Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעוניין להפעיל מכונת פוליש ישירות ממצבר הרכב ע''י ספק מתח המתחבר למצבר הרכב..

תמונה לדוגמה

9b18fe291ea53188fead6baaf9e88ae7.jpg

פורסם

תרשום את נתוני צריכת האנרגיה של המכונה כדי שאפשר יהיה לחשב.

יש בעייה להפעיל כלים חשמליים זוללי אנרגיה לזמן ממושך מהמצבר של הרכב, הוא לא יעמוד בפריקה עמוקה, ויכול להגרם לו נזק בלתי הפיך אם רמת המתח שלו יורדת מתחת לסף מסויים.

ניסיתי בעבר לבדוק הפעלת שואב אבק מהמצבר עם ממיר מתח דומה למה שהבאת, וירדתי מהרעיון הזה מהר.

פורסם

אולי הממיר שהיה לך לא ממש התאים בכמות וואט שלו ביחס לכלים שחיברתה לו, או שהוא היה מסוג פחות מומלץ?

כי זה אמור להיות מיועד לזה לא?

מסכים שזה יכול לקצר את חיי המצבר וכנראה לא מומלץ לשימוש ממושך, אבל נזק בילתי הפיך אמור להגרם רק משימוש לא נכון בהספקים או בזמן ממושך רב.

המכונת פוליש שלי היא 700W אני מעדיף ממיר טוב של 1500-2000 שיעשה את העבודה כמו שצריך, השימוש שלי עם המכונה הוא לזמן של עד 10 דקות מקסימום, זה לשימושים אחרים, לא פוליש לכל הרכב של חצי יום.

פורסם

תשמע...הממירים הלו גומרים מצברים מאוד מהר.

אתה רוצה לקחת מצבר 12V DC ולהפוך אותו ל 220 AC ושגם ייתן לך כ 1500W במקסימום.

לא אכנס לחשבון אבל אתה צריך מצבר מצבר של לפחות 80AH ורוב הסיכויים שתגמור את המצבר הרבה לפני שתסיים את ה 10 דקות וגם העומס על האלטרנטור שלך יהייה לא קטן ( אני מקווה שאתה מבין שהרכב חייב להיות מונע כאשר תעבוד )

• תוכן חדש...