Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין מחפש את המתכון שיערוב לחיכי.

אפשר לעשות חיפוש ברחבי הרשת ולדלות עשרות מתכונים שונים.

לדעתי, יש כאן מביני דבר שיוכלו להאיץ את התהליך.

הצעות וטיפים להכנה יתקבלו בברכה.

M-TECH E46

פורסם

http://www.mevashlim.com/Recipe/7040001.asp

הקפד על ההוראות.

יוצא מעולה. מניסיון.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

1 כוס קמח.

חצי כוס חלב

1 ביצה

1 אבקת אפיה.

2 כפות סוכר.

גרידת תפוז.

לערבב היטב, להוסיף קמח או חלב אם צריך, הבלילה צריכה להיות חצי נוזלית, לחמם מחבת חם חם, להוסיף חמאה ולהוסיף בלילה לעובי רצוי, כאשר מופיעות בועות להפוך לצד שני, את הרטבים תחליט בעצמך.

פורסם

בין פנקייק לפנקייק אני גם מעביר ניגוב על המחבת עם נייר סופג הספוג בשמן/ חמאה מומסת. שלא ידבק למחבת

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לעצלנים ממליץ על תערובת פנקייק של aunt jemima ניתם להשיג ברשתות שיווק השונותdcs-2693_1z.jpg

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

זה המתכון שאני אימצתי לאחרונה, הילדים לפחות אומרים שהוא הכי טעים מכל הפנקייקים שהכנתי, ואני נוטה להסכים:

את הבלילה יש לטרוף במטרפה ידנית. כמו כן, מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי נון סטיק (למשל טפלון), שטוחה ורחבה

המרכיבים: 1.5 כוסות קמח תופח

1/4 כוס סוכר

1.25 כוס חלב

2 ביצים גדולות

50 גרם חמאה מומסת ולא חמה

אופן ההכנה:

1. מערבבים קמח וסוכר. טורפים את הביצים עם חלב ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את החמאה.
  2. מחממים מחבת טפלון ישרה ומשמנים קלות. יוצקים חביתיות בקוטר 10 ס"מ ומטגנים עד

שנוצרות על משטח בועות. הופכים, מטגנים חצי דקה נוספת.

3 . מגישים מייד לצד רוטב מייפל אמיתי, אבקת סוכר וכד'.

פורסם

אני עושה כמו אושרי, רק שבמקום סוכר אני שם מעט אבקת סוכר [כף אחת]. אפשר גם להוריד לגמרי, ואז לאכול עם בייקון וביצת עין.

לחובבים אפשר להוסיף מעט תמצית וניל/מי ורדים/רום וכל כימיקל נפלא אחר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...