Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה - אני אבא!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכאל - בגיל 15 זה כאשר היא יוצאת לבלות ואין לך מושג איפה ועם מי. בגיל 30 (שלה) אתה הופך לביבי סיטר של הנכדים. ואחר כך - הפרוסטטה לוחצת.

בקיצור - מעכשיו אין יותר שינה טובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתנחמו בזה שעם הגיל ישנים פחות.

הקטנה שלי בת כמעט 9 והגדולה כמעט 13 ואני ישן טוב בלילות. קצת פצות מ 5 שעות בלילה אבל זה מספיק לי עד מעל לראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לישון זה לחלשים.

תתחיל לחזור לאהוד את שיקאגו בולס, כי אלה השעות שלהם..

אגב, אחרי גזים באות השיניים..

אבל מי שיגיד לך שילדים זה לא שמחה, הוא או מתוסכל מינית או אבא חרא.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

תחדד, ילדים זה לא רק שמחה. זה עוד הרבה רגשות, בינהם גם כמה שליליים.

ומי שאומר לך אחרת, מייפה בכוח את המציאות.

ואני לא נופל בשני הטייטלים שכתבת, סתם משתדל לחשוב מחוץ לקיבעון הדי סטנדרטי פה ולהיות כן עם עצמי.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אבל מי שיגיד לך שילדים זה לא שמחה, הוא או מתוסכל מינית או אבא חרא.

אנא הסבר איך תסכול מיני קשור לחיבור עם הילדים שלך...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)
לישון זה לחלשים.

תתחיל לחזור לאהוד את שיקאגו בולס, כי אלה השעות שלהם...

יש לי בערך 40 קלטות וידאו שזה בערך 60 70 משחקים שלהם, החל מ 1991 בסדרה והאליפות הראשונה נגד הלייקרס ועד לאליפות האחרונה נגד יוטה.

מאז הפסקתי לראות NBA, למי שראה את ג׳ורדן אין שום סיבה לראות כדורסל יותר.

באמת רעיון טוב לשים את זה בלילה ולהעמיד פנים שזה live :)

שימי ריגר רזה, ביחד עם רונן גורביץ׳ ועופר שלח זה טוב לא פחות מג׳ורדן, פיפן והארפר ;)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כי ישנה דיעה ש"כל ילד נולד עם טמפרמנט משלו". כרגע אני לא חושב שזה נכון ב100% ושלהורים יש את היכולת להשפיע.

לכל ילד יש את האופי שלו ואת הדברים שהוא סובל מהם יותר וסובל מהם פחות.

יכולת ההשפעה שלנו על הילדים היא גדולה (בעיקר בכל מה שקשור לסגל להם הרגלים: הרגלי שינה, הרגלי אכילה וכד') אבל בכל מה שקשור לכאבים - אין לנו שליטה.

אצלנו הילד הראשון הצמיח שיניים בלי להרגיש, ולא ידענו מה זה גזים ב-כ-ל-ל. כל לילה שעבר היה ישן יותר ותוך 5-6 חודשים ישן לילות מלאים. מלאים מלאים.

עם השני(ה) אכלו להקרדה גם עם הגזים וגם עם שיניים. כל שן שיוצאת - שמחה וששון. היא כבר מגיל 4 חודשים ישנה לילות שלמים מלאים, אבל כל פאקינג שן (או כמה שיניים) שבוקעת (או בוקעות במקביל), זה סרט (זה נזלת לתקופה שבין כמה ימים לשבועיים שלושה, קמה פעם פעמיים בלילות וכד' ושלא לדבר על דלקות עיניים - כי האהבה הגדולה שלהם בגיל הזה היא לקחת את הנזלת ולהכניס לעין).

ולמרות זאת - זה כיף גדול. הכל עובר ובסופו של דבר זאת חוויה לא נורמלית.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יש לי בערך 40 קלטות וידאו שזה בערך 60 70 משחקים שלהם, החל מ 1991 בסדרה והאליפות הראשונה נגד הלייקרס ועד לאליפות האחרונה נגד יוטה.

מאז הפסקתי לראות NBA, למי שראה את ג׳ורדן אין שום סיבה לראות כדורסל יותר.

באמת רעיון טוב לשים את זה בלילה ולהעמיד פנים שזה live :)

שימי ריגר רזה, ביחד עם רונן גורביץ׳ ועופר שלח זה טוב לא פחות מג׳ורדן, פיפן והארפר ;)

תכלס אתה צודק, ניסיתי לראות NBA של היום ולא הצלחתי להתחבר לעומת בשנות ה90 עם ג'ורדן פיפן רודמן קר קוקוץ'... איזה קבוצה זאת היתה.

