Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ואחד אחרון:

אמנם שמו את brian eno עם המנגינה an ending, אבל הנה אחד הרמיקסים הכי טובים (לדעתי) ששמעתי, שעושה אותה טובה עוד יותר:

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

איזה יופי ריקוד ההוביטים וטווס הזהב אני מאד אוהב את

שם טוב לוי, יוצר מדהים בעיני.

הצ'רצ'ילים - קוראל לאוהבים הצעירים,

קליפ ישן שמבוסס על יצירה של בך,זכור לי כילד היה מתנגן

המון ברדיו בשנות ה 70..

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שתי גירסאות:

באלדי אולייר

בירד:

ויש בטח עוד כמה אלפים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באתי לעשות שמח (או עצוב..)! קודם כל, אמנם קלישאתי אבל אני לא מבין איך עד עכשיו לא היה את זה:

נתחיל מרוק מתקדם:

עד 3 קישורים להודעה?! באסה.. מילא, עשיתם לי חשק לחמם את המערכת לקראת session האזנה. :) אפרסם עוד בהמשך.

:idea:
פורסם

טוב מכיוון שכל השרשור הזה התחיל בגלל שחיפשתי כמה נעימות אבקש עוד בקשה.. סולואים של גיטרות. עדיף באיכות סבירה ומעלה. ושל גיטרות חשמליות. מי יודע אולי השרשור יהפוך לאבן דרך מוזיקלית :)

• תוכן חדש...