Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו מעוניינים להעביר אירוע גיבוש צוותי בקרוב. אנחנו מונים כ - 12 חברים, גברים, מאזור תל אביב. חשבנו על פיינטבול או גו קארט. מרבית החברים חולי הגה ואקשן. אודה לכם על המלצות (למשל: איפה "פותחים" קארטים באירועים סגורים?).

תודה,

אלון (לא כתבתי כאן מאז שהייתי אלד :))

פורסם

בק. אונו לא תהייה להם בעיה לפתוח לכם את הקארט ברגע שיראו שאתם נוהגים בסדר.

המסלול שם גם די מאתגר, בזכות משטח חלק מאוד. זה לא רק פול גז עד הסוף, בניגוד לחלק מהמסלוליםהאחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גם אצלי בעבודה בדיוק מתקרב יום גיבוש. בנתיים חשבנו על באגי (קצת יקר ולא ישאיר תקציב לארוחה) ועל סיור סגווי כלשהו.

יובל, תוכל לפרט קצת על הפעילות שעשיתם? אם יש תמונות מהמסלול אז בכלל טוב.

פורסם

270₪ לראש? ברצינות? השגתם איזו הנחה?

אם זה המחיר אז כבר עדיף באגי. גם יותר זול וגם נראה לי יותר כיף.

פורסם

באגי לשעתיים עולה 250 ואפשר למצוא 10% הנחה על זה. יאמר לרעת הבאגי שזה שני אנשים זה ליד זה ומתחלפים בנהיגה באמצע.

פורסם

בקבוצה שהייתי בה לפני שנתיים וחצי עשינו באגי שטח בבית אורן (למי שלא רצה באגי היה משהו עם סוסים) - לקחתי את ראש הקבוצה איתי, הוא העדיף לצלם אז אני נהגתי כמעט את כל המסלול והיה מצוין.

לפני שנה וחצי עשינו קארטינג בירושלים (טים קארטינג) אבל עם טוויסט, חלוקה לצוותים עם החלפת נהגים ותידלוקים כל הזמן, לאחר מכן ראש בראש כל הצוות המנצח. גם כן היה מצוין.

לפני חצי שנה עשינו לייזר טאג (באותו שטח שהם עושים גם פיינטבול), ופיינטבול למטרות אצל "אדרנלין בשטח" גם כן היה מצוין.

אישית הכי נהניתי מהבאגי שטח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...