לחבר'ה ששאלו מה הקשר לתסכול מיני - יש נשים שההריון וילדים הוריד להן את כל החשק, אז יהיו תמיד את אלה שיאשימו את הילדים בזה.

איתי אתה צודק, יש עוד המון רגשות והרבה אחריות אבל בשורה התחתונה זה אושר ושמחה, גם כשיש לפעמים רגעים שבא לך לקנות כרטיס יחיד לתאילנד.

פורסם
23:44, בסדר גמור... מה אתה בוכה... תתחיל לכתוב הודעות ב 3:50 בשביל להתקבל למועדון האב הלילי :)

לקחתי את האמור לעיל מהלכה למעשה. מה קורה עכשיו: היא ישנה, מיללת פתאום מתוך שינה, קולטת שהתעוררתי ואומרת לעצמה: "אפשר לחזור לישון".

מתוקה קטנה. היא תיכף בת חודש! תכל'ס? הכל טוב. חשבתי יחהיה יותר גרוע התרגלתי בלי שינה וזה לא כזה נורא. חזרנו לימי הצבא העליזים... :)

הכל טוב חוצמזה שהקראוון נשטף בגשם כמו איזה לא יודע מה! גשם מטורף יורד כאן בבית אל!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן כולם.

הגענו לשלב של הגזים. מה עושים? אחות אמרה לא לתת גרפווטר או דומיו כי זה יגרום עצירות.

אז מה כן?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אנחנו נתנו לילדים גרייפווטר וזה לא גרם לעצירות. אבל אם האחות אומרת היא מן הסתם יודעת..

תנסו לתת לזאטוט תה שומר, זה יכול להועיל הרבה פעמים, רק תתייעצו עם האחות מטיפת חלב

כמה מים אפשר לתת לו.

חוץ מזה כמובן זה לעסות את הבטן, והמון. אין פתרון קסם בדברים האלו. בגיל שלושה-ארבעה חודשים

אתם אמורים להרגיש הקלה משמעותית מהבחינה הזאת. אבל לא להרבה זמן, אח"כ מקבלים את

הצינור של השיניים. בהצלחה :-P

פורסם

סימיקול

בת'כלס שום דבר לא עוזר, רק זמן סובלנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חשוב מאוד להוציא גרפסים אחרי כל בקבוק, להביא את ברכי התינוקת אל הבטן, כשהיא על הגב ע"מ לשחרר לחץ, להיות הרבה על כדור פיזיו (כן, גם אתה, אבל'ה) והשיטה שלנו עזרה מאוד- לעמוד עם התינוקת כשפניה קדימה, להצמיד את גבה אל החזה שלך, ולבצע כפיפות ברכיים (נדמה לי שקוראים לזה "סקוואטים"). זה מכאיב בברכיים אבל זה עוזר! אתה פשוט שומע אותה מוציאה אוויר מפיה, ממש שסתום פריקה

זמן וסבלנות, זה משהו שעובר ואין הרבה מה לעשות נגד זה

שוב בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אצלנו, תקפנו את העניין הזה מכיוון אחר.

כמובן שנתנו גרייפווטר. וכמובן שאפשר אפילו לעסות את הבטן עם קצת ערק.

אבל הדבר שהכי עזר אצלנו, היה כדור פיזיו.

זה בעצם לא מקל על כאבי הבטן שלהם, אלא פשוט מרגיע אותם מאוד(מאוד!).

אם אין לכם, ממליץ בחום לרכוש אחד.

פשוט לשבת עליו עם התינוק, כאשר התינוק בתנוחה נוחה ככל האפשר, ולקפץ קלות מעלה ומטה.

כמובן להיזהר מאוד לא להחליק! לאט לאט, ובזהירות.

זה הדבר הכי טוב שהצלחנו לעשות, וזה עזר פלאים. זה ממש היה הדבר היחיד שפאקינג הרדים אותה בלילות קשים :)

בכל מקרה, מה שלא תעשו, הכל ייגמר באזור גיל 3-4 חודשים, אז קחו הכל באיזי ככל האפשר.

בהצלחה.

פורסם

גזים זה חלק בהתחשלות של התינוק, יש כאלה שלוקחים את זה יותר באיזי ויש כאלה שיגרמו לך לשיגעון.. לא ממליץ על תרופות.

עיסוי של הבטן, לשים אותו בתנוחת עובר (ברכיים ורגליים מקופלות לבטן) זה הכי עוזר. בסוף זה עובר, עד השיניים לפחות..

• תוכן חדש...