Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב עולם

יש לי איזה תופעה מוזרה ברכב שאולי נובעת מהפלאגים, לפי ספר הרכב אפשר להרכיב רגילים ואפשר אירידיום.

מחיפוש קצר בגוגל הבנתי שההבדל היחיד הוא אורך חיים (כ70K לעומת 10Kׂ) ומחיר.

אני נוטה לכיוון הרגילים, תשכנעו אותי אחרת

או שלא

תודה

נ.ב.

זה המק"ט שלהם: IFR6J11 , כמה אמורה לעלות רביעייה -/+?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היי NINJMNKY,

פלאגים רגילים מחזיקים 45K (שזה 3 טיפולים בעצם), אין שום סיבה להחליף אותם כל 10K.

אפשרי לפנק את המנוע ולבצע טיפול כל 10K ואז מחליפים פלאגים כל 30K.

בכל מקרה אם אתה רוצה להרכיב אירידיום, אז תזמין רק מאיביי. המחירים בארץ מטורפים.

Stay Dirty

פורסם

היי אסף, תודה על התשובה המהירה :-D

אם באיביי כל פלאג אירידיום עולה באזור 100₪ לאחד, אני ממש לא רוצה לדעת כמה בארץ :|

בספר הרכב מצוין אלטרנטיבות רגילות NGK BKR6E-11 או DENSO K20PR-U11

יש עדיפות לאחד ולא לאחר? מחיר מומלץ?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מניסיון גם המנוע של הסוויפט וגם של הג'ימני רגישים למצתים אני מדבר על ה1.5 vvt , כדאי לשים פלאגים אירידיום כדי למנוע צלצולים ובעיות סחיבה, במיוחד בדגם הזה.

תזמין מחו"ל, רביעיה עולה לא הרבה כ"כ של דנסו או ngk

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מניסיון גם המנוע של הסוויפט וגם של הג'ימני רגישים למצתים אני מדבר על ה1.5 vvt , כדאי לשים פלאגים אירידיום כדי למנוע צלצולים ובעיות סחיבה, במיוחד בדגם הזה.

תזמין מחו"ל, רביעיה עולה לא הרבה כ"כ של דנסו או ngk

איך פלאג אירידיום מונע צלצולים?

יום טוב גם לך

פורסם

למעט אורך חיים גבוה יותר לא רואה שום יתרון לפלאגים אירידיום.

הזמנתי בזמנו פלאגים אירידיום כאלה ל SX4 שהייתה לי, אותו הדגם כמו שרשמת בהודעה הראשונה. רביעייה עלתה 248 שקלים כולל המשלוח לארץ אם אני זוכר נכון.

הפלאגים הסטדנרטיים עולים 20-25 שקלים לאחד וכמו שכתבו לך יש להחליפם כל 45,000 ק"מ. הייתי הולך עליהם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דרגת חום ומרווח אלקטרודה, ואני מכיר את התחום הזה מצויין מהספורטיביות.

אותן דרגות חום ואותם מרווחי אלקטרודה קיימים גם בפלאגים רגילים. לא יודע מה אתה מכיר מהספורטיביות, אני מכיר מאופנועי ספורט שאין שום הבדל חוץ מאורך חיים.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה חברים, הבנתי את הנקודה

אירידיום מחו"ל יעלו לי כ330₪ ויחזיקו רק 15,000 יותר מפלאגים רגילים שיעלו פחות מ100₪, זה no-brainer מה שנקרא.

פורסם (נערך)
דרגת חום ומרווח אלקטרודה, ואני מכיר את התחום הזה מצויין מהספורטיביות.

אין קשר.

נק' התכה של אירידיום גבוהה משמעותית מפלטינה ולכן אורך חיים של ה -1 ארוך יותר (מרווח נכון נשמר ליותר זמן).

עריכה אחרונה על ידי tribel
תיקון שגיאת כתיב
פורסם (נערך)

אך ורק לפי הוראות יצרן!!

מניסיון אישי עם ג'ימני 2007.

אקצר את הסיפור שלי:

פלאגים לא אירידיום גרמו לכך שהלכו לי סלילי ההצתה. (כוילים).

המנוע עבד על שלושה צילינדרים.

כתוצאה מכך נדפק הממיר הקטליטי. (כשהמנוע עבד על שלושה צילינדרים, מסתבר שהדלק לא נשרף כראוי וחלקיקי דלק הגיעו לממיר וסתמו אותו.)

עשה לעצמך טובה, תשקיע עוד כמה גרושים וסע בראש שקט.

מצאתי את השרשור שלי בנושא

עודד.

עריכה אחרונה על ידי drivemaster

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם (נערך)

ראיתי את השרשור שלך כשחיפשתי מידע על התקלה שלי בגוגלים.

(אצלי המצב דומה עד זהה)

בכל אופן בדיוק חזרתי מהמוסך, לשמחתי מותקנים אצלי כרגע פלאגים אירידיום במצב סבבה לגמרי, לצערי הבעיה הייתה בקויל ובחוטים.

-800₪

ס'עמאק

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

פורסם
ראיתי את השרשור שלך כשחיפשתי מידע על התקלה שלי בגוגלים.

(אצלי המצב דומה עד זהה)

בכל אופן בדיוק חזרתי מהמוסך, לשמחתי מותקנים אצלי כרגע פלאגים אירידיום במצב סבבה לגמרי, לצערי הבעיה הייתה בקויל ובחוטים.

-800₪

ס'עמאק

כלומר הקויילים האלה יודעים להשרף יופי גם עם הפלאגים המקוריים.

לרוב המוחץ של הפלאגים יש מקבילה ממשפחת פלאטינום, ממשפחת אירידיום, וממשפחת ניקל (מה נקרא פלאגים רגילים), עם אותן תכונות חשמליות.

התחום הזה אפוף אגדות אורבניות כמו שהיצרנים אוהבים..

אין חיה כזו "חובה להשתמש רק בפלאג מקורי", פשוט צריך לשים לב לתכונות של הפלאג שמתקינים ולדאוג שיהיה זהה לאלה של המקורי. ולא, החומר ממנו עשוייה האלקטרודה הוא לא אחת מהתכונות שחייבות להיות זהות. כמובן שבהתאם לחומר יש להתאים את זמני ההחלפה\בדיקה של הפלאגים.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...