Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים מחפשים רכב והחליטו שהם רוצים את הקשקאי החדש (למה? עזבו, לא חלק מהסיפור).

הכנסנו פרטים באתר ונציג התקשר לקביעת נסיעת מבחן בהרצליה לאתמול בשעה 9:30.

הגענו בזמן. נציג המכירות היחיד שהיה שם לא ידע על מה אנחנו מדברים, לאחר בירור קצר נאמר לנו שהרכב מתעכב, אחרי עוד חצי שעה נאמר לנו שהרכב לא יגיע. משהו בהובלה שלו בלה בלה בלה...

התעצבנתי, והעובדה שאני בחודש תשיעי כנראה עזרה קצת לנציג לעזוב את הרכילות עם איזה אדם שהיה שם ולהבטיח שיתאמו לנו נסיעת מבחן מהבית.

בנתיים תאמנו ונסענו כבר ביטי ומחר ב-CX5 אבל קרסו לא מתקשרים. לא רוצים למכור.

התקשרתי אחה״צ אליהם וכשהתלוננתי נציג המכירות אמר לי ״זו לא אשמתנו שהרכב לא הגיע אתמול״.

זה כבר גרם לי להתפוצץ עליו.

בסופו של דבר הוא שאל מה אני מעוניינת שיקרה, אמרתי שאני מצפה שיתקשרו עוד היום לאמא שלי לתאם את הנסיעה.

לא התקשרו.

WTF???

אגב, יחס דומה קיבלנו כשהתעניינו ב-370z ובסופו של דבר נקנה רכב אחר (וטוב שכך), כך שזה לא המחיר של הרכב שמשנה את היחס.

מה הסיפור שם? נציגי המכירות לא מקבלים עמלות?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כנראה שכן. הם לא מעוניינים למכור או פשוט לנציגים לא אכפת למכור, עניין של עמלות וכו'..

לדוגמה, ואני לא חיפשתי רכב ב 150K ש"ח אלא רק רכב קטנציק ב70K (איביזה), בסיאט תיאמו איתי, בדקו שאני בא, לאחר הקניה התקשרו ובדקו שאני מרוצה, הזמינו אותי לימי השקות ומבצעים לרכבים חדשים.

דאגו לשלוח ולהתקשר להזכיר שיש טיפולים, שיש בדיקות חורף/ קיץ.

מבחינה הזו, כנראה שהיחס שונה מחברה לחברה וזה לא רק בגלל מחיר הרכב או גודלו!!

אגב: למה שלא תחכו לאווטלאנדר החדש, או פשוט ליפנית יותר "נחשקת" ראב 4?

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

לא נתקלתי בכזה יחס באף חברה אחרת. ולאחרונה יצא לי לעשות כמה וכמה נסיעות מבחן בחברות שונות.

אגב, ברונו היחס היה שונה לחלוטין כך שזה לא גורף בקרסו. כרגע הנסיון הרע הוא רק בסוכנות ניסאן בהרצליה פיתוח.

מחר אחרי נסיעת המבחן במאזדה נעבור בסוכנות ניסאן ברעננה ונראה אם הסיפור חוזר על עצמו גם שם....

אמא מחזירה את רכב הליסינג בעוד חודש וחצי. צריכה שיהיה עד אז. אז לחכות לאאוטלנדר זו לא אופציה. לגבי ראב 4, אין לה צורך בהנעה כפולה ולכן ירדנו מכל הרכבים שמגיעים רק 4x4.

עריכה אחרונה על ידי Trinity

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

קורה,מעצבן נכון אבל לא לקחת ללב,יש עוד סוכניות,תמיד יהיו נציגים מקצועים ויהיו פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מבין למה מתלהבים מהקשקאי, זה סתם רכב שבשביל להאיץ נורמאלי צריך לזרוק אותו ממטוס!

