Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מיצובישי לנסר קלאסיק 2007 130,000 ק"מ

לאחרונה החלה תופעה , בבוקר בעת התחלת נסיעה , הרדיו דיסק כבה למשך שנייה-שתיים וחוזר לפעול כרגיל.

התחנות לא נמחקות כמו בניתוק מצבר אלא המוסיקה מפסיקה לשנייה ואז חוזרת.

החלפתי רדיו דיסק ( לא בגלל התופעה אלא כי הישן כבר היה ישן מאוד ) וגם בחדש זה ממשיך לקרות.

בבדיקת אפליקציית אנג'י בחיבור למחשב הרכב קיבלתי את הנתונים הבאים :

מתח אלטרנטור 14.3 - תקין

מתח מצבר : 13.2 - תקין.

יש לציין שהמצבר ברכב כבר ישן , כ 4 שנים איך אין בעיות התנעה לא בבוקר קר ולא בשום מצב אחר.

האם למישהו יש פיתרון לתופעה המוזרה הזאת ?

לנסר 2007

פורסם

מתי הוא נכבה?

בדיוק בזמן שאתה נותן סטרטר?

האם אתה בטוח שזה לא היה ככה תמיד?

בהרבה מכוניות רדיו ועוד אביזרים מפסיקים לקבל חשמל בעת הפעלת סטרטר, על מנת לשחרר עומס מיותר מהמצבר.

אם אתה בטוח שזה לא היה כך פעם, אז הבעיה במצבר.

פורסם

כמובן כמעט כמו בכל רכב בעת סטרטר יש הפסקה לרגע.

אני מדבר על כך שבעיקר בבוקר אני מתניע , נוסע 5 דקות בערך ואחרי 5 דקות בעת עצירה ברמזור / פקק בדרך כלל , פתאום הוא נכבה לשניה- שתיים וחוזר

לנסר 2007

פורסם

לא יודע אם אני צודק, אבל אפשרות שעולה לי בראש שאולי הבעיה נובעת ממיצב המתח באלטרנטור, יתכן כשאתה עוצר את הרכב אולי יש קפיצת מתח כלשהי שגורמת לתופעה..

שוב, השערה בלבד חכה לתגובות נוספות, אבל אם יש לך אפשרות תתקין torque ותראה אם בזמן העצירה יש קפיצה משמעותית במתחים (נפילה, או עליה דרסתית אפילו לשניה)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

ישנה תופעה מוכרת בתחום האלקטרוניקה שבה מגעים חצי-רופפים מתגלים בזמן קור או עד שהמעגל או המוליך מתחמם ומתפשט ע"מ לסגור את הפער, אני לא אומר שזה מה שקורה אצלך, אבל שווה לבדוק.

בדוק את החיווט עבור הרדיו-דיסק, כולל את המגע של הפיוז עבור הרדיו בבית הפיוזים של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
לא יודע אם אני צודק, אבל אפשרות שעולה לי בראש שאולי הבעיה נובעת ממיצב המתח באלטרנטור, יתכן כשאתה עוצר את הרכב אולי יש קפיצת מתח כלשהי שגורמת לתופעה..

שוב, השערה בלבד חכה לתגובות נוספות, אבל אם יש לך אפשרות תתקין torque ותראה אם בזמן העצירה יש קפיצה משמעותית במתחים (נפילה, או עליה דרסתית אפילו לשניה)

יש לי אפליקציית טורק לייט - האם ניתן לבדוק גם באמצעותה ואם כן כיצד?

העניין מופיע לשנייה אחת בפתאומיות , לא בטוח שבאותה שנייה אני אהיה עם העיניים על הנייד , האם יש תיעוד היסטורי של הנסיעה ?

לנסר 2007

פורסם
מתי הוא נכבה?

בדיוק בזמן שאתה נותן סטרטר?

האם אתה בטוח שזה לא היה ככה תמיד?

בהרבה מכוניות רדיו ועוד אביזרים מפסיקים לקבל חשמל בעת הפעלת סטרטר, על מנת לשחרר עומס מיותר מהמצבר.

אם אתה בטוח שזה לא היה כך פעם, אז הבעיה במצבר.

בוקי , תודה

האם מתח המצבר שעומד על 13.2V ואמור להיות תקין הוא הבעיה ואם כן האם כדאי להחליף את המצבר למרות שבשלב זה הוא תקין ? ישן אך תקין

לנסר 2007

פורסם

אולי יש מגע רופף של הפלוס אחרי סוויץ וחא בפלוס הקבוע ולכן התחנות לא מתאפסות פשוט כובה לשניה וחוזר עד שהמגע מתחמם ו״נתפס״ טוב..

הדרך הכי טובה להחליף פלוס אחרי סוויץ ולבדוק אם התקלה חוזרת.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם
אולי יש מגע רופף של הפלוס אחרי סוויץ וחא בפלוס הקבוע ולכן התחנות לא מתאפסות פשוט כובה לשניה וחוזר עד שהמגע מתחמם ו״נתפס״ טוב..

הדרך הכי טובה להחליף פלוס אחרי סוויץ ולבדוק אם התקלה חוזרת.

תודה , איך אני עושה את זה ?

מדובר ברדיו דיסק רגיל ופשוט

לנסר 2007

פורסם

נסה לגשר באופן זמני את הפלוס הממתוג לפלוס הקבוע (אתה תאלץ לכבות את הרדיו דיסק בצורה ידנית בתקופה הזו)

ותראה אם התופעה ממשיכה

אם לא, מצאת את הבעיה ונמשיך משם.

שים לב לעבוד ביסודיות ולא לחפף, קצרים בדש בורד זה לא נעים

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
נסה לגשר באופן זמני את הפלוס הממתוג לפלוס הקבוע (אתה תאלץ לכבות את הרדיו דיסק בצורה ידנית בתקופה הזו)

ותראה אם התופעה ממשיכה

אם לא, מצאת את הבעיה ונמשיך משם.

שים לב לעבוד ביסודיות ולא לחפף, קצרים בדש בורד זה לא נעים

טל

תודה על העזרה טל , אני אלמד לחיות עם התופעה...

לנסר 2007

• תוכן חדש...