Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקצי ואכן בפוליסה כתוב שמגיכים לי שירותי דרך של חברת "דרכים". הפוליסה כבר שנתיים שם כך שאין להם תירוצים..

micha אתה רציני? מה זה לא מגיע לי?

אני משלם על הביטוח החובה והמקיף, ואחד מתנאי הפוליסה זה שירותי דרכים. אני משלם על זה כי זה חלק מהחוזה. שום דבר לא ניתן פה בחינם.

לפי מה שאתה אומר אז כל הפוליסה צריכה להיות בחינם כי הכל ניתן שם למבוטח "ללא תשלום" .

שלומי

פורסם

טיפ למי קורה לו מקרה דומה לזה של פותח השרשור- חפשו רכב יוקרה בקרבת מקום.

בחלק ניכר מרכבי היוקרה יש קומפרסור בתא המטען, בקשו טובה מבעל הרכב ונפחו עם הקומפרסור שלו את הגלגל הרזרבי.

(אם רכב היוקרה שמצאתם הינו מתוצרת ב.מ.וו רצוי לאסוף כמה בקבוקי פלסטיק לפני שניגשים לבעל הרכב, הם רואים זאת בעין יפה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בדקצי ואכן בפוליסה כתוב שמגיכים לי שירותי דרך של חברת "דרכים". הפוליסה כבר שנתיים שם כך שאין להם תירוצים..

micha אתה רציני? מה זה לא מגיע לי?

אני משלם על הביטוח החובה והמקיף, ואחד מתנאי הפוליסה זה שירותי דרכים. אני משלם על זה כי זה חלק מהחוזה. שום דבר לא ניתן פה בחינם.

לפי מה שאתה אומר אז כל הפוליסה צריכה להיות בחינם כי הכל ניתן שם למבוטח "ללא תשלום" .

גם אם תהיה עשר שנים בעל פוליסה עם שירות של דרכים , זה עדיין לא משנה את המצב שכל שנה יצטרך להיות עדכון מחדש, אתה לא משלם פוליסה ל10 שנים קדימה אלא כל שנה פוליסה חדשה (גם אם הרצף הביטוחי שלך הוא לאורך 20 שנה לשם העניין) ,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לדרכים יש סייג ספציפי בכתב השירות שהוא אינו כולל שירות לרכב בגין תקרים.

בפעם הבאה בדוק את כתב השירות והעדף פוליסה אחרת דרך סוכן. לעיתים זה יהיה זול יותר מהפוליסה שאתה מחזיק

פורסם
גם אם תהיה עשר שנים בעל פוליסה עם שירות של דרכים , זה עדיין לא משנה את המצב שכל שנה יצטרך להיות עדכון מחדש, אתה לא משלם פוליסה ל10 שנים קדימה אלא כל שנה פוליסה חדשה (גם אם הרצף הביטוחי שלך הוא לאורך 20 שנה לשם העניין) ,

סבבה, כל שנה צריך עדכון מחדש.

אנחנו עכשיו במאי והפוליסה חודשה בנובמבר 2014, לפני חצי שנה. כמה זמן לוקח להם להעביר? עוד מעט אני כבר צריך לחדש את הפוליסה ל2016. בדיחה

שלומי

פורסם
סבבה, כל שנה צריך עדכון מחדש.

אנחנו עכשיו במאי והפוליסה חודשה בנובמבר 2014, לפני חצי שנה. כמה זמן לוקח להם להעביר? עוד מעט אני כבר צריך לחדש את הפוליסה ל2016. בדיחה

זו כמובן השערה , אם הפוליסה שלך חודשה לפני מס' חודשים ועדיין לא מעודכן בדרכים , יש פה פדיחה של חברת הביטוח שלך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טעויות קורות. פעם שלחו לי פוליסה של מישהו אחר הביתה.

אם אתה לא מופיע בנתונים של חברת החילוץ זה לא אשמתם, אף אחד לא מחק אותך בכוונה. אם היית מתעקש שהם יגיעו היית משלם על זה ואחרי שהיית מסדיר את העניין עם הביטוח שלך, לך תדע מתי היו מחזירים לך את הכסף אם בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לי בתאונת דרכים שעברתי נאמר משירותי דרך שחשבתי שאני מנוי בהם שהם לא רואים אותי ושאשאיר פרטי אשראי.

לאחר שבדקתי עם הסוכן אכן גיליתי שמנוי שירותי הדרך שלי נמצא בחברה אחרת לגמרי, תבדוק גם.

לענין הפאנצ'ר, בפעם הבאה פשוט תפנה לארגון "ידידים". הם צדיקים.

המספר שלהם זה 053-3131310

פורסם

אצלי קבוע יש קומפרסור בתא המטען שלא לדבר על זה שבדיקת אוויר בצמיג הרזרבי זה חלק מהשגרה של שאר הבדיקות. לא צריך כל יום, אבל מדי פעם שווה לבדוק, כמו שאתה רואה. הבעיה היא במכוניות שהגלגל לא נמצא בתא המטען אלא מתחת לשלדה ואז זה באמת מבאס לשכב מתחת לרכב ולבדוק.

• תוכן חדש...