Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

15 שנים ליציאה מלבנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי לעיל, השתתפתי בצוק איתן ובמבצעים אחרים כחלק מפלגה ייעודית עם משימות מאוד ספציפיות.

ראיתי חיילים מדהימים מהגדודים של גולני וגבעתי נלחמים בצורה הרואית אל מול פח זבל אנושי שמתחבא מתחת לאדמה.

אגב, גם אח של אשתי נהרג בעזה (לא בצוק איתן).

אני לא חושב ש"הולך ופוחת הדור".

להיפך, הסדירניקים של היום נלחמים בדיוק כמו שנלחמנו אנחנו, רק עם ציוד הרבה יותר טוב.

מה שהיה מאוד חסר זה התחכום, המארבים - כל אלו כמעט ולא היו.

ראיתי צבא שבלוני, עייף, מבולבל, עם כרס וכולסטרול בשמיים.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם עם השכנים שכן הגענו איתם להסדר זה קרה רק אחרי שהסכמנו איפה הבית של כל אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם עם השכנים שכן הגענו איתם להסדר זה קרה רק אחרי שהסכמנו איפה הבית של כל אחד.

לצערי הרב, אני לא חושב שאפשר לחיות בהסדר עם שכנים שכל מהותם בחיים זה להרוג אותך.

פורסם

כבוגר עזה (התגייסתי חודש לאחר הנסיגה מלבנון) ואחרי 30 ימי צו 8 של לבנון 2.

אין מה להשוות בכלל בין 2 הזירות תו"ל לחימה שונה לגמרי.

פורסם

ניר, שני הצדדים מרגישים ככה. אם היית חי בעזה אני בטוח שהיית אומר את אותו הדבר ואפילו ביותר קיצוני.

נכון להיום אנחנו נמצאים בסכסוך דמים אבל שים לב מה מכניס את ישראל הכי לפאניקה. לא עוד פיגוע, לא הטילים מהרצועה ואילו לא פיגועי הדריסה אלא איומו של אבו מאזן לשים קץ לסכסוך בבוררות בינלאומית ובהליכה בדרך הדיפלומטית.

שלום לא יהיה בדור שלנו בגלל הצלקות והפצעים העמוקים מידי אצל כולם. אני מקווה רק שנוכל להגיע לכמה עשרות שנות שקט כדי שלפחות לילדים שלנו יהיה סיכוי אולי להגיע למנוחה ולנחלה.

פורסם

תו"ל שונה זה ברור אבל גם מלחמת לבנון השנייה היתךה שונה לגמרי מהשהיה בלבנון.

פורסם (נערך)

אי אפשר להשוות בין צו 8 ותו"ל "שינוי כיוון" לשהייה ממושכת במוצבים.

ניר, שני הצדדים מרגישים ככה. אם היית חי בעזה אני בטוח שהיית אומר את אותו הדבר ואפילו ביותר קיצוני.

נכון להיום אנחנו נמצאים בסכסוך דמים אבל שים לב מה מכניס את ישראל הכי לפאניקה. לא עוד פיגוע, לא הטילים מהרצועה ואילו לא פיגועי הדריסה אלא איומו של אבו מאזן לשים קץ לסכסוך בבוררות בינלאומית ובהליכה בדרך הדיפלומטית.

שלום לא יהיה בדור שלנו בגלל הצלקות והפצעים העמוקים מידי אצל כולם. אני מקווה רק שנוכל להגיע לכמה עשרות שנות שקט כדי שלפחות לילדים שלנו יהיה סיכוי אולי להגיע למנוחה ולנחלה.

כמו שאמרת, הפתרון היחידי הוא לא שלום, אלא הסדר קבע ממושך. הם שם, אנחנו כאן.

האזרחים במדינה החליטו שטובת מפעל ההתנחלויות והישיבות חשוב יותר מהסדר קבע עם הפלסטינים, כך שלמעשה ביבי מבטא את רצון העם. עם החיזבאללה בצפון והחמאס בעזה זה סרט אחר לגמרי.

לצערי, גם ילדי יתגייסו לצה"ל ולא מבחירה. אם הייתי יכול, הייתי משאיר אותם בבית.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
לצערי הרב, אני לא חושב שאפשר לחיות בהסדר עם שכנים שכל מהותם בחיים זה להרוג אותך.

אתה לוקח היפוטזה מסוימת וקובע אותה כעובדה ועל גבי העובדה הזו אתה מלביש תורת חיים שלמה בנוגע לעתיד.

מה שאתה חושב על העזתים, אחרי 73 חשבו על המצרים, רק פי אלף יותר וראה זה פלא, יש איתם גבול שקט כבר עשרות שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הלום קרב זה מונח גדול, כל מי שכתב בשירשור הזה, כולל אני, בדרגה כזאת או אחרת של הלם קרב.

אין, ילד בן 20 לא יכול לעבור את מה שאנחנו עברנו שם בלי שזה ישאיר שריטה, אין מצב.

החיילים של היום, גם הממש קרביים, לא מתקרבים לעוצמות של החוויות של שם, לכן זה מרתיח את הדם כשאני שומע "קרביים" שחושבים שהם הולכים לאיזה לונה-פארק, ראינו את זה טוב מאוד בצוק-איתן בתקרית הפילבוקס, הולכים להם בסבבה כאילו הם בדיזינגוף סנטר, עד שמחבל הוריד אותם במכה אחת.

פאקינג תתעוררו, מלחמה, יורים עליכם.

