Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות חלקי רכב - TOPPARTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש חלפים שונים לרכב ומצאתי חנות שנראית לי חדשה ברשת בשם: http://topparts.co.il/,

האתר נראה מפורט ומקצועי, אבל אני חושש מקניה בחנות חדשה ולא מוכרת, (כבר שמעתי על מקרים שבעלי חנויות חלפים מכרו חלק "מחודש" והציגו אותו כחדש וכו')

האם מישהו מכיר את החנות הנ"ל ויודע להמליץ עליה כחנות אמינה?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני יכול להמליץ לך מהנסיון שלי עם החנות, קניתי מהם רפידות וצלחות של TRW להונדה סיווק 2007, הנציג היה

אדיב ששאלתי מה ההבדלים בין האכויוות של החלקים. אחרי יומיים קיבלתי את החלקים המכונאי שלי הרכיב אותם והתרשם מהאיכות של החלקים והאתר בעצמו.

פורסם

אתה יכול להסיר חשש,

גם לי היו חששות לפני שרכשתי מהם בפעם הראשונה.

הם יחסית חדשים בשוק אבל שירות ומבחר בלי תחרות.

קניתי מהם כבר כמה פעמים דברים לטיפול גדול בשביל הרכב שלי ושל אשתי וגם הפניתי אליהם חברים שחיפשו חלפים איכותיים שלא ניתן להשיג בשום מקום.

הכל הגיע חדש באריזה.

• תוכן חדש...