Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר בשרשור מנגינות עסקינן, האם מישהו יודע איך נקראת "נעימת העצבות" של מלחמת יום הכיפורים? אני לא יודע למה, אבל זו מנגינה שמזוהה אצלי עם סרטי דוקומנטריה על המלחמה ההיא. משמיעים אותה גם ביום הזיכרון..

למישהו יש מושג על מה אני מדבר?

"עמוד האש" של שם טוב לוי?

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"עמוד האש" של שם טוב לוי?

לא, לא "מנגינת שואה".. הנעימה מתחילה עם חלילים ויש בה מן עצב נוגה. משום מה זה מתקשר לי עם קרבות עמק הבכא של מלחמת יום כיפור.

:idea:
פורסם
לא, לא "מנגינת שואה".. הנעימה מתחילה עם חלילים ויש בה מן עצב נוגה. משום מה זה מתקשר לי עם קרבות עמק הבכא של מלחמת יום כיפור.

אולי הכוונה לאדאגיו ב G מינור של אלבינוני ?

בכל מקרה זה מתאים לשירשור הזה:

[video=youtube;Ik-jtLIrTOo]

פורסם

אם כבר החלטת לחרב את השרשור:

אבל אם נחזור לנעימות פופולריות, לאחותי היה חבר, פסנתרן ג'אז חובב, שהיה מנגן בבית קפה "הבימה" בפסנתר, והסיוט שלו היו בקשות חוזרות ונשנות לנגן את זה:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

לטראקים מביניכם (ולא רק)... מתוך הפסקול של "Generations" שלטעמי לא רק מכיל פסקול פנטסטי, הוא מבחינתי אחד הטובים ביותר בסדרה.

בייחוד 1:30 עד לדקה הרביעית לערך. right in the feels...

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ

• תוכן חדש...