החבר'ה של 82 חשבו עליכם אותו הדבר, החבר'ה של 73 חשבו אותו הדבר על החבר'ה של 82, החבר'ה של 67 חשבו אותו הדבר על החבר'ה של 73, החבר'ה של 48 חשבו אותו הדבר על החבר'ה של 67, החבר'ה של יהושע בן-נון לא הבינו למה החבר'ה של 48 נקראים קרביים בכלל, הם פשוט כוסיות, ערבים שקוראים לעצמם פלסטינים זה בדיחה מול הכנענים.

פאקינג תתעורר, אתה מדבר שטויות.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אתה לוקח היפוטזה מסוימת וקובע אותה כעובדה ועל גבי העובדה הזו אתה מלביש תורת חיים שלמה בנוגע לעתיד.

מה שאתה חושב על העזתים, אחרי 73 חשבו על המצרים, רק פי אלף יותר וראה זה פלא, יש איתם גבול שקט כבר עשרות שנים.

עם סכסוך על רקע דתי (לא חילוני) המאבק לא יסתיים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%AA_%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%A1

פורסם
החבר'ה של 82 חשבו עליכם אותו הדבר, החבר'ה של 73 חשבו אותו הדבר על החבר'ה של 82, החבר'ה של 67 חשבו אותו הדבר על החבר'ה של 73, החבר'ה של 48 חשבו אותו הדבר על החבר'ה של 67, החבר'ה של יהושע בן-נון לא הבינו למה החבר'ה של 48 נקראים קרביים בכלל, הם פשוט כוסיות, ערבים שקוראים לעצמם פלסטינים זה בדיחה מול הכנענים.

.

30 שנה אחורה, לך תזכור...

54801527.jpg

עם סכסוך על רקע דתי (לא חילוני) המאבק לא יסתיים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%AA_%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%A1

שוב אתה חוטא שאותו חטא בדיוק.

מי בדיוק קבע שהסכסוך הוא דתי?

אני שומע כל הזמן דיבורים על האויב הציוני, לא על האויב היהודי.

אם הייתה בעיה עם "האויב היהודי" לא היו עד היום קהילות בארצות ערב שהן מאוד עוינות ל"יישות הציונית" כמו אירן ותימן, לדוגמא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה שאומרים שביום הדין האבנים והעצים ילשינו על מקום מחבואם של יהודים ולא קוראים להם "האויב היהודי" זה לא ממש הבדל, כן?

ישנו האויב הציוני שנובע מכך שליהודים יש ישות מדינית משל עצמם ואינם חייבים לשלם יותר ג'יזה, עובדה שכנראה מציקה להם נורא. אבל אל תדאג, גם אם ח"ו לא היה ה"האויב הציוני" קיים, היו פשוט ממציאים שם אחר.

הסכסוך עם העולם הערבי הוא דתי. אם הייתה פה אונקיה של רציונליות, כל הקשקוש של העלאק-פליטים פלשתינים, למשל, היה נפתר בצ'יק. אתה חושב שזה מקרי שכבר שבעים שנה מחנות בירדן סוריה ולבנון עדיין קיימים? שוב אני אומר - אם יש זמן אני ממליץ לקרוא את הקוראן והחדית'. ספרים מזעזעים בכל קנה מידה אנושי, אבל חיוניים להבנת state-of-mind של אלו שאנחנו עומדים מולם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם הסכסוך דתי אז למה בית הכנסת בבגדד עומד על תילו למרות שאין שם כבר יהודים ולמה קבר יחזקאל מאובטח ומטופל?

פורסם

מי שחושב שהסכסוך שלנו עם שכנינו הערבים אינו דתי בעיקרו, טועה. פרעות נעשו גם ביהודים בארצות ערב, והמון. לא הרבה יודעים אבל גם שם היו גטאות ליהודים (במרוקו נקראו מלאח, בתוניס חארה). לי יש עוד רחוקי משפחה באיראן (אח של סבתא), אבל אתם חושבים שהם לא חיים שם בפחד? נכון שיש עוד קהילות קטנות בארצות ערב אבל השילטון המקומי "מגן" עליהם בשביל אינטרס, לא חלילה מתוך אהבת היהדות.

כבר המלצתי ואני חוזר וממליץ לקרוא את הספר "מאז ומקדם", הספר מגובה בהוכחות לרוב, והסופרת לא מביעה דעה (למרות שהיא מובנת בין השיטין) אלא נותנת לקורא להחליט.

פורסם
אם הסכסוך דתי אז למה בית הכנסת בבגדד עומד על תילו למרות שאין שם כבר יהודים ולמה קבר יחזקאל מאובטח ומטופל?

בית הכנסת בבגדד עומד על תילו כי המשטר בבגדד הוא חילוני.

אם המאבק בין הסונים לשיעים (עדות שונות באיסלאם) שקיים כעת גורר מאות הרוגים ביום, אונס, עבדות, ניפוץ ארכיאולוגיה בת מאות ואלפי שנים וזה עוד בינהם, תאר לך מה היה קורה אם אנחנו היינו מולם.

יש כאן מלחמת עדות באיסלאם, שבכל מקרה שניהם מתפללים להשמיד אותנו.

מי שחושב שנסראללה יתגלח ויבוא לאפטר פרטי באומן 17 ביום מן הימים, כדאי שיתעורר.

כאן זה המזרח התיכון, השכונה הכי מופרעת בעולם.

שים לב למה שקורה אצלם כל יום.

http://www.mideast.co.il/p-2_a-131/

• תוכן חדש...