Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2007 קודן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול אם אפשרי להעביר את הקודן מהמפתח לתוך האוטו, כי הוא הרבה פעמים לא קולט לי את הקוד.

אז עד כמה הדבר מסובך ומה בערך המחיר שזה יעלה לי ?

תודה מראש.

פורסם

לא הצלחתי לערוך את ההודעה משום מה,

אז על הדרך איתות ימין שלי לא חוזר למקום, הכוונה היא ברגע שאני מאותת ימינה ומחזיר את ההגה למקום

האיתות לא חוזר למקום הוא לא מפסיק אותו, האיתות ממשיך לעבוד.

מה יכולה להיות הבעיה ? מישהו נתקל בזה פעם?

פורסם (נערך)

אני מבין שיש לך את אזעקת הקוברה דגם 7775 המשוקצת.

(יש לך שלט כזה)מפתח.jpg

אם כן, אתה צריך להסיר אותה (החלטה נבונה לדעתי האישית), ולהתקין במקומה קודן רגיל (נניח סרפיסטאר, ר"ב, סאן IQ או ר.ש.ת הם מומלצים)

יעלה לך כ-400 ש' כל הסיפור.

1. קח בחשבון שאתה מאבד את האפשרות לפתוח את האוטו באמצעות השלט. כדי להתקין מחדש שלטי נוחות, תוסיף עוד כ-250 ש' לחשבון (או פנה לך אחה"צ להתקנה עצמית+15$ באיביי לחלק)

2. בדוק אם בכלל חברת הביטוח שלך מחייבת קודן. אם לא, מיותר להתקין אחד. הגנבים ממילא לא מתרשמים מזה יותר מידי :-P.

עריכה:

לגבי ידית האיתות- הידית עצמה תקולה ודורשת החלפה.

תתקשר לחזי דלאל ותשאל כמה עולה החלק.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כן בדיוק השלט המציק הזה, כן אבל הבעיה שאני לא אדע איך להרכיב לבד יש לך איזה מדריך להרכבה של השלט ?

ובקשר לקודן יש לך מוסך טוב שאתה מכיר באיזור הקריות ? שלא יהיה אחד שמחפף ועובד כמו שצריך ?

ובקשר לידית אתה אומר שצריך להחליף את כל הידית של האיתות ?

פורסם

איזה קטע שאתה שואל.

בזמנו כתבתי מדריך כזה

:-P

אם המדריך מבהיל אותך, אתה מוזמן לבצע את ההתקנה לידי (חדרה), או בסיוע טלפוני (ה"פ), ואסייע לך במה שתצטרך. על הדרך נחליף גם ידית איתות.

עם קודניות אני לא מתעסק לבד, בלי ביטוח מקצועי... (גם פירוק האזעקה אינו משחק ילדים, מאחר וביטול הניתוקים צריך להיות מבוצע כמו שצריך, אחרת הרכב לא יניע. מה עוד, שיתכן ואחד הניתוקים האלחוטיים ממוקם בתוך כספת, שתצטרך לפרוץ)

לגבי הידית- כן. היא סיימה את חייה.

אבל זה לא סיפור- הידית לא יקרה יחסית, וזה בדיוק חמש דקות עבודה להחליף אותה.

שלא כמו במכוניות אחרות, כאן אין צורך לפרק הגה/כריות אוויר ושאר צרות.

שני ברגים לכיסוי, שני ברגים שמחזיקים את הידית לעמוד ההגה, פלאג חשמלי, ונגמר הסיפור.

לא מכיר מתקינים בצפון, מצטער.

פורסם
איזה קטע שאתה שואל.

בזמנו כתבתי מדריך כזה

:-P

אם המדריך מבהיל אותך, אתה מוזמן לבצע את ההתקנה לידי (חדרה), או בסיוע טלפוני (ה"פ), ואסייע לך במה שתצטרך. על הדרך נחליף גם ידית איתות.

עם קודניות אני לא מתעסק לבד, בלי ביטוח מקצועי... (גם פירוק האזעקה אינו משחק ילדים, מאחר וביטול הניתוקים צריך להיות מבוצע כמו שצריך, אחרת הרכב לא יניע. מה עוד, שיתכן ואחד הניתוקים האלחוטיים ממוקם בתוך כספת, שתצטרך לפרוץ)

לגבי הידית- כן. היא סיימה את חייה.

אבל זה לא סיפור- הידית לא יקרה יחסית, וזה בדיוק חמש דקות עבודה להחליף אותה.

שלא כמו במכוניות אחרות, כאן אין צורך לפרק הגה/כריות אוויר ושאר צרות.

שני ברגים לכיסוי, שני ברגים שמחזיקים את הידית לעמוד ההגה, פלאג חשמלי, ונגמר הסיפור.

לא מכיר מתקינים בצפון, מצטער.

ממש תודה על העזרה .

לגבי המדריך שלך נראה לי עדיף קודם להתקין קודנית ואז לעשות את הנעילה עם השלט, אני לא רואה שום טעם בהתקנת שלט נוחות ושימוש בשלט הקוברה לקודן .

אני אברר מחיר באיזור שלי לגבי התקנה של קודנית ואז אני אדבר איתך אולי אני אבוא ותעזור לי כי אני לא מבין בזה בכלל .

אתה מכיר מישהו אצלך שמתקין קודנית ואתה יודע בערך את המחיר שהוא לוקח ?

לגבי הידית נשמע מאוד פשוט כמה עולה בערך המחיר של הידית, יש לך מושג ?

פורסם

הידית עולה משהו בין 200 ל 400 שקלים.

אני חדשפה באיזור חדרה...

האיזור המוכר שלי הוא גוש דן ואין טעם שתסע עד שם בשביל מתקין. מוצלח ככל שיהיה.

חכה למישהו מהאיזור שלך שיתן המלצה, או פנה למשתמש שנקרא "עזרה".

לגבי שלט הנוחות-אתה מוזמן בכיף.

בוודאי שכדאי לסיים קודם עם הקודן וסילוק הקוברה.

• תוכן חדש...