Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חתול במנוע זה לא חדש, יללות של חתלתול בעמידה ברמזור זה כבר מוזר..

לפני שבועיים ירדתי לאוטו לקחת את הילדה לגן.

היו יללות מהאוטו. קצת פססס פססס וקפץ לו חתלתול מתחת לאוטו, קצת קישטה ויצאתי לדרכי.

אחרי חזרה לבית והתארגנות קצרה יצאנו אני וזוגתי לקפה של שישי, עצירה קצרה בדרך והמשך לכיון הים.

ברמזור של הרב קוק-זבוטינסקי לפני קניון 7 הכוכבים נעמדה לידי איזו סיאט איביזה ותוך כדי אני שומע מיייוו מייייוו,

חשבתי לעצמי, וואללה החברה האלה של האיבזיות שובבים עם החתולים...

רמזור ירוק, האיבזיה עשתה לי תרגיל TSI ולהפתעתי אני נשארתי עם היללות ברכב.

בפחד גדול עצרתי את הרכב בצמוד לתיכון לדי הקניון (זה עם שלטי הטייסים) וצעקתי לזוגתי שתכבה את המנוע.

פתחתי את מכסה המנוע, החתול עוד יילל משמע הוא חיי ואין לי ריח של על האש.

קצת פססס ועוד קצת פססס ואותו חנטריש מלמעלה קופץ לו להנאתו מתחת לאוטו.

לא רק שקפץ גם התחיל לשחק איתנו כאילו הכל סבבה והוא לא נמצא על כביש ראשי.

לבסוף אחרי אי אלו שיכנועים הצלחתי לתפוס אותו בצוואר, כיפכפתי אותו בחצר של הבית ספר

וברחתי לכיון הים לפני שהוא הבין מה קורה. לקפה שלום, החתול בטוח שרד.

ולמה כל הסיפור הזה.. כי השבוע בתוך פ"ת, אני עומד ברמזור ורואה לפני גיפ מרצדס שחור

ואיזה בחור לא ברור מנענע את הרכב בכל הכח. לרגע חשבתי שאיזה קופיף ערס מכפכף מישהו.

למרבה הפתע נעליי אסיקס צבעוניות וטייצים צמודים הפריחו את טענת הערס.

אחרי 2 סיבובים סביב המרצדס אני רואה שפתאום קופץ לא גור חתלתולים (אחר) מתחת לרכב,

אבל הפעם מדובר על חנטריש רציני, ברגע שהוא ניסה להרים אותו הוא דפק לו חתיכת שריטה :)

הבחור לא ויתר, עצר את התנועה, הרים את החתול ומצא לא בית בשיח רחוק.

מסתבר שגם חתולים אוהבים לטייל, עדיף במנוע.

וברצינות, כדאי להיות קשובים במיוחד בעונות המלטות כדי להמנע משקשוקת חתולים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

זה קרה לאשתי, נסעה עם החתלתול מהטכניון עד חורב.

שלחה לי תמונה שלה עם הג'ינג'י המפוייח הזה, שאלה אם אנחנו מאמצים אותו או מחזירים אותו לרחוב. לא היה לי לב להחזיר אותו לרחוב כי הוא נעקר מהמקום הטבעי שלו, ובנוסף הוא היה קטנצ'יק ואני לא חושב שהיה שורד. בסוף אימצנו אותו. יש לנו כבר עוד חתולה מאומצת והג'ינג'י המניאק הזה היה משגע אותה. הוסיף הרבה שובבות לבית, ולמרות שהוא היה מניוק קטן הוא היה אהוב.

למה אני מדבר בלשון עבר - קצת פחות משנה לאחר המקרה, הוא יצא לטייל ולא חזר... כל פעם שאני רואה תמונות שלו נצבט לי הלב. מאוד.

אחחחחח סטרינגר סטרינגר, היית ג'ינג'י מנמניאק אבל איכשהו אהבנו אותך. מקווה שאתה איפשהו באחו-חתולים רץ קופץ ומציק לחתולים חזקים ממך כמו שתמיד אהבת.

10154175_10152359432983103_937220890_n.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סחטיין, הצלת את החתול ואת הרכב.

גם לנו יצא להסיע חתול כמה קילומטרים ולפני כמה חודשים בכלל שברנו שיא כשחתולה עבר לגור בלילות קרים במנוע ועשתה שם את צרכיה...המכונאים ביונדאי כמעט התעלפו מהריח.

שתן וצואה של חתול מסריחים ברמה מטורפתתת!

20150224125639 (1).jpg20150224125638 (3).jpg20150225065338.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אחרי 10 שנים (והיד עוד נטויה) שאני יושן כפיות (בעל כורחי) עם 2 חתולות בבית נותרה בי עוד "קצת סימפטיה" לדבר המצומרר הזה.

לפני שבועיים עוד היה דיי קר וזאת הסיבה שהחתלתול התחבא בתא מנוע שלי.

מה השחור השני עשה בתא מנוע ביום ראשון השבוע רק אלוהיי החתולים יודע.

תובנה מעניינת, אני מודה שגם אני בעלים של TSI 1.2L.

כנראה שהמקום המרווח יחסית שיש בתא מנוע של הג'טה שמר לי על המנוע ולגינגי על החיים.

איך השני שרד במרצדס.. מעבר לבינתי.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

"בעל כורחך" אעלק.

עם יד על הלב, אתה לא קורא להן שיבואו בלילה?

אצלי כל לילה אותו ריטואל, נכנסים למיטה, אני קורא לחתולה, היא קופצת על המיטה באה אליי נותנת לי איזה לק, ואז עוברת לצד של אשתי והולכת לישון איתה כפיות. כבר יצא לי לא פעם להוריד מכבודי ולהתחנן אליה שתפרגן גם לי קצת (לחתולה, לחתולה..), אבל כלום. במקרה הטוב אני מקבל איזה מבט של "what the fuck do you want".

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני מס' שבועות כשהגעתי לרכב, ראיתי רגל חתולית מבצבצת מתחת לרכב. התחלתי לחשוב איך אני מוציא אותו משם ובסוף הוא יצא בעצמו.

Cat.jpg

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
עם יד על הלב, אתה לא קורא להן שיבואו בלילה?

יש דברים שלא משנה איך אתה רושם או מסביר אותם הם פשוט לא נשמעים טוב :wink:.

לפני מס' שבועות כשהגעתי לרכב, ראיתי רגל חתולית מבצבצת מתחת לרכב.

רואים שאתה לא מבין חתולית, היית מחזיר לו כיף והוא היה יוצא מיד החוצה.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...