Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורשה ממוצבת קצת שונה מלמבורגיני, ולכן ה SUV שלה הצליח, על אף שהיה טוארג לכל דבר ועיניין.

מחזק ומחדד- פורשה ולמבורגיני ממוצבות שונה לגמרי אבל זה לא סותר בכלל את פוטנציאל ההצלחה של ה-suv של למבורגיני, זה פשוט ישלים את צי רכבי הסטטוס של בעליו.

בלא מעט מקרים הקאיין הינו רכב שני או שלישי במשפחה, אני מניח שגם זה של למבורגיני יתפוס מקום דומה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלב אני מסכים שחברות אקזוטיות כאלה לא צריכות לסטות לכוונים כאלה של "רכב פנאי שטח".

מצד שני, במוחי, אני יודע שכל פלח כזה מביא לחברה הכנסה שמבטיחה לחברה יציבות כלכלית והמשך פיתוח וייצור רכבים אקזוטיים.

אני רואה את ה"סטיות המוטוריות" האלה ככלי, ולא יותר מזה, שנועד לעזור לחברה להמשיך במסורת שלה.

פורסם

הרוב אגדה אורבנית.

הובא לארץ אב טיפוס בגרסה צבאית של ה 002, כשלמבורגיני עדיין חשבו לייצר אותו במספרים משמעותיים יותר.

הכלי הובא לארץ כנראה משיקולי לחץ "עדין" של האיטלקים, והחל לעבור את הבחינות המקובלות של מקחש"ר.

היה ברור שבשל המורכבות הרבה של מנועו אין לו סיכוי להקלט בצה"ל, מה גם שמחירו היה אסטרונומי בכל קנ"מ.

באותה תקופה פותח האביר, שהיה שיפור של הנ"נ, וזה התאים לצה"ל הרבה יותר, ולכן אב הטיפוס ננטש אי שם.

מאחר ואף צבא בעולם לא רצה ב 002, שהיה כאמור יקר להחריד, פנו למבורגיני לשוק הפרטי, וגם בו הוא לא נחל הצלחה גדולה, בעיקר בשל מחירו והעובדה שהקדים את זמנו בעשור לפחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני רק רוצה לשאול את כל האלה שמקטרגים את הקאיין בתור "טוארג בתחפושת":

נסעתם פעם בקאיין? נסעתם פעם בטוארג? נכון, השלדה המתכתית וחלק ממנועים אולי זהים.

בזה דמיון נגמר.

אני לא רואה שום בעיה שעל אותה פלטפורמה יתבססו רכבים של פולקסווגן, אודי, פורשה, למבורגיני ובנטלי.

חבל שאין רכב של בוגאטי על הפלטפורמה הנ"ל. אני מאמין שגם הוא היה מוצא את הלקוח שלו.

פורסם

מסכים עם עכברוני. בהנחה שהרכב העתידי של למבורגיני יהיה אכן מבוסס על שלדת הטוארג, רוב הסיכויים שאף אחד לא ירגיש את זה בכל מדד סביר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

ברור שלא מדובר באותה המכונית אבל המנועים אותם מנועים והפלטפורמה אותה פלטפורמה. אין ספק שפורשה לקחו בסיס טוב ושיפרו עוד יותר את התנהגות הכביש שלו, אבל לפי דעתי - הטוארג והקאיין חולקים יותר אלמנטים מאשר הגולף והלאון (לדוגמא).

כמובן שכל זמן שזה מוכר מצוין, אז אין שום בעיה עם זה (מבחינת VAG ופורשה לפחות).

יחד עם זאת -- ככל שמטפסים בסולם היוקרה, הלקוחות דורשים משהו יחודי יותר. זאת אחת הסיבות שמרצדס מתקשה להתמודד בקטגורית המחירים של רולס-רויס למרות שיש להם בסיס יוצא מהכלל (S-CLASS), כי השייח' הסעודי שמחפש איפה לשפוך את החצי מיליון יורו של הנתינים שלו לא רוצה לנסוע במותג שגם פקידי בנק זוטרים נוהגים בו (בגרמניה לפחות) ויכול להיות שגם לא ירצה לנסוע על פלטפורמה שמבססים עליה SUV לקהל רופאי השיניים בארה"ב (לדוגמא).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)
דווקא עובד יפה מאד בלמבורגיני ודוקאטי ועכשיו אפילו ניתן לנהוג/לרכב בהן מבלי שיתפרקו ו/או להיזקק למוקד חילוץ בזיכרון החיוג המהיר...

עובד יפה בלמבורגיני? נראה כאילו הם מייצרים את אותו דגם כבר שנים. למעט הקונספט כל הדגמים שלהם נראים אותו דבר.

משום מה נראה שבפרארי העסק עובד טוב יותר.

דוקאטי השתפרו הרבה לפני שעברו לבעלות VW אז בבקשה לדייק. המשקיעים שקנו את דוקאטי לפני VW אחראים לשיפור בה ועקב כך גם גזרו קופון גדול מאוד במכירה.

אני מהמר " על עיוור" ואפילו מבלי להכנס לקישור שצרפת, שהרכב שטח הזה של למבורגיני יהיה יותר טוב מרכב השטח האחרון שלהם, ככה שאני לא ממש מבין על מה התלונות.

Lamborghini_Cheetah_pic_22189.jpg

אגב, אני עוד לא פגשתי את זה שנהג על פורשה קאיין ואמר "אופפפפפ, רואים שזה מבוסס על VW"

הבריטים אמרו בדיוק אותו דבר על זה שאריסטוקרטיה בריטית (יגואר) לא יכולה להיות בידיים של פורד או הודים אבל הפלא ופלא (כמו שכבר רמזו לך), פתאום יגואר נהפכו לכלים אמינים, מה שהם מעולם לא היו.

