Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה VS פלואנס VS פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

יש לי התלבטות רצינית בין שלושה רכבים:

* ג'טה 1.6 רובוטית

* פלואנס 1.6

* פוקוס 1.6 רובוטית או אוטומט

שנתונים 2010-2011

אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד לגבי צריכת דלק נוחות נסיעה ותחזוקה שוטפת

תודה ושבת שלום

פורסם

פלואנס רק דיזל, הבנזין לא באמת נוסעת... 4 הילוכים מול 6 בדיזל וללא טורבו.

הדיזל חסכונית מאוד, 1 ל 16 למרות נהיגה לא חסכונית.. ואחלה מנוע

פורסם

כדי שנוכל לענות כדאי שתיתן עוד פרטים, למשל מה הנסועה השנתית המתוכננת, האם רוב הנסיעה עירונית, בינעירונית, באזור הררי או מישורי, כמה אנשים ייסעו, עד כמה המושב האחורי ותא המטען חשובים וכו'

פורסם

ג'טה 1.6 רובוטית - מנוע לא מאוד חזק, לא מאוד חסכוני. לא ארחיב לגבי תיבת ההילוכים שלה אך חיפוש בפורום על המילה DSG יניב לך שפע של מידע.

פלואנס 1.6 - מנוע לא חזק, לא חסכוני. נוחות נסיעה טובה. עלויות אחזקה טובות מהתדמית שיש לרכב בשוק.

פוקוס 1.6 רובוטית - גיר בעייתי מאוד, לא מומלץ בשום צורה שהיא. תחזוקה שוטפת יקרה, מושב אחורי צפוף. נוחות נסיעה טובה, צריכת דלק סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פלואנס רק דיזל, הבנזין לא באמת נוסעת... 4 הילוכים מול 6 בדיזל וללא טורבו.

הדיזל חסכונית מאוד, 1 ל 16 למרות נהיגה לא חסכונית.. ואחלה מנוע

יש את ה2000, היא קצת יותר יקרה, אבל היא סוחבת הרבה יותר טוב ובעיר תצרוך קצת יותר מה1.6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כדאי לך לבחון את מה שיש לקוריאניות להציע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מסכים עם גבי, פורטה, סיד, i30 או i35 יהיו בחירה טובה. אם צריך תא מטען גדול אז אפשר סיד סטיישן או I30CW.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ג'טה 1.6 רובוטית - מנוע לא מאוד חזק, לא מאוד חסכוני. לא ארחיב לגבי תיבת ההילוכים שלה אך חיפוש בפורום על המילה DSG יניב לך שפע של מידע.

מנוע אמין מאד, גיר, בהתנהגות מצוין. עוד צריך להוכיח את עצמו לאורך זמן.

אצלי היא גומעת מרחק של כ 13.5 ק"מ לכל ליטר בממוצע, נהיגה משולבת עירוני ובין עירוני באופן די שווה, רגל קלה על הדוושה, אך ממש לא זקנה. נראה לי שזו צריכה יפה.

בסה"כ מאוד מרוצה מהרכב, מרווח, ונוח לי מאד. זוג + 2 פעוטות. שני כסאות מאחור ויש מקום לעוד אחד. תא מטען עצום. אני חושב שזו רכישה טובה, תמורה מצוינת לכסף.

פורסם

תודה על התתייחסות.

אז ככה דיזל לא כל כך בא בחשבון מיכוון שהמחיר של הרכב יוצא יקר משמעותי וחשוב לי לציין שאני נוסע 10-12 K בשנה ו 95% מהנסיעות בתוך העיר.

אגב מה לגבי פורד פוקוס 2011 1.6 רציפה?

הקיה פורטה עדיפה על כל אלו מכל הבחינות?

פורסם

אין פוקוס עם תיבה רציפה.

יש עד 2011 4 הילוכים אוטומטית והיא די איטית ועצלנית ויש אחרי עם תיבה רובוטית כפולת מצמדים 6 הילוכים לא אמינה בעליל.

ממליץ לך לבדוק את ה I30CW הדגם החדש שבא עם תיבה 6 הילוכים אוטומטית.

פורסם

יש לי ג'טה 1.6 DSG ופלואנס דיזל אוטומט

כמובן שפלואנס דיזל מומלצת יותר אבל אני רואה שאתה מתעניין בבנזין

הג'טה סוחבת בסדר גמור .הגיר המצויין (כשאין תקלות) מצליח לחפות על המנוע האנמי

נוחה ,מרווחת למדי ,בגאז' ענננננק. עלות טיפולים וחלקים סבירה

פורסם

למה צימצמת דרישות ל3 האלה דווקא ?

הפלואנס- רכב ארוך יחסית-לא הכי נוח בעיר

פוקוס- רכב לא מוצלח

גטה-עלויות יקרות בכניסות למוסך.

ממליץ לבדוק גם את המאזדה 3 והאוקטביה.

לגבי הפלואנס, יש לי אחת,דיזל,רכב מצויין למעט מזגן חלש.

פורסם

האוקטביה יקרה וזה כבר חורג מהתקציב.

אני מחפש רכב משפחתי (לא מעניין אותי כבד וכאלה) שיהיה חסכוני ככל שניתן בתוך העיר ונעים לנסיעה.

אני חייב לציין שאני היום כבר 3 וחצי שנים עם רנו קליאו 3 ואני מרוצה עד השמיים (כל מה שהפחידו אותי לפני על הצרפתיות לא עזר) הנוחות נסיעה ממש נעימה.

יש לכם עוד המלצות שהן סביב התקציב של הרכבים שרשמתי?

פורסם

הג'טה מנג'ר לא יקרה יותר לתחזוקה ממשפתית ממוצעת, זה מנוע ותיק, שיש לו מצאי חלפים גדול, והרבה מוסכים שמכירים אותו הייטב.

• תוכן חדש...