Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, להגיד שאני אשמח להוציא עכשיו סכום כסף כזה אז בכלל לא, הצמיגים לא במצב הכי גרוע שיצא לי לראות. יש פרופיל, לא מעט. יש בשר/עובי. הדבר היחידי זה סדקים מיובש שיש רק בדופן, המצב מקדימה חמור יותר... יש סדקים נפרדים קטנים וסדק שממשיך לאורך ההיקף. מבפנים כנראה הצמיג בסדר. ראיתי בימי צמיגים במצב הרבה יותר גרוע. אני נוסע בכביש בינעירוני יומיום ולא תמיד נוסע יותר מידי רחוק.האם קריטי לי להחליף כרגע?תודה רבה מראש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעקרון גם לפי כמות הק"מ וגם לפי זמן השימוש בצמיגים אין באמת צורך להחליף.

אבל כל מקרה לגופו, אם ישנם סדקים רציניים בצמיג לא שווה להתעסק עם זה, בסופו של דבר מדובר בבטיחות שלך ושל משפחתך.

אם תעלה תמונות של הצמיגים יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

פורסם

גם אצלי בבריגסטון יש קצת סדקים ויש לי אותם בקושי שנה..

כל עוד יש בשר ואין קרע או חור רציני בצמיג, אל תחליף עד שלא נשחק או עברו 4 שנים

פורסם
אל תחליף עד שלא נשחק או עברו 4 שנים

לחלק מהצמיגים, ארבע שנים זה הרבה! יש צמיגים שמתיישנים ברמה כזו שדורשת החלפה לאחר שלוש שנים ואפילו קצת פחות. כל מקרה לגופו.

פותח השרשור - הייתי מצרף גם תמונה עם תקריב על פינות הסוליה. מהתמונה שצירפת לא קל לאמוד את מצב הגומי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

צמיגי מישלן לא מזדקנים יפה. הצמיג הזה יבש ואיבד מזמן את תכונות האחיזה שהיו לו (שגם שהוא היה חדש היו נמוכות למדי). אני הייתי מחליף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לחלק מהצמיגים, ארבע שנים זה הרבה! יש צמיגים שמתיישנים ברמה כזו שדורשת החלפה לאחר שלוש שנים ואפילו קצת פחות. כל מקרה לגופו.

פותח השרשור - הייתי מצרף גם תמונה עם תקריב על פינות הסוליה. מהתמונה שצירפת לא קל לאמוד את מצב הגומי.

לחלק אבל לו יש מישלין [emoji2]

4 שנים ידידי כל עוד הם לא מישלין PS3 שגם מן הסתם לא יחזיקו לך יותר מ3 שנים אתה יכול למשוך..

פורסם
20150319_142550.jpg20150319_142553.jpg לצערי יש לי רק כמה קבצים שצילמתי בזריז בצהריים. עכשיו בערב מן הסתם אני לא יכול לצלם. מקווה שמה שיש עוזר.
פורסם

לא הייתי רץ להחליף אם לא צריך(למרות שכמו ששלומי אמר -אם ש ספק אין ספק), האם אתה מרגיש פגיעה באחיזה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני הייתי מפחד לנסוע על הצמיג עם הסדק ההיקפי בדופן ( בתמונה עליונה ), שיכול להתפרק בשיא המהירות בכביש המהיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני הייתי מפחד לנסוע על הצמיג עם הסדק ההיקפי בדופן ( בתמונה עליונה ), שיכול להתפרק בשיא המהירות בכביש המהיר.

זה לא משהו שהוא רק חיצוני? כלומר אני מניח שיש לצמיג כמה שכבות... מה ההבדל בין זה ליתר הסדקים ?... תודה :)

• תוכן חדש...