מכיוון שניסאן ורנו התאחדו, תקעו את אותו המנוע שנמצא ברנו קאפצ'ור, קליאו ופלואנס בקשקאי שכבד מהן בהרבה + אווירודינאמיקה של רכב גבוהה וקיבלו תאוצות ביניים שמאזדה 323 טובה ממנה.

ולא סתם צדקו בביקורות הצוננות מאוד במבחני הדרכים ביחס למחיר/תמורה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אם אין צורך בהנעה כפולה, למה לקנות רכב כביש שטח?

לא עדיף משפחתית מאובזרת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני לא מבין למה מתלהבים מהקשקאי, זה סתם רכב שבשביל להאיץ נורמאלי צריך לזרוק אותו ממטוס!

מכיוון שניסאן ורנו התאחדו, תקעו את אותו המנוע שנמצא ברנו קאפצ'ור, קליאו ופלואנס בקשקאי שכבד מהן בהרבה + אווירודינאמיקה של רכב גבוהה וקיבלו תאוצות ביניים שמאזדה 323 טובה ממנה.

שכחת להוסיף את הדאציה לרשימה שלך...

פורסם

לניסאן יש תודעת שירות גרועה, כנראה מרוב שהאף שלהם למעלה.

התעניינתי לפני כחצי שנה ברכישה של המיקרה הידנית. אחרי שחודש רדפתי אחריהם לנסיעת מבחן (שלרוב הנסיעות אני לא יכולתי להגיע, כך שאני לא מאשים אותם), הסוכן שטיפל בי היה מאושפז ושלח אותי לסוכן אחר.

אני מגיע לסוכנות אחרי שסוף סוף מצאתי זמן שמתאים לי והרכב זמין, הסוכן שואל אותי: "בן כמה אתה?", אני עונה לו: "21", אז הוא עונה לי: "אה, אתה לא יכול לנהוג, זה רק 24 ומעלה". האבסורד - חודש לפני כן נהגתי בקליאו 0.9T שעולה כמעט 50% יותר מהמיקרה, חצי שנה לפני כן נהגתי בפלואנס דיזל שעולה יותר מפי 2 מהמיקרה והציעו לי גם לנהוג בקליאו RS שעולה פי 3 מהמיקרה! (אני לא מדבר על זה שביונדאי נהגתי על I30 בתור בן 20, ועל I10 בגיל 18 עם וותק של שנה על הכביש)

כמה יבואן יכול להיות טיפש, אתה מציע רכב ב60 אלף ש"ח, שקהל היעד שלו הוא צעירים, ואתה לא עושה ביטוח לפחות מגיל 21?

העיקר, היה לפני בתור מישהו שנוהג כל החיים שלו על גיר אוטומטי, הנציג נתן לו את המפתחות ושלח אותו לדרכו, הבן אדם בקושי יודע איך לעשות זינוק בעליה. כנראה שהבלאי שהוא עשה לקלאץ' ברכב היה יותר גדול מכל הבלאי שהייתי עושה בנסיעה של שעה ברכב.

הנציג המהולל גם טרח לספר לי שהיה בחור בן 20 שרצה לקנות ניסאן 370Z והוא לא סידר לו נסיעת מבחן. כי אלו הם נהלי היבואן. סלחו לי, אבל היבואן טיפש - עמד כאן בן אדם שהיה יכול לסגור עסקה גדולה, ופספסתם אותו. הוא כבר בטח רכש לעצמו איזה גרמניה או איטלקייה.

משום מה עושה רושם שקרסו משקיעים הרבה יותר בדחיפה של רנו ודאצ'יה מאשר בניסאן.

את האמת? אני מרוצה שבסוף ירדתי מהעסקה הזאת. (אי קיום נסיעת המבחן גרם לביטול העסקה). אחסוך כסף ואקנה רכב נורמלי, צריכה להגיע פאביה חדשה, מתיחת פנים של 208. אחת משתיהן או הקליאו 0.9T תחנה אצלי בחניה. גם מיקרה חדשה וסוויפט חדשה צריכות להגיע בסוף השנה. אז כל עכבה לטובה.

