Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

עוד משהו שאני נהנה להקשיב לו כשאני במצב הרוח המתאים (מין שילוב של עצוב ועצבני).

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
טוב מכיוון שכל השרשור הזה התחיל בגלל שחיפשתי כמה נעימות אבקש עוד בקשה.. סולואים של גיטרות. עדיף באיכות סבירה ומעלה. ושל גיטרות חשמליות. מי יודע אולי השרשור יהפוך לאבן דרך מוזיקלית :)

גיטרות חשמליות... ג'ף בק.

(שים לב לבסיסטית הצעירה).

Greg Howe עושה כבוד לקלסיקה:

כבוד לעוז נוי, משלנו (ואחד מנגני הגיטרה החשמלית הטובים בעולם). על התופים אחד התופאים הגדולים בעולם, דייב ווקל.

כן, אני יודע, האחרון הוא קצת למתקדמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפרופו גיטריסטים, מישהו מכיר נגן גיטרה ישראלי בשם אבנר אפריים?

נפלתי עליו פעם במקרה באיזה מקום בת"א... צ'מעו, ההפתעה של החיים שלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

ועוד יצירה קלאסית של יוהן סבסטיאן בך בגרסה מטאלית :

את הקנון הנהדר כתב יוהן פכלבל (1653-1706) גם הוא שייך לתקופת הבארוק המאוחר.

אם אתה אוהב את הקנון, ודאי תאהב גם את היצירה הזו של באך :

בוצע גם בעיבודים מודרניים, אבל אין כמו המקור המבוצע על עוגב גדול

פתח רמקולים ושמע אותה כמו ששומעים רוק.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם (נערך)

אפרופו גיטרות , עוד יצירת מופת שחייבת להופיע כאן - Cavatina מהסרט צייד הצבאים.

ובביצוע סולו לגיטרה למי שביקש :

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
את הקנון הנהדר כתב יוהן פכלבל (1653-1706) גם הוא שייך לתקופת הבארוק המאוחר.

אם אתה אוהב את הקנון, ודאי תאהב גם את היצירה הזו של באך :

בוצע גם בעיבודים מודרניים, אבל אין כמו המקור המבוצע על עוגב גדול

פתח רמקולים ושמע אותה כמו ששומעים רוק.

אם הרחבנו לקלאסית באך הוא אחד המלחינים האהובים עלי,הטקטה ופוקגה ברה מינור היא אחד היפים והמוכרים שלו, אני מאד אוהב את הקונצרטו הראשון לאורגן של באך, ובמיוחד את הרונדו, הלוואי והייתי מוצא עיבוד מטאל לקטע הזה :

פורסם

Dream Theater שהוצעו כאן כבר בתחילת השרשור נוהגים להרביץ סולואים מטורפים ברוב השירים שלהם, בעיקר מהשנים האחרונות,

לדעתי עוד משהו טוב זה Smoke on the water בביצוע של G3.

אני ספציפית מאוד אוהב את הביצוע הזה: (לצפות החל מ1:26)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם כבר בשרשור מנגינות עסקינן, האם מישהו יודע איך נקראת "נעימת העצבות" של מלחמת יום הכיפורים? אני לא יודע למה, אבל זו מנגינה שמזוהה אצלי עם סרטי דוקומנטריה על המלחמה ההיא. משמיעים אותה גם ביום הזיכרון..

למישהו יש מושג על מה אני מדבר?

:idea:
פורסם
אם הרחבנו לקלאסית באך הוא אחד המלחינים האהובים עלי,הטקטה ופוקגה ברה מינור היא אחד היפים והמוכרים שלו, אני מאד אוהב את הקונצרטו הראשון לאורגן של באך, ובמיוחד את הרונדו, הלוואי והייתי מוצא עיבוד מטאל לקטע הזה :

לא מצאתי, אבל יש גרסת Progressive rock יפה של Sky לטוקטה ופוגה של באך:

פורסם
אם כבר בשרשור מנגינות עסקינן, האם מישהו יודע איך נקראת "נעימת העצבות" של מלחמת יום הכיפורים? אני לא יודע למה, אבל זו מנגינה שמזוהה אצלי עם סרטי דוקומנטריה על המלחמה ההיא. משמיעים אותה גם ביום הזיכרון..

למישהו יש מושג על מה אני מדבר?

מרבים להשתמש ברקויאם של מוצארט וגם בקטעים מהיצירות של באך. תן דוגמה לסרט, ויש את "אחרית" של אריק רודיך (צירפתי באחת ההודעות הקודמות) שגם בה מרבים להשתמש כמנגינת עצבות.

פורסם

קצת קשה לי להצטרף לשרשור הזה, אני אוהב כל כך הרבה דברים ואמנים שונים בתקופות שונות. דובר פה על סולואי גיטרה, אז היות וכרגע אני "יוצא" (בשלישית או רביעית) מפרנק זאפה, קחו שני דברים, האחד מתקופת ה"רוק מתקדם" שלו:

https://www.youtube.com/watch?v=wxRDhCfOFIs

עוד אחד, 15 שנה מאוחר יותר- למי ששם לב, סגנון הנגינה השתנה במקצת:

ולמי שאוהב מנגינות "יפות", אני לא מכיר הרבה דברים שעושים כל הרבה feelgood כמו סטילי דן, כאן בתחילת הדרך, כשהם עוד היו להקה לכל דבר:

[video=youtube;s7V5-O8Zk2k]https://www.youtube.com/watch?v=s7V5-O8Zk2k

פורסם

^

רק תוספת- כאן סטילי דן בסוף שנות השבעים, אחרי שנהפכו לצמד ש-שוכר נגני אולפן. המוזיקה עדיין משגעת:

וכאן כשכבר נהפכו לצמד ששוכר נגני סטודיו:

אני כרגע נכנס (שוב) לתקופת super furry animals, אז הנה דוגמית:

אחרון חביב (כרגע)- משהו שגיליתי לאחרונה, מעין פיוז'ן של סגנונות, מוצלח ביותר:

פורסם
לא מצאתי, אבל יש גרסת Progressive rock יפה של Sky לטוקטה ופוגה של באך:

יש גם את הגרסה הזאת:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...