Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מוצר (איזה usb hub כלשהו) שמאפשר 'שיתוף' של רכיב מסויים בין מספר מחשבים?

לדוג' חיבור כל מחשב עם כבל USB למוצר/מפצל ובמוצר/מפצל עצמו לחבר מקלדת או כרטיס רשת אלחוטית USB, ככה שכל המחשבים המחוברים תהיה להם גישה לרכיב המחובר.

כמובן שצריך שזה יהיה סוויצ'ר כלשהו, אחרת תהיה התנגשות בין המחשבים, אז בכל זמן נתון מחשב אחד מחובר. (חוסך את הצורך להעביר כל הזמן את הרכיבים ממחשב למחשב)

והאם בכלל יש פתרון אחר פשוט/נוח יותר?

פורסם (נערך)

יש לא מעט כאלו, זה לדוגמה ממתג רכיב USB אחד לארבעה מחשבים בצורה מכנית, יש כאלו שממתגים מספר חיבורי USB, ויש כאלו שעושים את זה בצורה חשמלית (ואז אפשרי לממש שלט רחוק למפצל הזה).

http://www.usbid.co.il/product2417.aspx

יש לך 3 מוצרי USB ע"מ למתג בין מחשבים, תאחד אותם ע"י שימוש במפצל USB פשוט, ואותו תחבר לממתג, רק שים לב שיש לממתג מאחורה חיבורי USB מסוג A או לקנות מתאמים מ-B ל-A.

הדוגמה שהבאתי היא רק דוגמה, יש אינספור מוצרים בסגנון שנמכרים באינספור חנויות, כולל באיביי וכו'.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

תודה על הרעיון, עוד משהו, אפשרי עם המוצר הזה: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121388024313&globalID=EBAY-GB&alt=web

לחבר מפצל USB נקבה ל-3/4 נקבות (אליהם לחבר את אותם רכיבים לשיתוף), לחבר אותו ליציאת USB, את המחשבים לחבר לכל אחת מהכניסות וככה אני יכול לשלוט איזה מחשב ישתמש ברכיבים (לחצן on/off)?

השאלה אם הוא בכלל יקבל מקור חשמל, כביכול הוא אמור לקבל מהמחשב שמחובר אליו הכבל USB.. או שבאותו מפצל נקבה לחבר גם רכיב כוח/ספק, אבל אז השאלה מה יקרה כשהמחשבים מחוברים לכניסות בו זמנית..

פורסם

אם הבנתי את השאלה אז לא, זה בסך הכל מפצל USB עם מפסק על כל חיבור, העניין במפצלים הללו שהם עובדים בכיוון אחד, מחשב אחד בקצה ורכיבים בכל אחד מהכניסות, זה לא יכול לעבוד הפוך.

פורסם

הבנתי. אז בעצם מה שאני צריך זה מוצר כמו שהבאת פה, רק לחבר מפצל לusb אם אני רוצה לחבר עוד רכיבים?

למה בכלל הם עשו כניסת type b? מי משתמש בזה? (אפשר לקנות מתאמים מb זכר לa נקבה, לא בעיה)

תודה!

פורסם

יש פתרונות תוכנה שמאפשרים לך לשלוט דרך הרשת על כמה מחשבים שתרצה. עבדתי בצורה כזו בעבר על מספר מחשבים וזה לא רע.

אני לא מצליח להזכר בשם של התוכנה אבל היא הייתה חופשית לחלוטין והגיעה מהעולם של לינוקס עם גרסה שמתאימה גם לחלונות.

כל הפתרונות של USB שיצא לי לבדוק עד היום איכזבו אותי מאד.

פורסם

בדיוק.

אני חושב שהמוצר הזה נועד במקור למתג מדפסות, אז בשביל שתוכל להשתמש בכבל A-B הסטנדרטי שמגיע עם המדפסת, הוחלט על חיבור מסוג B.

פורסם

הרכיב בתמונה חיבר בעבר בין שני מחשבים לסט אחד של אביזרים הכפתור מחליף בין המחשבים.

עבד בסדר ככל הידוע לי.

20150401_163530_resized.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...