אני לא מוכן לרכוש רכב בלי לבצע נסיעת מבחן. יכול להיות שאני מפסיד רכב טוב, אבל כלקוח אני רוצה לדעת במה אני עומד לנהוג בשנים הקרובות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני שקניתי את האלפא, התקשרתי לUMI לתיאום נסיעת מבחן על הספארק (מה הקשר בין אלפא לספארק? רציתי לדעת שאני פסלתי את כל האופציות לפני שאני קונה אלפא). אמרו לי אין בעיה, רשמו את הפרטים, איזה רכב אני רוצה והכל. ועד היום כבר שבוע וחצי עדיין לא חזרו אלי.

באמת שאם היו משכנעים אותי אולי הייתי קונה, מוזר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

יש יבואנים שצריכים להשקיע מאמץ כדי לשכנע לקוחות לבחור ברכב שלהם ולא ברכב של המתחרים, גם אם זה אומר שצריך לרדוף אחרי הלקוח ולהתחנן שיפנה חצי שעה מזמנו לנסיעת מבחן.

ויש יבואנים שפשוט מוכרים עוד 100 יחידות של ניסאן אלמרה לחברת השכרה ועוד 100 יחידות של קשקאי לאנשים שלא מעניינת אותם נסיעת מבחן.

למה לעבוד קשה בשביל אותה העמלה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה? בשביל שאחר כך כשאנשים יריצו חיפוש על ניסאן בגוגל הם יגיעו לשרשור של אנשים מרוצים ולא של אנשים ממורמרים כמו בשרשור הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מסכים איתך, האיחוד עשה ליחדת ההנעה של ניסאן רק רע, מנועים עצלנים ושיטה קמצנית אירופאית לדחוף מנוע 1.2 לכל רכב שקיים.

פותח השרשור, במקומך הייתי מתחרט ומשנה לכיוון מאזדה CX5 קיה סופראט'ז שעדיפים על הקשקאי העצל.

אנשים קונים את הרכב הזה רק בגלל העיצוב היפה וחבל.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אין בעיה עם המנוע, דווקא על גיר רגיל הוא מאיץ בסדר גמור, פחות מ 11 שניות. הבעיה בקשקאי החדש זה ה תיבת ה CVT שממש גרמה לי להדביק את הדוושה עד הסוף כדי לעמוד בקצב של התנועה. שלא נדבר שכדי לעקוף משאית כאשר אתה נוסע על 100 לוקח לו שנות אור להאיץ ל 120. וכאשר אתה מגיע ל120 יש רעשי רוח מאוד חזקים, כאילו אני נוסע עם חלונות פתוחים. בקיצור אכזבה מרכב שעולה 174. כנראה שהגורל לא רוצה שתקנו את הקשקאי :)

פורסם
למה? בשביל שאחר כך כשאנשים יריצו חיפוש על ניסאן בגוגל הם יגיעו לשרשור של אנשים מרוצים ולא של אנשים ממורמרים כמו בשרשור הזה.

בטל בששים.

כמה אנשים כבר מריצים חיפוש על תודעת שרות של אנשי מכירות(אפילו לא פרומיל האחוז)?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בשנת 1996 נכנסתי לאולם של קרסו לקנות ניסן אלמרה. אף אחד לא יתיחס,ואף אחד לא שאל למה באת . כל נציגי היבואן ישבו כמו זומבים ושתו תה\קפה. אז אולם התצוגה היה משותף לרנו וניסן ביחד, זה גרם לי להבין ששרות כזה יכול לסבך אותי, במקרה שאני אקנה מהם רכב ויהיו לו בעיות. הלכתי לסוכנות טיוטה (שהיחס שם שונה ב180 מעלות) הוספתי 10,000 שקלים וקניתי קורולה.החזקתי אותה 9 שנים ולא הצטערתי לרגע. כניראה ששום דבר לא השתנה בממלכת קרסו.

• תוכן חדש...