Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה - אני אבא!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבית של חמי וחמותי. זה הולך להיות מעניין. (אגב, הם לא עזבו את חדר הלידה עד שאשתי ילדה, מה שהרגיע אותה מאוד והתיש אותי מאוד...)

נכנסנו ביום שני לפנות בוקר לחדר הלידה (אחרי ירידת מים בבית). הגענו ואשתי חוברה מיד למוניטור ואינפוזיה. קצת תחקורים, קיבלה חמש (!) מנות פניצילין ואחר כל קיבלה אפידורל ופיטוצין. 17 שעות פיטוצין עד שיתה פתיחה מלאה. היו שם ניסים מדהימים!

הנסיכה יצאה לאויר העולם בבכי רועש ורצון לאחוז בכל בגד/מצעים שנקרים בדרכה וכך היא אחזה בסדין של המיטה ולא היתה מוכנה לשחרר. :lol:

אני ואשתי נרדמנו טיפה אחרי הלידה, והמיילדת לא רצתה להעיר, אז היא סגרה את הדלת ונתנה לנו לישון (עד שאשתי קפצה ולא הבינה איפה הילדה...).

בסה"כ היה פה נחמד חוץ מהיידישפילה הזאת. (הטעות בכוונה)

העיקר שמחר הולכים הביתה! :)

לוקו, אפילו את היליה לא הסכמתי לראות! חמותי היתה עם אשתי כל הליד ואני עמדתי בוץ והתפללתי + קראתי תהילים + ספר יונה. את הדם הם כיסו לפני שנכנסתי. ראיתי דברים בחיים, אבל כשה מגיע קרוב זה לא נעים כ"כ.

עריכה אחרונה על ידי roeibf

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע, אומרים (לא אני ספציפית), אבל יש כאלה שאומרים שלא מומלץ לגבר לעמוד בפרונט

כי קשה לדעת כיצד יגיב וכבר היו מיקרים מעולם שלאחר עמידה בפרונט הגבר קיבל טראומה שהשפיעה

על חיי המין לאחר מכן.

Gn'f'R

פורסם

בגלל זה העדפתי להיות בחוץ. כמו שאתה אומר, יש כאלה שזה מגעיל אותם כל כך עד שהם נגעלים מהאישה אחר כך. יש גם עניין הלכתי, אל למדתי לא לערבב בשר עגל עם בשר כבש בפורום. :)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

כיוון שלקראת סוף החודש או אפילו לפני אני גם צפוי להיות אבא,עולה לי שאלה,במידה ולאישה יורדים במים אמצע נסיעה ברכב,זה מצב שהיא לא יכולה לנהוג בכלל או שמזמינים אמבולנס?

ומה עושים עם המושב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בלידה הראשונה מזמינים אמבולנס, בשניה נוסעים ברכב, בשלישית מעלים את האישה על אוטובוס ובאים לאסוף אותה למחרת.

Gn'f'R

פורסם

מזל טוב חביבי,איש יקר

ואב מאושר,

השם יברך אותכם באשר ובריאות לתמיד,

תיקח את זה באהבה רבה ובסבלנות,בלי לחץ,

ותזכה להנאה אין סופית.

פורסם

מזל טוב והרבה בריאות.

בשבועות הקרובים תהיה סבלני לאשתך (שילוב של עייפות של שניכם והורמונים שלה). היא תזדקק לכל עזרה שתוכל לגייס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כיוון שלקראת סוף החודש או אפילו לפני אני גם צפוי להיות אבא,עולה לי שאלה,במידה ולאישה יורדים במים אמצע נסיעה ברכב,זה מצב שהיא לא יכולה לנהוג בכלל או שמזמינים אמבולנס?

ומה עושים עם המושב?

קודם כול, ברכות חמות לפותח השרשור ומיטב האיחולים גם לך.

בלידה ראשונה דברים קורים לאאאאאט, אלא אם כן אשתך סקנדינבית.

אשתך סקנדינבית וירדו לה המים? תתכונן ללידה באוטו.

לא סקנדינבית? לכו ברגל, ברגוע. אפס לחץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה רבה לכל המאחלים!

אם ירידת המים היא לאחר שבוע 40+1 אז צפו לפיטוצין וטבליית זירוז.

מצב של ירידת מים עלול להיות מסוכן לעובר אם GBS חיובי. החידק עלול לטפס ולתקוף.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...