Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

oryo-לא לזה התכוונתי

kreios-אם ככה אז הדבקה.יותר מדוייק ואין בעיה בהורדה.פלסטידיפ טיפה יותר רגיש ללכלוך ודיוק צביעה.ריסוס אחיד עם זמני המתנה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הבעיה שהדבקה זה לא משהו שאני יכול לעשות בעצמי, יש צורך באקדח חום וידיים טובות על מנת לבצע את זה כמו שצריך.

לכן אני נוטה יותר לכיוון הפלסטידיפ רק מתלבט איך "תוחמים" אותו ומסירים את הגבולות מבלי לתלוש חלקים מהצביעה עצמה.

פורסם

סורי לא היה לי כוח לקרוא את כל השרשור מעבר לפתיחה. מודה :)

אתה יכול לצבוע עם פלסטידיפ שחור ללא שום חשש.

אל דאגה לגבי קריעה של השוליים בזמן התלישה, אל תוך האיזור הצבוע.

הסוד הוא ב"תיחום" של הצביעה.

את המסקינג טייפ, תדביק במרחק של כסנטימטר מהאיזור שאותו אתה רוצה לצבוע, על החלק שמוגבה מהמשטח (השטוח), בשוליים, בפינות.

בזמן התלישה, וודא כי השכבה האחרונה לא התייבשה לחלוטין.

ברגע שאתה מקלף את הפלסטידיפ, והשוליים של הפלסטידיפ יגיעו לאיזור השטוח, הפלסטידיפ המיותר יפרד לבד מהחלק המיועד לצביעה.

וודא שאתה תולש בעדינות אך בעקביות,.

(כמובן שכל זה מתבצע לאחר נקיון יסודי מאוד של המשטח, ואל תפסח על אלכוהול, לא ממליץ לרדת מארבע שכבות).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...