Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנסיון של עוד מעט שנה בנהיגה עם תוכנת APR אני יכול לומר שהשינוי מדהים. אי אפשר להשוות לסטוק. זה כמו להשוות יום ללילה - לא פחות.

ועכשיו עם תוכנת גיר APR תואמת - זה בכלל חלום.

מרגיש רכב אחר לגמרי.

יש תוכנה נפרדת לניהול המנוע ועוד אחת לניהול גיר?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה על ההתפרצות אבל ברשותך אשמח לשאול גם על הTUNING BOX , גם לי יש רכב באחריות (לעוד שנתיים) מנוע TSI 1.4 .

השאלה היא האם הטיונינג בוקס משאיר איזה שהם עקבות ,רגסטורי?, או בתקלות רכב?

אני יודע שלאוטו שלי ספציפית מאוד נהוג בחול TMC TUNING BOX , האם יש חברות יותר טובות?, או אפילו האם החברות בארץ מתקינות כזה?.

ודרך אגב לכל המשפרים ,מה המסקנות שלכם לגבי צריכת דלק מוגברת?

תודה מראש!

אהלן,

לא משאיר עקבות בכלל אם אתה מנתק אותו מהמנוע (זה סוג של מחשב חיצוני שמתחבר לרכב).

ה TMC היא הכי מוכרת, יש אצל EA בבני ברק עוד סוג של קופסה תוכל לבדוק גם אותה.

ויש צריכת דלק טובה יותר לעומת מקורי, בעיקר בשיוט ונסיעה רגועה, בלחיצות משתנה מאוד לרעה (אין מה לעשות יותר כוח).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

נכנסתי לכאן במקרה.

יש לי סקודה אוקטביה חדשה 1.8, האם הצים הזה תופס גם לרכב הזה?

מה היתרונות (למעט יותר כוח מורגש בלחיצה) ומה החסרונות?

עלויות?

היכן בארץ עושים זאת?

תודה

• תוכן חדש...