Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קומפוננט של פוקל מדגם ps165fx. הוא משודך למגבר 4 ערוצים alpine bbx-f1200 בתצורת bi-amp, ונותן 50rms לכל ערוץ. האיכות מדהימה אבל העצמה לטעמי חלשה.

האם הוא מתאים?

במידה ולא אשמח לקבל מידע על מגבר שיכול לנצל את הקומפוננט הזה עד תום. התקציב עד 1000-1500 ש"ח למגבר. ברור שאשמח להוציא פחות. פתוח לציוד יד שניה אבל לא מבין בזה הרבה.

תודה

פורסם

נתחיל בכיוונים -

האם הגיין כוון בצורה אופטימלית?

מה נקודת החיתוך (HPF) של הוופרים?

בקרוסים, האם הטוויטרים על 0db או 3db-, ישנה גם סוויץ לוופרים בין FLAT ל-HIGH.

בראש שלי כרגע, הדרך לניצול מקסימלי של הסט היא מגבר שניתן לעבוד איתו אקטיבי.

בגבול העליון של התקציב שלך, כחדש, יש לדוגמה הרץ HCP 4D (בדוק מול היבואן והספונסר Audio System בדביקים לגבי מחיר טוב לחברי הפורום).

הסייג היחיד שיש לי לגביו, הוא הקרוס שלו שמגיע רק עד ל-3.2K (בסלופ 12) בעוד שהקרוס של הקומפוננט חותך ב-3.6K (בסלופ 18 לטוויטרים) ואיני יודע כיצד הטוויטר יתמודד עם הנושא.

מעבר לזה, לשבת על פורום יד שניה ולחפש מגבר עם קרוס רלוונטי.

פורסם (נערך)

הכיוונים מצוינים והאיכות טובה. אבל אני מחפש יותר עוצמה ולדעתי צריך להחליף מגבר.

האם למישהו יש רעיון נוסף?

עריכה:

אם אני עובר להגברה אקטיבית ומוריד את הקרוסים, מדוע שהעוצמה תשתנה? האם הקרוס כיום מפריע?

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

אין לי תשובה ישירה לכך.

נסה למצוא מקום שיהיה מוכן להדגים לך מגבר חזק יותר ו/או בדוק מול "המכוון המקצועי" אם יש מקום לשיפור העוצמה רק ע"י כיוונים.

פורסם

גם אני שקלתי להחליף מגבר וחלק מהציוד, בסוף הגעתי למכוון מקצועי שאחד הדברים שהוא עושה זה להגביר את הסאונד ב6db.

חוץ מזה שהוא הטיס לי לגמרי את המערכת למקום אחר, אבל זה כבר משהו אחר. תשקול כיוון.. שווה כל שקל.

• תוכן חדש...