Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

לאור רכישת העקרב, זה הזמן גם לרענן את מלאי מוצרי הטיפוח, לכן אשמח לקבל המלצות ל:

- שמפו איכותי (עד כה השתמשתי בשמפו ווקס של קארפלאן, מסדרת ה-PRO, שנמכר בגלון).

- חומר איכותי לשימור וטיפוח מוצרי עור (הגה / ידית בלם יד וכו').

- חומר איכותי (ולא שומני) לשמירה וטיפוח של הפלסטיקה (עד כה השתמשתי בקארפלאן ECO, הלא שומני).

- המלצות למגבות שונות (פנים / חוץ) ושלל אביזרי מריחה / ניגוב של ווקס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1. בגזרת השמפו, ממליץ על CITRUS W&G, ביקורות נהדרות מקיר אל קיר. החסרון היחיד: הוא אגרסיבי יחסית, כך שצריך להקפיד לחדש הגנות (לי זה לא משנה כי יש לי ציפוי :p)

2. ONR נחשב מוצר חובה לענייני QD, לדעתי קנה ליטר ותחזיק בדילול QD בבגאז'. תוכל גם לעשות שיטת מטליות מדי פעם כשבא לך להבריק את הרכב מבלי לשטוף (בהנחה שהוא במצב טוב יחסית, כאשר הוא מטונף לא עושים מטליות)

3. מגבות: אובר לייבוש, קוריאני לשאר. הירוקות של הקוריאני טובות אם אתה בונה על שיטת המטליות, הבאפינג שלו טובה לבפבוף ואפילו לייבוש אם אתה מתבנקר על האובר.

לשאר המוצרים אין פתרון שאני אוהב (רכשתי OPTIMUM OPTIBOND, ממש לא מומלץ לחלקי פנים לדעתי, למרות מה שאומרים שם בחנות). אמתין לראות איך מתפתח כאן ואולי אתעלק לשימוש אישי ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שמפו - citrus CG

פלסטיקה - silk CG

מגבות - חפש פה בפורום היו הרבה שרשורי מגבות, זו ממש לא בעיה.

תראה את השרשור האחרון של אופטימום, יש שם המלצות לכמה מוצרים שטוב שיהיו (כולל כמה מוצרי AIO טובים).

פורסם

1. שמפו החל מ CITRUS החזק ללכלוכים ומשאיר שכבה שומנית ומבריקה על הצבע (דילול גבוה יכול להוריד מהווקס במידה ויישמת), או לחילופין אני מאוד מאוד אוהב ONR (ריסוס על הרכב לפני שטיפה, מעבר עם גרניק לאחר מכן אם מתאפשר או בשיטת 2 הדליים).

2. פלסטיקה לפנים וחוץ הרכב ממליץ מאוד על אופטיבונד, חומר איכותי (בדילול של 1:1) לא שומני ולא משאיר שכבה נוצצת ומבריקה מדי כדומה ל"סקאיי" המזעזע שיש בד"כ, משאיר מראה מט יותר. ה SILK של כימיקל השאיר לי שכבה שומנית שדיי ביאסה אותי אז הורדתי את זה.

3. לטיפוח העור אני משתמש באופטימום leather protectant, הוא מעולה, כמובן לא להשתמש בו בגסות אלא למרוח בעדינות בעזרת מטלית מיקרופייבר ולנגב (העור עצמו ברכב הנ"ל עדין במיוחד בהגה)

4. מגבות - אין כמו הירוקות של הקוריאני לעבודה הזו, ממליץ מאוד לשטיפות על הכפפת מיקרופייבר של CAR PLAN הירוקה (באוטוסטור), והמטליות הנ"ל לשימוש בעזרת QD או שטיפה יבשה עם ONR במידה ואתה הולך לכיוון הזה.

בנוסף אם אתה שוטף עם מים רבים, מגבת UBER או ה WOOLY של כימיקל גייז תסדר אותך לחלוטין :)

Opel Adam S 2017

פורסם

חבר'ה, המון המון תודה.

שוטף עם מים. הרבה? בעיקר על החישוקים הלבנים, הם גוזלים ממני את מירב המאמץ / מים / עבודה.

ה-CQuartz שלי בדרכו ארצה. אותו איישם בעזרת דיטיילר (חבר טוב וחבר פורום מוכר - תמיר). וסתם שאלה - האם כדי לבצע על הציפוי גם ווקס - מועיל / תורם למשהו? יש לי את הווקס פרמיום קרנובה (הנהדר) של סונקס.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ווקס על ציפוי לרוב יחזיק פחות מן הזמן שהוא אמור להחזיק, הוא יתן את האפקט כמובן אבל לתקופה קצרה יותר כיוון והציפויים הם בתכונה שלהם דוחים חומרים כימיקלים.

אני לדוגמא מיישם ווקס כל חודש אז זה לא משנה לי באם יש או אין ציפוי, מחדש את המראה.

אם יש לך זמן פנוי, למה לא :p

Opel Adam S 2017

פורסם

ממליץ על מברשת ייעודית לחישוקים במקרה שלך.

לגבי הפלסטיקה , גם אני נגד הסילק שיין

הנאטורל הרבה יותר נעים לעין מבחינתי.

אתה מוזמן לקפוץ ולהתנסות

M-TECH E46

פורסם

אלי, מברשת כבר יש - עוד מימי העבר (הלא רחוקים). בהחלט הופכת את העבודה לקלה יותר (עם דגש על יותר. זה עדיין סיוט להבריק אותם :lol:).

Renault Catpur 155 2021 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם את הכסופים המקוריים שלי אני מנקה וחושב שרואים עליהם כל דבר, אז את הלבנים שלך נראה לי שצריך לנקות אחרי כל נהיגה :-o

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

Pavlik, בדיוק ככה. בסופ"ש נאלצתי לשטוף את האוטו בשישי ושבת. החישוקים הופכים שחרחרים אחרי כל נסיעה, בעיקר אגרסיבית.

Bigmak, כפי שציינתי - הזמנתי ציפוי CQuartz. אצפה גם את החישוקים כמובן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה רוצה מכות? יש לי את כל החומרים האלה, ואתה הולך לקנות לפני שאתה מנסה??

אל תקנה כלום, אדבר איתך לקראת הערב, וקודם תנסה את כול השטויות ואז תרכוש.

Cquartz אני מיישם מחר על הפאביה

פורסם

מתן, אתה עסוק בעבודה - מעל הראש. לא רוצה להטריח. דבר איתי שתתפנה.

CQuartz תמיר עשה על הלאון שלו בזמנו והמליץ לי עליו בחום רב, לכן בחרתי בו.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...