Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SMS מוזר מפנגו

Alf3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב שלי נמצא בחניה של הבית ואני מקבל SMS שהרכב נמצא בחניון ומציע לשלם בעזרת פנגו. זה חזר על עצמו מספר פעמים בכמה חודשים אחרונים.

האם יש סיבה לדאג שמישהו "שכפל" את המספר שלי ונוסע איתו?

אולי כדאי להחליף מספר רכב בטענה ששלי "נגנב"?

תודה

פורסם

במידה ואתה לא גר בסמוך לחניון שעובד עם פנגו,

ממליץ לך להתקשר לשירות לקוחות ולבדוק את החיובים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ניסיתי לבדוק איתם, אבל בגלל שאיני משלם על זה - זה לא רשום בחשבונית והם לא נותנים רשימה של מקומות שעברתי בהם.

פורסם

אתה מנוי לשירות שלהם של חניה בחניונים עם פנגו?

אם כן, ברגע שאתה לוקח את הפתקית, המערכת שלהם מזהה כשאתה נכנס לחניון שעובד עם פנגו.

בעת היציאה מהחניון, ברגע שאתה יוצא, החשבון שלך משולם ואתה מקבל על זה SMS.

אתה מקבל גם חשבונית לאימייל שלך שאיתו נרשמת לפנגו.

אם אתה לא מנוי לשירות החניה בחניונים של פנגו, ברגע שתיכנס לחניון כזה שעובד עם פנגו,

יישלח לך SMS עם קישור ובו פנגו יציעו לך להירשם לשרות הזה.

אתה לא חייב להירשם לשירות הזה.

פורסם (נערך)

מספיק שאתה מנוי של פנגו שתקבל SMS כזה בכניסה לחניון שאפשר לשלם בו עם פנגו (זיהוי לוחית רישוי בכניסה). אני מקבל כזה SMS בכל ביקור בסופר.

אני לא רוצה להלחיץ אבל יתכן שיש רכב עם מספר כמו שלך או אולי דומה (ועקב שיבוש בקריאה, מזוהה כשלך).

אם אתה גר בסביבה, זנק לחניון המדובר וחפש את ה"תאום". ה- SMS מתקבל בכניסה ככה שיש לך זמן.

עריכה: בדקתי ובהודעות שאני מקבל לא מצויין שם החניון.

אם זה מרגיע - יתכן שרכב עם מספר דומה יזוהה בטעות עם המספר שלך, עקב פגם בלוחית. אתה יכול ללכת למשרד הרישוי כדי לוודא שמספר הרכב שלך לא רשום על שם אחר.

אם אכן המספר שלך שוכפל, זו פרוצדורה הרבה יותר מורכבת, שכוללת בית משפט. מקווה בשבילך שלא. כתבת "חודשים אחרונים" - האם זה קרה לפני קבלת אגרת הטסט לאחרונה?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר. הרכב של אבי חנה בבית כשקיבלתי sms שהרכב נכנס לחניון בתל אביב. מקווה שסתם טעות ולא שכפול

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...