לאחר מכן כשחזרתי הביתה, מחיפוש קצר ברשת הבנתי שאת הצמיג הנ"ל ניתן למצוא גם בגודל 15R

אז רציתי לדעת

א. האם באמת חובה להגדיל, או שאפשר להסתפק בצמיג זה על הג'אנט 15R הקיים

ב. סתם חוות דעת על הצמיג, והמלצות על צמיגים אחרים, בעיקר רוצה משהו ספורטיבי שהאוטו יישב טוב בסיבובים

ג. האם הצעת מחיר של 4K לסט ג'אנטים והצמיג הנל R17 זה מחיר הוגן?

ד. האם יש איזושהי אלטרנטיבה בירושלים

ה. שמעתי שיש גם עניין של כובד הג'אנט וכ'ו ושזה משפיע מאוד על הביצועים, אשמח אם מישהו יוכל להרחיב.

ד"א הגדלים המומלצים לרכב הם: 195\65 r15

205\55 R16

205\50 R17

225\45 R17

225\40 R18

225\35 R19

נ.ב. מישהו מכיר בירושלים איזה מכון שאפשר להוציא בו את האישור?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל 1.4 MK7 היא אם 120 כוח סוס.

יש R1R בגודל 15 תבדוק אם אתה יכל לאשר אותו. לגבי תגובות על הצמיג יש הרבה בפורום.

איזה חברה סט ג'אנטים שהציעו לך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הוא שיפר וכך הגיע ל-160.

פות"ש אתה יכול לעבור לג'אנט 17. יש במידה הזו המון צמיגים מומלצים, רק בצע חיפוש בפורום. קח בחשבון שכנראה תהיינה ירידה בנוחות הנסיעה, וכי לחלק ניכר מן הצמיגים הספורטיביים [כמו הטויו שציינת] יש נטייה להישחק מהר. אני מניח שסוג הנהיגה תורם לכך גם. כמה מהר? אולי 25K ואולי גם 15K.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...