Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תרתע מהמוסך של הרץ בלוד זה דבר ראשון, זה מוסך ענקי שגם רכבים פרטיים מטופלים בו והוא מורשה הונדה, אני קניתי אקורד מפוארת 2011 בזמנו מאוטו סנטר, וכל ריג'קט שיצא בבדיקה הוחלף בחלק מקורי שם במוסך לשביעות רצוני. לי אישית הייתה חווית שירות וקנייה נהדרת מאוטו סנטר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש סיביק האצ'בק 2013 יד ראשונה פרטית עם פחות מ30 אלף ק"מ.

במצב טוב חיצונית ופנימית, האוטו לאחר טסט וטיפול

הבעיה היחידה היא חריטות עמוקות ממפתח בצד הרכב,

מחירון 98 והגענו ל96 במידה והכל תקין.

אני יודע שיש דגמים אחרים במחיר זול יותר אבל אני דיי נעול על הסיביק.

מה דעתכם?

פורסם

יש לך תמונה של השריטות? אולי בפורומים פה יתנו לך פתרונות להעלמת\טישטוש השריטות ברכב,

אם הנזק הפיזי נראה לך בעיה(ויהיה לך קשה לחיות איתו) אז לא שווה לך הכאב ראש, מצד שני אם אתה יכול "לחיות" עם השריטות האלו אז בסך הכל ייתכן ומדובר על עסקה שמתאימה לך הרבה יותר(הרכב במצב משמעותית יותר טוב מהאחרות שציינת על פניו, לקחת לבדיקה במכון בדיקה?).

קח בחשבון שקשה למצוא על כבישי ארצנו רכבים אפילו בני שנתיים-שלוש ללא שריטה\סימן או מכה עליהם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אין לי תמונה אבל זה ממש עמוק, אפילו נראה לי שהשתמשו במברג או כלי אחר..

עדיין לא לקחתי לבדיקה.. גם השריטות פחות בעייתיות מבחינתי.

לפעמים בארץ עדיף כבר אוטו מסומן ככה שאחרים לא יראו דף חלק ליצירות האומנות שלהם.

השאלה שלי היא יותר לגבי המחיר, אני יודע שהמחירון שלו הוא קצת מנופח אבל יש גם גבול לכמה אפשר להוריד לבנאדם במחיר.

פורסם

מוזר שהם לא צבעו, אני יודע שהם אוהבים לצבוע רכבים שלמים חוץ מגג לפני מכירות כדי להעלים שריטות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אה אוקי, לא שמתי לב סליחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

96 במקום 98 זו הורדה די סמלית.

אם לא תנסה לא תדע. מו"מ.

תציע 93 ותראה מה קורה. יכול להיות שתצליח להוריד לפחות מ96. יכול להיות שימכור למישהו אחר או שימכור לך במשהו בין 93 ל 98.

פורסם

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב שביטלת, סיוויק אפשר למצוא יד 1 שמורה אצל אנשים פרטיים ובהכללה,

מגרש הוא מראש לא רעיון טוב לרכב הזה מהסיבה הנ"ל.

בכל מקרה לרכוש רכב בלחץ - זה רעיון רע מאד.

אני מסכים ב 100%.

The first one to get angry loses

פורסם

2000 ש"ח הורדה מהמחירון זה ממש סיפור מצחיק.

קח בחשבון שהיום 90 אלף ש"ח קונים לך רנו קליאו חדשה לגמרי, ובתקציב שאתה רוצה לשלם על הסיביק הזו יש גם משפחתיות חדשות, פשוט דרך "0 קילומטר מליסינג". תיכנס לאתר מוטורי, הם נותנים דילים טובים. תשאיר פרטים ומישהו יתקשר אליך.

• תוכן חדש...