Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן מעקב - פיג'ו 3008 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי יש פה לקויים באחזקה. לא פגשתי הרבה מנועים כאלה שמגמגמים בזחילה או נכבים בבוקר. מעניין לדעת את ההיסטוריה האמיתית. אלה לא מחלות ילדות ידועות אלא תוצר של הזנחה. המנוע הזה רגיש להזנחה גם ככה. אבל מצד שני זה לא רק צרפתי. גם הגולף המשפחתית אחרי 6000 קמ הגיעה על גרר למוסך. עודף מחשוב.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה ממש עצוב לשמוע שכל הסטיגמות על הצרפתיות נכונות...רכב שנת 2011 לא אמור להיות פעמיים על גרר ב4 אלף ק"מ.....:cry:

איפה ראית שנגרר פעמיים? נגרר פעם אחת וגם אז יכל להגיע על גלגלים למוסך, כדי לחסוך זמן וכאבי ראש נגרר.

אני מקרית אונו אז זה יהיה ממש פשוט.

פנוי כמעט כל ערב או שישבת.

אני לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית עם הנייד שלי...

שלחתי לך פרטים עם הנייד שלי

לדעתי יש פה לקויים באחזקה. לא פגשתי הרבה מנועים כאלה שמגמגמים בזחילה או נכבים בבוקר. מעניין לדעת את ההיסטוריה האמיתית. אלה לא מחלות ילדות ידועות אלא תוצר של הזנחה. המנוע הזה רגיש להזנחה גם ככה. אבל מצד שני זה לא רק צרפתי. גם הגולף המשפחתית אחרי 6000 קמ הגיעה על גרר למוסך. עודף מחשוב.

עברתי על ההיסטוריה מסודרת של האוטו - מלבד טיפולים שוטפים וכמה דברים קטנים בסה"כ לא היו בעיות מיוחדות - טופל בשרודר כל חייו

טמוסטט זה סיפור של 1200 שח כולל העבודה. אין לו קשר לרעידות. יודעים שהוא גמור כשמד הטמפרטורות משתגע. הטרמוסטט שורד כ 100K . אצלי מעולם לא רעד בבוקר. במנוע קר שומעים שהוא מתחיל ב 1100 סלד במקום ב 800 אבל זהו. מעולם לא ניקו פיח. מצד שני הוא לא מטופל בלובינסקי. פעם ב... מכניס לדלק "דבש" לניקוי ונוסע נסיעה ארוכה ומהירה. בכלל .. נסיעה לאילת יכולה לנקות את המנוע יופי... תן למנוע להרביץ. פנק אותו בהרודס .

אני אשמח פרטים לגבי ה"דבש" כתוסף דלק... איזה חומר זה?

פורסם

כשאני כותב היסטורית טיפולים אמיתית אני מתכוון למה שלא נרשם בפועל . הדבש הוא ממיס פיח כלשהוא לניקוי המזרקים והמעברים. בטיפול הבא אשאל מהו בדיוק.

פורסם

מוצע לבדוק את עלות הטרמוסטט באירופה ולהערך מבעוד מועד (או לנסוע שבועיים בטמפרטורה נמוכה מעט) - באחות חסרת ה-0 למשפחת ה-THP העלות עמדה על 90 יורו בלבד, משתלם גם כאשר שער החליפין היה גבוה משמעותית מכעת.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הטרמוסטט כאמור עולה 687₪ כולל מעמ במחסן היבואן. בחול בערך 100€ לפני משלוח בינלאומי. שזה לא זול אם לוקחים עניין אחריות ומעמ . רוב הסכום ממילא הולך על פירוק והרכבה שהם ארוכים ומסובכים.

פורסם

כנראה שהמחיר של לובינסקי ירד המחיר מאז שהזמנתי את החלק. בכל מקרה ניתן למצוא מוסך מורשה שיסכים לבצע את ההרכבה של החלק.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שלחתי לך פרטים עם הנייד שלי

בוקר אור,

רק עכשיו ראיתי.

אני אראה מתי מתאים השבוע ואצור קשר.

רן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעניין לקרוא, אני רכשתי לפני כשבוע לאחר התייעצות פה בפורום שנת 2012...אני מודה שזה מלווה בחששות....מקווה לא לעדכן על בעיות בקרוב.....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לקח לי טיפה זמן להגיע לזה, אבל הגעתי בסופו של דבר.

לפני כשבועיים נפלה ליידי ההזדמנות לקבל מלובינסקי את ה3008 החדשה למבחן ארוך של סופ״ש שלם.

בתחילה, התלהבתי מהרעיון, הזמנות גם להנות מגרסה בכירה וחזקה יותר וגם להנות מרכב חדש לסופ״ש שלם.

הסופ״ש התחיל בשישי גשום מאוד, העמסנו את האישה והתינוק על הרכב ונוסעים ללובינסקי בבני ברק לאסוף את המיועדת.

5 דקות מההגעה ללובינסקי, צויידתי במפתחות ובברכת נסיעה טובה - קצת הלם - בלי בדיקה לפני אם הכל בסדר בלי כלום.

טוב נו...

קצת מבחוץ - פייר - הלבן יפה לה!

מעבר לכך, שינויים בגופי התאורה ובגריל הקדמי הופכים את החזית ה״פעורה״ משהו של ה3008 למעודנת יותר, אולם מקנה לרכב תחושה של ״קטן יותר״.

בנוסף, חישוקי המגנזיום שינו צורתם ונראים בעיני פחות מוצלחים מחישוקי הצלעות בדגמים הקודמים.

גם יחידות התאורה האחוריות השתדרגו מעט ונראים טוב יותר מהגרסה הקודמת.

נכנסים לרכב וקצת מתאכזבים - היא זהה לחלוטין לרכב שלי!

מלבד צבע שונה במסך העילי (לבן במקום כתום) שלטעמי פחות מוצלח, לא הצלחתי למצוא בתא הנהג שום שינוי. רכב שהושק ב-2008 זהה לחלוטין לדגם החדש.

טוב - אמרתי לעצמי - לפחות נרגיש את הפרש 9 הסוסים על הכביש - אז זהו שלא!

גם כשלחצתי על הרכב וגם כשניסיתי למצוא יתרון כל שהוא לעומת הרכב שלי, לא ממש הצלחתי להרגיש את זה. להרגשתי (ואולי אני טועה) היא מאיצה בדיוק אותו הדבר.

לסיכום - זה לא שהיא לא טובה, או לא מגניבה, היא פשוט מרגישה מיושנת.

לובינסקי יכלו לפנק במסך מולטימדיה מקורי כמו שיש ב308 - זה היה מעניק לעסקה תחושה ששדרגו משהו ב7 שנים שהרכב הזה על הכביש.

בסכום בו היא נמכרת כחדשה ניתן להשיג היום עסקאות טיפה יותר מפנקות עם רכבים קצת יותר מאובזרים.

2015-11-08 08.02.43.jpg

2015-11-08 08.02.24.jpg

2015-11-08 08.02.18.jpg

2015-11-08 08.02.09.jpg

2015-11-08 08.02.04.jpg

2015-11-07 12.47.23.jpg

2015-11-07 12.47.19.jpg

2015-11-07 12.47.16.jpg

• תוכן חדש...