Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלום!

אבוש שלי צריך להכניס את ה-207 שלהם לטיפול קטן (שלוש שנים).

מישהו מכיר מוסך חביב שמתמחה בתוצרת צוחפת באיזור חיפה/קריות/טירת כרמל?

היות ונגמרה האחריות, אני לא רואה סיבה שהוא ישלם כפול במוסך מורשה והמוסכניק המסורתי שלנו הוא בחור מאוד אולק סקול ואני מפחד שהוא לא יתמודד היטב עם החישמוליאדה של מכונית שנת 2012 (האוטו הכי חדש שראיתי אצלו היה סביב 2005-6).

יאללה שוט!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היי, לא להתייאש. בזמנו ניסיתי לברר כאן את הסוגייה ומישהו המליץ על מוסך תאמר ברמת ישי. אמרו שפעם היה מורשה פג'ו/סיטרואן ולכן מכירים שם את המערכות טוב. אישית השתפנתי והלכתי למורשי יבואן אז אני לא יכול לחוות דעה אישית.

מבין המורשים בסביבה, בי.ש. ובצמרת כבר הרגשתי שעושים עלי סיבוב(ים). בגזית עוד לא.

פורסם

שנה שעברה ה-207 נכנסה לטיפול בגזית. אני דווקא כן הרגשתי כאב קל בפי הטבעת כשיצאתי משם. אבל גם אם לא זה, עצם זה ששמו על האוטו מדבקה ממש מורידה לי מהמקום הזה.

בכל מקרה, מורשה לא יהיה. זה או למוסכניק הוותיק שלנו או למוסך אחר שיודע מה הוא עושה.

פורסם

חשוב לך מוסך בגלל הידע או בגלל האסמכתא?

אם זה ידע, אז שווה לך לדבר אם אחד מחברי הכנופיה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לא בשביל טיפול פשוט. הדלק יעלה חצי מעלות הטיפול וצריך לפנות יום שלם. אבא שלי עובד במשמרת ערב בשבועיים הקרובים והוא מתכנן לנצל את הבוקר המוקדם לטובת העניין.

פורסם

אתה רוצה את הטלפון שלו? תנסה אתה לשכנע אותו לנסוע 100 ק"מ לכיוון בשביל להחליף פילטר שמן? כי אני מעדיף לשרוף את העצבים שלי על סוכני שירות של הוט או משהו.

אני מכיר את שאפט, מכיר את רון, וגם את גבע ואורן שירותי רכב. כולם מוסכים משכמם ומעלה ואני ממליץ עליהם בכל פעם שמישהו שואל אותי. אבל באמת שאין שום סיבה לשרוף 200 שקל דלק וחצי יום בפקקים בשביל להחליף שמן.

ביקשתי מאוד ספציפית ואני אשמח להמשיך לדון במעלותיהם של מוסכי המרכז הנפלאים שלנו בשרשור נפרד.

אם למישהו יש המלצה למוסך טוב באיזור חיפה-קריות-טירת הכרמל שמתמחה בצרפתיות, זה הזמן.

פורסם

אני לא יודע כמה השרשור הזה יתקדם, אבל קח בחשבון שזה רק שמן ופילטר. גש לכל מוסך שנראה לך מספיק רציני ומכובד ותן להם להחליף.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש לך את מוסך שני בקרית אתא באיזור של עיר גנים. מוסך משכמו ומעלה שמעתי עליו הרבה דברים טובים. הבעלים של המוסך זה בחור שעבד במוסך מורשה של פיגו סיטרואן ומכיר את כל הרכבים. בהצלחה.

פורסם

בוקר טוב,

לא ידעתי שזה רק שמן ופילטר, לדעתי לך למורשה קנה את החלפים, ולך לכל מוסך כללי

שחברי בפורום מהצפון ממליצים עליו.

צרף את הקבלה של החלפים המקוריים עם הקבלה מהמוסך ושלום על ישראל, עברת טיפול.

רועי

• תוכן חדש...