Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשם מנוע פולו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כתבתי כבר פוסט אחד ממזמן אבל הפוסט כבר היה עמוס בשטויות. עקרונית נדלקת לי נורת EPC, לעיתים נדירות הרכב מתכבה בטורים נמוכים מה שכן קורה לי זה אחרי נסיעה של 7-9 דקות לפעמים גם פחות הטורים קופצים בעצירות, הגיר משמיע בומים כשעובר הילוך, אם אני נשאר בעצירה ונותן לטורים לקפוץ הם קופצים לכמה שניות ואז מתייצבים על טור 1.5 ושמה אני כבר לא יכול ללחוץ גז.

הייתי בצמפיון ושום דבר לא עזר לי, החליפו לי בית מצערת, החליפו לי חיישן למדה, עשיתי טיימינג. הלכתי למוסך אחר פתחו לי את המכסה שמן מנוע ופתאום התקלה הופיע, הסבירו לי שזה כנראה נשם מנוע.

אני יודע שנשם מנוע יכול לגרום לטורים לקפוץ האם הוא יכול לגרום אבל לתקלה עד כדי מצב שהטור יתייצב והגז לא יגיב? האם זה יכול להיות באמת הנשם מנוע?

אם כן, אשמח לדעת כמה עולה החלפת נשם מנוע והאם שווה פשוט לעשות ניקיון והחלפת אטמים.

• תוכן חדש...