אני מבין שאתה כבר החלטת שהלמבורגיני תהיה מבוססת על הטוארג, מעניין...! :roll:

זה שבעבר הם ניסו לייצר יצור יקר, ומכוער בשביל צבאות העולם לא אומר שום דבר.

הביקורת שלי היא על כך שמותג אקזוטי כזה צריך להנות מעצמאות, ועושה רושם שהם לא נהנים מהעצמאות הזו תחת ידיים גרמניות.

כלכלית זה כנראה יהיה נכון, לי קצת מציק שמותג אקזוטי ייצר רכב על פלטפורמה של רכב עממי. כשאתה רוכש למבורגיני אתה לא רוצה להתחיל לחפש רכיבים של VW.

עם כל הכבוד לפורשה היא לא למבורגיני ומעולם לא תהיה למבורגיני.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
הרוב אגדה אורבנית.

הובא לארץ אב טיפוס בגרסה צבאית של ה 002, כשלמבורגיני עדיין חשבו לייצר אותו במספרים משמעותיים יותר.

הכלי הובא לארץ כנראה משיקולי לחץ "עדין" של האיטלקים, והחל לעבור את הבחינות המקובלות של מקחש"ר.

היה ברור שבשל המורכבות הרבה של מנועו אין לו סיכוי להקלט בצה"ל, מה גם שמחירו היה אסטרונומי בכל קנ"מ.

באותה תקופה פותח האביר, שהיה שיפור של הנ"נ, וזה התאים לצה"ל הרבה יותר, ולכן אב הטיפוס ננטש אי שם.

מאחר ואף צבא בעולם לא רצה ב 002, שהיה כאמור יקר להחריד, פנו למבורגיני לשוק הפרטי, וגם בו הוא לא נחל הצלחה גדולה, בעיקר בשל מחירו והעובדה שהקדים את זמנו בעשור לפחות.

אני מקווה שמי שהחליט להעדיף את האביר על פני הלמבורגיני נשפט, נכלא בכלא שש והורד בדרגה

פורסם

ההיפך. צל"ש על כך שעמד בפיתוי. זו לא מכונית שבן 18-19 אמור לנהוג בה. מניסיון עם נהגים צבאיים.

ואל תספרו לי על יחידות עילית. כשיש צורך בכלים ייעודיים הצבא לא מתפשר. רק מה הצורך במפלץ הדיונות הזה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ידעתי שצמד המילים למבורגיני ושטח הזכירו לי משהו... ואז מצאתי את התמונה הזו שצילמתי.https://goo.gl/photos/gFnd4RLRjbwsC7tC6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל החירטוטים שלכם על 2 עמודים ואין תמונה אחת לרפואה שלפחות נראה במה מדובר? :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כל החירטוטים שלכם על 2 עמודים ואין תמונה אחת לרפואה שלפחות נראה במה מדובר? :-)

למעט הקונספט שהוצג לפני כשלוש שנים (URUS) אין רמז נוסף. Lamborghini-Urus-Concept-LM-002-Sport-SUV-2.jpg

פורסם
ברור שלא מדובר באותה המכונית אבל המנועים אותם מנועים והפלטפורמה אותה פלטפורמה. אין ספק שפורשה לקחו בסיס טוב ושיפרו עוד יותר את התנהגות הכביש שלו, אבל לפי דעתי - הטוארג והקאיין חולקים יותר אלמנטים מאשר הגולף והלאון (לדוגמא).

באיזה טוארג יש מנוע 4.8 וטורבו בנזין?

נכון שיש קאיין טורבו-דיזל עם מנוע של טוארג אבל אפילו עם מנועים זהים אלה מכוניות שונות מבחינת תחושה וניהוג.

אין להשוות תחושה של נוחות ויוקרה של פורשה עם סולידיות מאופקת של פולקסווגן.

פורסם

אני רואה את זה ככה, כדי שאאודי לא תעז למכור את למבורגיני, היא צריכה להיות חברה שמכניסה מספיק רווחים. כדי שלמבורגיני תשאר רווחית היא צריכה לייצר דגמים כאלה לצד דגמי למבורגיני טהורי הגזע השוורי.

אז אם זה אומר שכדי שנמשיך לראות דגמים כמו דיאבלו המטורללת ואוונטדור היפיפיה, נצטרך לראות גם דגמי מיינסטרים של המותג. למרות שנראה לי שהחברה מסנט אגאת'ה לא ישארו חייבים ואנחנו הולכים לראות פה suv משוגע, גם אם הוא יבוסס על הטוארג.

פורסם

אני חולק עלייך, הקאיין לא מרגיש כל כך יוקרתי והנוחות שלו לא באמת עדיפה על זו של הטוארג.

ההבדל הכי גדול בין הטוארג לקאיין זה הסמל והעיצוב, אי אפשר לפספס את העיצוב של הקאיין שמחבר אותו למשפחת ה-911 וזה מספיק טוב כדי למכור כמו לחמניות בקרב בעלי הממון.

גם ברמת האיבזור- הרכב לא ממש שופע באיבזור.

יחד עם זאת יש לו יתרון מסויים בניהוג ביחס לטוארג ובגרסאות החזקות יותר יש גם אפשרות לכוון חשמלית את המתלים וזה עוזר קצת לנצל ולהנות מביצועי הרכב.

בקיצור, רכב לחובבי הז’אנר, אני לא אהבתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...