Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

*(לא הייתי בטוח לאיזה פורום המודעה מתאימה)

קניתי לפני חודש, יונדאי גטס ידנית מודל 2008 GLS מנוע 1400.

האם 3000 ס"ד למהירות נסיעה של 100 קמ"ש זה סביר לרכב הזה? הרגיש לי שהמנוע מאוד מתקשה לנסוע מעל 100-110 קמ"ש, זה מצב תקין?

יש לציין שלקחתי את האוטו למכון בדיקה מורשה, ונאמר לי שהאוטו במצב טוב, ולא צויין שיש בעיה במנוע/הילוכים.

תודה מראש.

פורסם

לעניות דעתי, זה נשמע קצת מוזר שרכב עם 97 כ"ס לא נוסע 110 בלי למתוח את המנוע.

המוכר של הרכב ציין משהו לגבי המנוע, שהוא מכוון ל"מצב ספורט" או משהו כזה. יתכן שזה קשור? שהמנוע נמצא במין מצב של Over Drive?

פורסם

לגטס שלי לא הייתה שום בעיה לנסוע 110, גם לא 130, הידנית בכלל אמורה להיות קצת יותר זריזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בפעם העשירות:

ברכב עם תיבה ידנית יחס סל"ד/מהירות הוא יחס קבוע, שנקבע על ידי מהנדס שתכנן את יחידת הכוח.

שום תקלה לא יכולה לשנות את היחס הזה. כל עוד לא החליפו באוטו גיר לגיר של דגם אחר או החליפו צמיגים למידה לא מאושרת, היחס הזה ישאר כמו שיצא משערי המפעל.

פורסם

לפחות על גטס מהדור הראשון אני יכול להעיד שהסל״ד זהה.

אבל תמתין לעומר שיתן את חוות הדעת שלו.

בכל מקרה, ידוע לך מתי בוצע הטיפול האחרון?

מאיפה אתה בארץ?

Stay Dirty

פורסם

הצמיגים הוחלפו מ 14" ל-15" אבל זה רשום ברישיון הרכב. האם בכל זאת יש לזה השפעה שלילית על היחס סל"ד/מהירות?

תודה על התשובה.

פורסם

בדקתי אצלי אני על 2800 סל״ד ב-100 קמ״ש. כמובן שגם אצלי הצמיגים בגודל 15״.

תקח בחשבון שאני עם מנוע 1600 וגיר ידני.

בעבר היית לי גטס 1350 סמ״ק, והסל״ד היה קצת יותר גבוה, משהו כמו 3000.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

הרכב נשמע תקין לחלוטין ממה שאת כותבת, שום תקלה לא תשפיע על היחס בין הסל"ד למהירות, זה גלגלי שיניים בגדלים קבועים.

ובקשר לזה שהרכב מתקשה, אם תדביקי דוושה לרצפה הוא יגיע גם ל150. אז המנוע קצת צועק, לא נורא - הוא בנוי לזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ביאריס ספורט שהייתה לי,הסל"ד היה על 3000+ ב 110 קמ"ש, זה כמובן לא מנע ממנה להאיץ למהירויות גבוהות הרבה יותר ללא שום קושי.

והיה לה בסביבות ה 10 אקסטרה כ"ס. אין לך מה לדאוג

פורסם
הרכב נשמע תקין לחלוטין ממה שאת כותבת, שום תקלה לא תשפיע על היחס בין הסל"ד למהירות, זה גלגלי שיניים בגדלים קבועים.

ובקשר לזה שהרכב מתקשה, אם תדביקי דוושה לרצפה הוא יגיע גם ל150. אז המנוע קצת צועק, לא נורא - הוא בנוי לזה.

איך הגעת למסקנה שזו בחורה? :lol:

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...