Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי :

העניין הוא שאי אפשר להשוות אחד לאחד בהשוואה ישירה שאם כן היה הדבר, אז התשובות פה היו אחרות. גם צמיגים אם תוריד את התאריך עליהם אנשים היו מושכים 10 שנים על אותו צמיג, מה הרכב לא ייסע...יסע כמו גדול. אבל.....

בעידן הליסינג אנשים התרגלו לנסוע על מכוניות שבורות אין מה לעשות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא בליסינג מטפלים ברכבים אולי לא טיפול מזהיר ועם החלקים טופ אבל אין מצב שרכב יסע עם צמיגים גמורים או בולמים נוזלים.

מי שלא מתחק את הרכבים זה אלו שאין להם כסף אפילו לאוטובוס. קונים רכב שבור באלף שקל ואז עושים טיפולי פח אצל החברה בשכונה אם בכלל.

פורסם

תודה לכולם.

לאור כל האמור ובהתחשב בזה שאני לא רואה בעיה מיוחדת, וכן בהתחשב במחיר האסטרונומי הכרוך בדבר, אוותר על החלפת הבולמים בשלב זה, בתקווה שלפני החלפתם אחליף רכב :)

פורסם
בולמים נוזלים.....

פה בדיוק הנקודה.

חג שמח.

חבר, תרשה לי:

בעבר היית משתמש תורם, אני אישית אהבתי לקרוא את ההודעות שלך על סובארו, היה בהן הרבה תוכן מעניין.

בתקופה האחרונה אתה רק מטריל את הפורום וכל ההודעות שלך מתסכות ב:

ליסינג- זבל.

אירופאי-זבל.

קוראני-זבל.

טויוטה - "ה" דבר.

בדרך כלל בלי הסברים ובלי ציון עובדות, בדיוק כמו כאן.

ברכב ליסינג, אם תתקבל תלונה מצד הנהג או יתגלה בטסט - בולם נוזל יוחלף מיידית. נכון, יוחלף לבולם סיני זול ולא למקורי אבל יוחלף ולא יסע עם בולם לא תקין.

אם יש לך מידע אחר, אנא ציין עובדות.

פורסם
חבר, תרשה לי:

בעבר היית משתמש תורם, אני אישית אהבתי לקרוא את ההודעות שלך על סובארו, היה בהן הרבה תוכן מעניין.

בתקופה האחרונה אתה רק מטריל את הפורום וכל ההודעות שלך מתסכות ב:

ליסינג- זבל.

אירופאי-זבל.

קוראני-זבל.

טויוטה - "ה" דבר.

בדרך כלל בלי הסברים ובלי ציון עובדות, בדיוק כמו כאן.

ברכב ליסינג, אם תתקבל תלונה מצד הנהג או יתגלה בטסט - בולם נוזל יוחלף מיידית. נכון, יוחלף לבולם סיני זול ולא למקורי אבל יוחלף ולא יסע עם בולם לא תקין.

אם יש לך מידע אחר, אנא ציין עובדות.

זה נכון ואני מכיר זאת אישית מרכב ליסינג שיש בבית. בגלל זה אני גם קונה בשקט רכבים מחברת ליסינג וכבר דואג לבדוק ולטפל ולהחליף מה שצריך להחליף כדי להשביח אותו. חברות ליסינג מטפלות "בזול", אבל מטפלות! גם חלקים זולים עושים את העבודה, במיוחד כשהם מוחלפים לעתים תכופות מאוד. פרטיים לפעמים לא מחליפים בכלל.

פורסם
דוגמא מניסיון שלי:

........

אז זהו, ששום דבר לא השתנה. כמה שניסיתי, לא הצלחתי להבחין בשום שינוי ברכב לאחר התקנת 4 בולמים חדשים במקום הישנים שעשו 280 אלף.

הכל נשאר בדיוק כמו שהיה לפני שנזל הבולם.

אותו שיכוך, אותה ספיגת זעזועים, הכל אותו דבר.

אני מסכים איתך בעיקר לגבי עניין הנוחות, ברם לגבי יציבות הרכב - אין מה להשוות בין בולם שהניצולת שלו נחלשת לבולם חדש. סביר מאוד שבנהיגה מתונה ההבדלים לא יורגשו, אבל אם תיסע בכבישים בהם אני נוסע, עם איכות סלילה לא משהו, בורות קטנים בכביש ורצף עיקולים של פניות עם סיבובי הגה תכופים ימין שמאל - תאמין לי שתרגיש את ההבדלים ברמת השליטה ברכב.

פורסם

סביר להניח שאתה צודק, אני בשום מקום לא אמרתי שצריך לנסוע עם אותם בולמים 500 אלף ק"מ.

אכן השימוש ברכב היה ברובו נהיגה מנהלתית בכבישי מרכב הארץ. בתנאים אלו לא הרגשתי הבדלים. איך זה היה מרגיש בתנאים אחרים - לא יודע.

• תוכן חדש...