Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CYC שברו אותי.

יש לי איתם הסטוריה של מספר שנים.

רוב ההזמנות שהגיעו דרשו המתנה של חודש לפחות.

הבעיה שיותר מדי פעמים הזמנות התעכבו ורק לאחר שפניתי התברר שהיייתה בעיה כזו או אחרת ואז הוצע לי זיכוי או מישלוח של מה שהזמנתי. אף פעם לא פנו אלי ועדכנו שיש בעיה, פשוט חיכו שאני אתעניין.

נכון להיום, המתנתי קרוב לחודשיים, עם התכתבות באמצע שבה התנצלו והבטיחו לשלוח, אך הסיפור חזר וביקשתי זיכוי.

בקיצור שירות גרוע ביותר. לא חוזר אליהם.

נא המלצותיכם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מצטף להמלצה על detailed clean,הזמנתי כמה פעמים תמיד היה בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
detailed clean,.

הזמנתי מהם. אדווח על ההתפתחויות. תודה.

פורסם

מוזר, בעבר היה לי בעיה אחת קשה איתם, אבל לאחרונה הכל חלק, כל הזמנה תוך שבועיים אפילו מכונת פוליש.

עדכנת את המיקוד למיקוד עם הספרה הנוספת?

פורסם

אומנם דיי מזמן עשיתי מ CYC הזמנה, והגיע דיי מהר, עם מספר מעקב, ודיווח שוטף על קבלת הזמנה, יציאת המשלוח וכד'.

DETAILED CLEAN יקרים יותר במשלוח, ככה שזה פחות משתלם להזמין מהם. יש גם קופון "D-WORLD",

שמוריד כמה אחוזים.

I4DETAILING מצויינים, גם במחיר וגם בשירות, לפחות מכמה הזמנות שעשיתי דרכם.

פורסם

זה תלוי במוצר ובכמות, אבל אאל"ט מתחיל מ 10 פאונד.

מה שכן, תוספת מוצרים מעלה את עלות המשלוח

באופן מתון, לפחות מנסיוני. כך גם ב CYC. ב

DETAILED CLEAN

זה מתחיל גם סביב 10 פאונד, אבל תוספת מוצרים מעלה משמעותית

את מחיר המשלוח.

פורסם

אם אני צריך פדים פשוטים חד פעמיים למריחת ג'ל לצמיגים או למריחת חומר מסיר חרקים וכו' אז יש המון פדים בכל מיני סוגים באיביי, פדים מיקרופייבר קניתי גם דרך איביי, מברשות לצמיגים וכפפת מיקרופייבר של kent גם רכשתי איביי..כך שזו אופציה לא רעה בכלל.

מעבר לזה אם אתה רוצה מוצרי דיטיילינג, אני אוהב להזמין דרך אוטוסטור autostore.co.il או גם דרך cyc, תלוי במחיר ובמשלוח.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
עדכנת את המיקוד למיקוד עם הספרה הנוספת?

הלוואי וזה היה מגיע למצב של משלוח - סטאטוס ההזמנה נשאר "בעיבוד" כמעט חודשיים.

במהלך התקופה שלחתי אליהם סד"ג של 10 מיילים שרק 2 זכו למענה. אחד באמצע התקופה ואחד כשהודעתי שאני רוצה את הכסף בחזרה.

הייתה תחושב בתשובות שלהם שהן מצוצות מהאצבע. אבל זה לא ניתן להוכחה.

בכל אופן, חוסר המענה ומשך הזמן וכך שזה מקרה שלישי או רביעי שזה לא הולך חלק - הותירו אותי במסקנה שמשהו לא דופק שם. וזה לא חד פעמי.

• תוכן חדש...